Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

KINDERKRAFT Moonpack pelenkázótáska - Grey

12 913 Ft
Érd
10 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7824692
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babakocsi, Babahordozó
Leírás
A Moonpack egy univerzális hátizsák és pelenkázótáska. Tökéletes kiegészítő a kocsi fogantyújához, vagy klasszikus vállhátizsákként. A széles pántoknak köszönhetően a Moonpack hátizsák kényelmes viselet, a dupla zárás pedig garantálja a benne tárolt dolgok biztonságát. 9 praktikus zseb A Moonpack hátizsák 9 praktikus zsebbel rendelkezik, köztük egy zsebbel a nedves törlőkendőkhöz, 3 zsebbel az üvegekhez és egy termikus zsebbel, amely sokáig melegen vagy hidegen tartja a gyermek italát. Univerzális hátizsák - a vállon és a kocsiban A Moonpack hátizsák univerzális választás minden utazáshoz. Speciális kampókkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően rögzíthető a babakocsi fogantyújához, növelve annak funkcionalitását. A széles vállpántok lehetővé teszik a benne lévő dolgok súlyának egyenletes elosztását, így viselése nagyon kényelmes. Könnyen tisztítható poliészter A hátizsák kiváló minőségű és könnyen tisztítható poliészterből készült. Belül csúszós anyaggal van borítva, amely nedvesség érése esetén megkönnyíti a hátizsák tisztítását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Érd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    KINDERKRAFT Moonpack pelenkázótáska - Confetti denim
    Érd
    A Moonpack egy univerzális hátizsák és pelenkázótáska. Tökéletes kiegészítő a kocsi fogantyújához, vagy klasszikus vállhátizsákként. A széles pántoknak köszönhetően a Moonpack hátizsák kényelmes viselet, a dupla zárás pedig garantálja a benne tárolt ...
    • Babakocsi, Babahordozó - Érd
    3 hónapja
    13 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kinderwalz Online Baby Shop

  • +3670-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd