Epson C7500G színes címke nyomtató

3 654 552 Ft
Esztergom
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6231593
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Epson C7500G címkenyomtató bemutatása



Az Epson C7500G színes tintasugaras címkenyomtató napi 10-30.000 etikett nyomtatására ajánlunk. Elsődleges szempont a terméknél egy költséghatékony megoldás közepes és nagy mennyiségű, színes tekercses vagy darabolt etikett címke előállítására. Számos üzleti szektorban hasznos az Epson C7500G készülék, többek közt, logisztika, a kereskedelem, a vegyipar és az egészségügy területén használható leginkább.




Kiváló ár-érték arány!



Az Epson C7500G címkenyomtató kiemelkedően megbízható, nagy sebességű etikett nyomtatásra alkalmas kiváló minőségben. A költséghatékonyságát szolgálja, hogy a nyomtatóban színenként különálló és cserélhető, nagy kapacitású tintapatronok vannak (cián, magenta, sárga, fekete), így mindig csak az elhasznált patron cseréjét kell elvégezni. 




Korlátlan lehetőségek!



Az Epson színes tintasugaras etikett nyomtatójával bármilyen egyedi etikett címkét készíthet, csak a képzelete szab határt! Az Epson C7500 tekercses címkenyomtató közvetlenül Windows programokból (pl.: Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, Photoshop, stb.) vagy speciális címketervező programokból (Nicelabel, Codesoft, Bartender, stb.) nyomtat. A legnagyobb előnye a technológiának, hogy minden egyes etikett címke különbözhet a másiktól, így lehetővé válik a perszonalizáció - gyártási/lejárati dátum, ízesítés, kiszerelés, sorszám, stb. A tintasugaras nyomtatási technológia hátránya, hogy a termékcímkéken direkt színek (pl. arany) nem alkalmazható.




Munkára tervezve



Az Epson C75000g tintasugaras nyomtatóhoz használható alapanyagok választékában matt és fényes stancolt és folyamatos papír mellett, műanyag (PE) etikett, amely tartós ragasztóval ellátott szintetikus címke, mely ellenáll a víznek, az alkoholnak, az acetonnak, az olajnak és számos vegyszernek. 




Epson "automatikus tintafelismerés"



Az Epson egyedi "automatikus tintafelismerési" technológia segítségével az eszköz használat előtt felméri a tintaszintjeit. Ez azt jelenti, hogy jelzést ad nyomtatás előtt ha nem elegendő a tinta, elkerülve ezzel azt a problémát, hogy hibás nyomtatott etikett címkék készüljenek. A különleges technológia javítja a termelékenységet, csökkenti a selejt gyártás lehetőséget és biztosítja a folyamatos kiváló minőséget. A felhasználót segíti az LCD kijelzőn megjelenő információ, itt azonnal láthatóak külön-külön a tintaszintek és minden fontos állapotinformáció a színes címkenyomtatóval kapcsolatban.




Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • EPSON C7500G tintasugaras színes címkenyomtató - Epson
    Esztergom
    EPSON C7500G tintasugaras színes címkenyomtató adatlap (modell: C31CD84312) Az [PODUCT]nak köszönhetően élethű színekkel és a részletgazdag nyomtatással teljesen elkerülhetővé válnak a hosszas, költséges és fáradalmas nyomdai procedúrák. Az Epson tin...
    • Vállalkozás, Ipar - Esztergom
    1 napja, 13 órája
    3 654 552 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom