Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

BABYSAFE York i-Size babahordozó - Blue

59 490 Ft
Érd
10 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9254487
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babakocsi, Babahordozó
Leírás
BabySafe YORK, autósülés 0-13 kg-os gyerekeknek 0-15 hónapos korig. Az ülés 2 változatban vásárolható meg: maga az ülés, vagy ISOFIX talppal kiegészítve, Isofix sínekre szerelve. Az ülés I-Size tanúsítvánnyal rendelkezik. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az elérhetőségről! A YORK ülés kialakítását vezető európai biztonsági tanúsító intézetek tesztelték, és egy ötfokú skálán jó + minősítést kaptak. A York babahordozó ezzel bebizonyította, hogy átlagon felüli védelmet biztosít utazás közben. Ezen kívül az isofix talppal ellátott autósülés szett megfelel az R-129 szabványban foglalt, azaz az i-Size- ben foglalt, a gyermekek autósülésekben való szállítására vonatkozó legújabb európai szabványoknak. Az ülés legfontosabb tulajdonságai: gyerekeknek 0-13 kg rendelkezik I-Size tanúsítvánnyal az ülés jóváhagyott és megfelel az ECE R44 / 04 szabványnak vezető európai intézmények tesztelték az ISOFIX alapra szerelve csak hátrafelé az ülés ergonomikus fogantyúval rendelkezik nagy, állítható napellenző, amely védelmet nyújt a nap ellen a fejtámla és az övek hét fokozatú magasságállítása kényelmes betét babáknak, javítva a legfiatalabb utasok helyzetét 3 pontos heveder puha váll- és lépésbetétekkel finom kárpitszövet, amely javítja az utazási kényelmet az ülés szellőzőhéja javítja a légáramlást a melegebb napokon rögzítési lehetőség a legtöbb piacon kapható kocsira (a megfelelő adapter megvásárlása után) Ülésméretek : Szélesség / Mélység / Magasság (cm-ben): 45/45/58 A Babysafe York ülés és ütközési tesztek: A Babysafe York jóváhagyási szakaszában számos törésteszten esett át. Maga az autósülés az autó övvel rögzítve megfelelt az ECE R-44/04 szabvány kritériumainak. Az isofix alappal szerelt változat komolyabb törésteszteken esett át, amelyek összhangban voltak a legújabb európai szabályozás - az R-129 szabvány - feltételezéseivel, i-Size. Örömmel mondhatjuk, hogy az ülés mindkét teszten gond nélkül megfelelt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Érd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    BABYSAFE York i-Size babahordozó - Black/Grey
    Érd
    BabySafe YORK, autósülés 0-13 kg-os gyerekeknek 0-15 hónapos korig. Az ülés 2 változatban vásárolható meg: maga az ülés, vagy ISOFIX talppal kiegészítve, Isofix sínekre szerelve. Az ülés I-Size tanúsítvánnyal rendelkezik. Vásárlás előtt kérjük érdekl...
    • Babakocsi, Babahordozó - Érd
    10 hónapja, 2 hete
    59 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd