Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

KINDERKRAFT Leody utazóágy - Pink

25 530 Ft
Érd
9 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8462779
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
Modern kiságy, erős konstrukcióval, gyors összecsukható és kihajtható rendszerrel felszerelve, amelyet összecsukva a mellékelt táskába lehet helyezni, és magával viheti az utazás során. Fő előnyei 2 fokozatú alsó beállítás Könnyen összecsukható Kis méretek összecsukva Otthonra és kirándulásokra A LEODY utazóágy tökéletes kirándulásokhoz. Teljesen mindegy, hogy meglátogatod-e a családodat, vagy közös kirándulásra indulsz – az egyszerű és gyors összecsukhatóság, a masszív váz és a 2 fokozatú matracmagasság lehetővé teszi, hogy biztonságos, kényelmes alvóhelyet alakíts ki. Főbb jellemzők 2 fokozatú matracmagasság A LEODY utazóágy a padlót 2 magasságban állíthatja be. Ez a beállítás tehermentesíti a hátát, és lehetővé teszi, hogy a fenék magasságát a kisgyermek mozgásfejlődéséhez igazítsa. Egyszerű összecsukható A LEODY utazóágy gyors össze- és kihajtható mechanizmussal rendelkezik. Ennek köszönhetően még hektikus pakolás közben is időt takaríthat meg – néhány mozdulat és a kiságy már indulhat is! Hálós oldalak A hálós oldalak lehetővé teszik, hogy diszkréten megnézze, mit csinál a kicsi, és emellett még meleg éjszakákon is jobb légáramlást biztosítanak. Oldalsó bejárat Amikor a kicsi felnő, a cipzáros oldalsó bejárat lehetővé teszi, hogy kiszálljon a kiságyból. A gyermek magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha megengedi neki a függetlenség pillanatát. Praktikus kerekek A hátsó lábakon kerekek találhatók, amelyek megkönnyítik a kiságy mozgatását egyik szobából a másikba. Mindegyik keréken van egy fék. Könnyen szállítható Összecsukás után a kiságy kis méretű (76 x 20 x 20 cm), aminek köszönhetően a LEODY könnyen elfér egy autó csomagtartójában. A kiságyhoz praktikus táska van rögzítve.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Érd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    KINDERKRAFT Leody utazóágy kiegészítőkkel - Grey
    Érd
    Modern kiságy kiegészítőkkel, erős konstrukcióval, gyors összecsukható és kihajtható rendszerrel felszerelve, amelyet összecsukva a mellékelt táskába lehet helyezni, és magával viheti az utazás során. Leody utazós kiságy pelenkázólappal, körforgóval,...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Érd
    9 hónapja, 3 hete
    40 330 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd