Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

betanított munkák - ingyen szállás - heti kifizetés és más extra juttatás

Esztergom Tatabánya Esztergom
9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7236557
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Fizikai munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Munkát keresel Magyarországon? Akkor néhány alapvető kérdést kell megválaszolnod magadnak. Ha pedig megválaszoltad, rájössz, hogy amit én ajánlok, az pont megegyezik a válaszaiddal, vagyis éppen ilyen munkát kerestél. Tehát a kérdések, majd a válaszok:

1. Mi a munka, a munkarend, mit kell dolgozni? Könnyű, vagy meg kell szakadni?
Mivel több állást is tudok ajánlani, erre a válaszom vagylagos: kettő, vagy három műszak, 8 órás, vagy szünettel, illetve túlórával hosszabb műszak. Mindegyik esetben operátori – vagyis összeszerelő –,esetleg gépkezelő munkát kell végezni. Kellenek minőségellenőrök, öntödei dolgozók, sokszor targoncások is. Sehol nem kell megszakadni, de az nem működik, hogy „ledőlök egy kicsit, amikor gondolom”.

2. Mennyi pénz landol a számlámon havonta?
Legalább nettó 300-350 ezer forint. Ez a munkahelytől, a műszakbeosztástól, és főleg a hozzáállásodtól függ. Ha van éppen megfelelő szakmunkás végzettséged, tudok olyan munkát is, ahol a nettó bér most 464.000.- Ft plusz a juttatások.

3. Milyen és mekkora értékű pluszjuttatásokkal teszik könnyebbé az életemet?
A többletjuttatások értéke a fizetés mellett is jelentős. Ha az ingyenes szállást nem is vesszük figyelembe, a cafetéria, az ingyenes, vagy nagyon kedvezményes étkezés, az utazási támogatás és egyebek, csak boldogítanak. Ezek részletei gyáranként eltérők, de mindenhol vannak.

4. Milyen a szállás? Nyolc emeletes, kívül belül szürke szocreál tömegszállás húszágyas szobákkal, vagy emberi léptékű, mondjuk szélessávú ingyen WIFI-vel?
A kérdésben a válasz egy része: nem tömegszállás és a főzési, mosási, parkolási lehetőség mellett valóban van szélessávú ingyenes WIFI is. A szállást biztosító cégnek Esztergomban több mint harminc ingatlana van a dolgozók európai színvonalú – a pihenést maximálisan garantáló – elhelyezésére, ahol hárman laknak egy szobában és a párok külön szobát kapnak.

5. És a munkaviszony? „Okosban csináljuk”?
A válasz: nem „okosban csináljuk”, hanem a magyar munka törvénykönyve szerinti, határozatlan idejű, minden adókedvezményt, szabadságot és táppénzt biztosító, a nyugdíjba is beszámító munkajogi jogviszony.

6. Kigyúrt egyetemi tanárnak kell lennem, hogy felvegyenek?
Ez betanított munka, általában elég, ha elvégezted a nyolc osztályt és elmúltál tizennyolc éves. Majd megmutatják, mit kell csinálnod. Menni fog!

+1 Hol? Jelenleg Esztergom és környéke, de ha ez bővülni fog, nem fogom eltitkolni. A szállás elsősorban Esztergomban.

Ha érdekel a dolog, itt érsz el: 0630/616-5688; gelimi2020@gmail.com.
Csak csörögj rám, visszahívlak, mert a fentieken kívül még sok mindent kell elmondanom és nyilván vannak további kérdéseid. Ha nem tudom felvenni, visszahívlak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Gelencsér Imre

  • 3061656-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Esztergom

Tatabánya
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • M U N K A L E H E T Ő S É G !!! Szállással Esztergomban.
    Esztergom
    M U N K A L E H E T Ő S É G !!! Szállással Esztergomban. Felutazás/felvétel: MINDEN HÉTEN, HÉTFŐN! Kedd-szerda felvétel, csütörtök munkába állás. Betanított összeszerelő munkára, autóipari céghez keresünk jelentkezőket. -FÉRFIAKAT és NŐKET!- PÁROKAT,...
    • Fizikai munka - Esztergom
    1 hete, 1 napja
  • Régen frissült
    heti kifizetés - ingyen szállás - betanított munka - nettó 340-370 ezer Ft
    Esztergom, Tatabánya, Balassagyarmat
    Heti kifizetés ingyen szállás nettó 340-370 ezer Ft! Ha nem múltál el huszonöt éves, megillet az adókedvezmény és mint pályakezdőtől nem feltétlen elvárás a gyári tapasztalat! A te fizud kb. nettó 410-450 ezer Ft! Neked is legyen egy klassz munkahely...
    • Fizikai munka - Esztergom
    6 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    Autóipari összeszerelő operátor szállással
    Esztergom, Teljes Magyarország
    ‼️‼️‼️ Felutazási költségtérítés ‼️‼️‼️ Komárom-Esztergom megyei autógyárba keresünk összeszerelő operátorokat, betanított munkára, ingyenes szállással! Sikertelen felvétel esetén is megtérítjük az utazási költségét ! Vegyél részt a legújabb fejleszt...
    • Fizikai munka - Esztergom
    7 hónapja, 1 hete
  • Régen frissült
    Esztergom
    Betanított munkára autóipari céghez keresünk férfi ( vagy párokat ) jelentkezőket Esztergomban gyári tapasztalattal, akár heti bérezéssel, hosszú távú biztos fizikai munka, bejelentett állás. 25 év alattiak adókedvezménye igénybe vehető! -Hosszú távú...
    • Fizikai munka - Esztergom
    7 hónapja, 1 hete
  • Régen frissült
    Esztergom
    Autóipari cég, különféle autóipari cégeknek gyártanak (Pl, suzuki, skoda, porsche) nagyobb elemeket, mint például a lökhárító. Fő tevékenységi területét járműkarosszéria-alkatrészek gyártása képezi a következő egyedülálló technológiák alkalmazásával:...
    • Fizikai munka - Esztergom
    7 hónapja, 1 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Gelencsér Imre

  • 3061656-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom

Tatabánya
Esztergom