Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

KINDERKRAFT Mimi pihenőszék - bézs

21 830 Ft
Érd
10 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10924378
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Fő erősségei Minimalista kidobógép gyermeke számára A baba természetes mozgásai mozgásba hozzák a fekvőtámaszt, felesleges ingerek nélkül 3 fokozatú háttámla állítás Nagyon könnyű, könnyen összecsukható - utazáshoz tökéletes Levehető fejpánt 2 játékkal Egy pihenőszék, amely gyermeke ritmusára mozog A MIMI egy minimalista nyugágy, amely kényelmet és pihenést biztosít gyermekének a megfelelő környezetben. A nagyon szorongó pillanatokban is segít megnyugtatni a gyermeket, és a túlzott ingerek hiányának köszönhetően gyorsabban megnyugszik. A gyerkőcnek viszont egy levehető fejpánt áll rendelkezésére 2 db játékkal, ami kellemessé teszi a kikapcsolódást. A MIMI háttámla 3 fokozatban állítható, így könnyedén a gyermek igényeihez igazíthatja a kidobót. A kellemes tapintású anyagból készült kényelmes ülés egyenletesen osztja el a gyermek súlyát, pihenés közben is támogatja a természetes testtartást. A kidobó pántos és nagyon stabil, így nyugodtan tud majd pihenni, tudva, hogy babája biztonságban van. Természetes ringatóztatás A kicsi egyedül mozgathatja a hintaszéket. Ez a baba testének, természetes mozgásainak köszönhető. A minimalista megoldásoknak (nincs fény és hangos dallam) köszönhetően a pihenőszék nem ébreszti fel gyermekét, és lehetővé teszi a megfelelő ellazulást is. 3 fokozatú háttámla állítás A 3 fokozatú háttámla állításnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja a megfelelő pozíciót kicsinek. Gyorsan beállíthatja a kidobót a baba súlyához és aktuális igényeihez. Tökéletes kiránduláshoz A MIMI egy nagyon könnyű és kompakt kidobó. Ráadásul pillanatok alatt össze is szerelheti. Ennek köszönhetően könnyedén magaddal viheted minden kirándulásra gyermekeddel. Támogatás a gerincnek A kényelmes, kényelmes ülés egyenletesen osztja el a gyermek súlyát. Anyaga beborítja és megtámasztja a hátat, aminek köszönhetően a baba gerince természetesen illeszkedik. Ez támogatja a gyermek helyes testtartását. Játék fejpánt A MIMI pihenőszék levehető játékokkal ellátott fejpánttal rendelkezik. Szinte azonnal felkeltik a kisgyermek érdeklődését, és pihenéssel töltik az idejét. Arra biztatják, hogy húzza ki a kezét és gyakorolja a fogást, és amikor ideje megnyugodni, könnyedén leválaszthatja a fejpántot. Biztonsági öv A kidobó 3 pontos biztonsági övekkel rendelkezik, amelyeket gyermeke magasságának megfelelően állíthat be. Széles, puha tokkal rendelkeznek, amely védi a baba finom lábait. Anyagok: Könnyű, tartós alumínium szerkezet Kellemes tapintású, gyorsan száradó szövet. Alap (szélesség x hossz) 72 cm x 35 cm Hátmagasság 58,5 / 61,5 / 64,5 cm Összetett 82 cm x 40 cm x 19 cm Ülés méretei 28 x 15 cm Háttámla méretei 46,5 x 31 cm Súly 2,35 kg Gyerekeknek Születéstől 9 kg-ig (vagy addig, amíg a baba elkezd ülni)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Érd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    KINDERKRAFT Mimi pihenőszék - grey
    Érd
    Fő erősségei Minimalista kidobógép gyermeke számára A baba természetes mozgásai mozgásba hozzák a fekvőtámaszt, felesleges ingerek nélkül 3 fokozatú háttámla állítás Nagyon könnyű, könnyen összecsukható - utazáshoz tökéletes Levehető fejpánt 2 játékk...
    • Játék - Érd
    10 hónapja, 3 hete
    21 830 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd