Epson TM-T70II blokknyomtató

90 094 Ft
Esztergom
1 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8761216
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Epson TM-T70II blokknyomtató adatlap (modell: C31CD38032)



A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít a Epson TM-T70II blokknyomtató. A számlanyomtató (másnéven: blokknyomtató, POS nyomtató) alkalmas blokk, számla, szállítólevél, átvételi elismervény és bizonylat nyomtatására. A Epson TM-T70II blokknyomtató rendkívül közkedvelt a magasfokú megbízhatósága miatt, az alacsony meghibásodási rátája és hosszú élettartam hamar elnyerte a felhasználók bizalmát. A POS nyomtatók könnyen megfizethető, hamar megtérülő beruházást jelentenek vendéglátóipari, kereskedelmi, irodai és hivatali felhasználásnál egyaránt.




Direkt termál blokknyomtatási technológia



A Epson TM-T70II blokknyomtató használatával pillanatok alatt elkészítheti a bizonylatokat, mely igényei szerint tartalmazhat szöveget, vonalkódot és logót/grafikát is. A direkt termál blokknyomtatási technológiát biztosító POS készülékek üzemeltetéséhez csak hőérzékeny tekercses számlapapírra van szüksége, festékszalagot nem igényel, így költséghatékony választás! A C31CD38032 cikkszámú blokknyomtatóban a tekercsest hőpapírt pár másodperc alatt kicserélheti, a folyamat garantáltan nem okoz torlódást a sorban álló vásárlóknál.




Egyszerű telepítés, hálózatba illesztés



A C31CD38032 cikkszámú POS blokknyomtatón található interfészek használatával könnyedén illeszthető meglévő pénztári/számítógépes rendszerekben. A blokknyomtatón található interfészekről a „Paraméterek” menüpontban talál pontosabb információt, mert modellenként eltérő! A Epson TM-T70II blokknyomtató installálása és használata nem igényel szakértelmet, kezdő felhasználó is gyorsan el tudja sajátítani a működési alapelvet, ami hasonlóan egyszerű, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtató.




Munkára tervezve



A Epson TM-T70II blokknyomtató kompakt méretének köszönhetően kis helyigénnyel rendelkezik, így akár szűkös eladó terekbe is kiváló választás. A A C31CD38032 cikkszámú POS blokknyomtató nem fogja zavarni a felhasználóját és a vendégeket, ugyanis szinte teljesen észrevehetetlenül és csendben készíti a bizonylatokat, legyen az számla, szállítólevél, stb.




Epson TM-T70II blokknyomtató tisztítása



A C31CD38032 cikkszámú Epson TM-T70II blokknyomtató rendszeres karbantartásával és tisztításával elkerülhető a készülék meghibásodása és növelhető élettartama. A nyomtatás során por rakódik a POS számlanyomtató alkatrészeire, ami akár a nyomtatófejre is tapadhat, ez rontja a nyomatképet és a fej meghibásodásához vezethet. Webáruházunkban a blokknyomtatók nyomtatófejének tisztítására is talál speciális tisztítószert, mellyel tovább növelhető a készülék élettartama.




Vásárlástól a blokknyomtatásig



A Epson TM-T70II blokknyomtatóhoz minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk, így Önnek már csak megfelelő hőpapír szalagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz. A jó hír, hogy a számlapapírt is raktáron tartjuk, így másnapra szállítjuk az országban!




A Epson TM-T70II blokknyomtató felhasználási területei



POS rendszerek (egyszerűsített számla, szállítólevél, nyugta nyomtatás)

Vendéglátóipari, éttermi alkalmazások (rendelés, blokk vagy számla nyomtatás)

Logisztikai, raktári, szállítmányozási, disztribútori alkalmazás (szállítólevél, nyugta, stb. nyomtatás)

 




Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!












HELP-DESK és SZERVIZ



Epson TM-T70II blokknyomtató vásárlás esetén a készülék beüzemelésben a Help-Desk videós portálunkon talál ingyenes segédanyagokat. Amennyiben ettől eltérő probléma megoldásában igényli segítségünket, szervizünk a mindenkori óradíjon tud segítséget nyújtani.



Szervizünk a jótállási idő alatt és után is vállalja a szervizelését és karbantartását! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • Epson TM-T70II blokknyomtató
    Esztergom
    A Epson TM-T70II blokknyomtató adatlap (modell: C31CD38025A0) A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít a Epson TM-T70II blokknyomtató. A számlanyomtató (másnéven: blokknyomtató, POS nyomtató) a...
    • Elektronika - Esztergom
    1 napja, 22 órája
    89 700 Ft
  • Epson TM-T70II blokknyomtató
    Esztergom
    A Epson TM-T70II blokknyomtató adatlap (modell: C31CD38025C0) A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít a Epson TM-T70II blokknyomtató. A számlanyomtató (másnéven: blokknyomtató, POS nyomtató) a...
    • Elektronika - Esztergom
    1 napja, 22 órája
    108 585 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom