Epson TM-U220B blokknyomtató

Esztergom
2 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11348089
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Epson TM-U220B blokknyomtató adatlap (modell: C31C514007)



A Epson TM-U220B blokknyomtató a gyártó több évtizedes tapasztalatának és fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít felhasználójának. A Epson TM-U220B blokknyomtató intelligens megoldást biztosít, használatával a számlázási folyamatok gyorsíthatóak és egyszerűsíthetőek. A készülék kiemelkedő minősége mellett a gyártóra jellemző megbízhatóság és alacsony szerviz igény jellemzi a terméket. A Epson TM-U220B blokknyomtató könnyen megfizethető, hamar megtérülő beruházást jelentenek vendéglátóipari, kereskedelmi, irodai és hivatali felhasználásnál egyaránt.




Mátrix blokknyomtatási technológia



A Epson TM-U220B blokknyomtató használatával gyorsan készíthet számlát/bizonylatot, mely igény szerint tartalmazhat szöveget, vonalkódot és logót/grafikát is. A mátrix nyomtatási technológia miatt a nyomat a papíron korlátlan ideig megőrzi az információt, hátránya hogy a bizonylat készítése valamivel magasabb költséget jelent a direkt termál módhoz képest, hiszen festékszalag is szükséges az üzemeltetéshez.




Blokknyomtatás kis költséggel, nagy tempóban!



A strapabíró és innovatív kialakítás révén a Epson TM-U220B blokknyomtató a legkülönfélébb felhasználási területeken (étterem, áruház, bolt, konyha, iroda, kereskedelem, logisztika, gyártás) is kiválóan megállja a helyét. A Epson TM-U220B blokknyomtató kompakt méretének köszönhetően kis helyigénnyel rendelkezik, így akár szűkös környezetben is könnyen elhelyezhető. 




Egyszerűen telepítés, magasfokú kompatibilitás



A C31C514007 cikkszámú mátrix blokknyomtatón található interfészek segítségével könnyedén illeszthető meglévő pénztári/számítógépes rendszerekbe. A Epson TM-U220B blokknyomtató telepítése és üzemeltetése hasonlóan egyszerű, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtató. A C31C514007 cikkszámú blokknyomtatón található interfészekről a „Paraméterek” menüpontban talál pontosabb információt, mert modellenként eltérő!




Epson TM-U220B blokknyomtató tisztítása, karbantartása



Mint minden eszköznek a C31C514007 cikkszámú Epson TM-U220B blokknyomtatónak is szüksége van rendszeres tisztításra és karbantartásra, mellyel elkerülhetőek az esetleges meghibásodások és növelhető a készülék élettartama is. A blokknyomtatás folyamata során a számlapapír tekercsből por rakódik a számlanyomtató alkatrészeire, ami akár a nyomtatófejre is tapadhat, ez pedig rontja a nyomatképet és a fej meghibásodásához vezethet.




Vásárlástól a blokknyomtatásig



A Epson TM-U220B blokknyomtató dobozában az üzemeltetéshez minden szükséges kiegészítő megtalálható, így már csak számla papír és festékszalagot kell vásárolnia és indulhat is a blokknyomtatás! 20 éves tapasztalattal kizárólag a legjobb minőségű hőpapír- és gyári festékszalagot szállítja ügyfelei részére, mely használata nagyban befolyásolja a Epson TM-U220B blokknyomtató hibátlan működését és élettartamát.




A Epson TM-U220B blokknyomtató főbb alkalmazási területei





POS pénztárgép rendszerek (számla, szállítólevél, átvételi bizonylat, blokk- és nyugta nyomtatás)


Vendéglátás, éttermi alkalmazások (rendelés, blokknyomtatás)


Logisztikai, szállítmányozási, disztribútori alkalmazás (szállítólevél, átvételi bizonylat nyomtatás)





A Epson TM-U220B blokknyomtató főbb jellemzői:





3"-os direkt mátrix blokknyomtató


Automatikus vágó


Többféle driver (Windows, Linux, stb.) és fejlesztői környezet


Hosszú élettartamú fej és vágó egység


Vonalkód nyomtatási lehetőség (EAN, QR, stb.)







Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét!


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!











90 napig INGYENES HELP-DESK!



Epson TM-U220B blokknyomtató vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.



Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmaxx Stúdió Kft.

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • Bixolon SRP-350V blokknyomtató
    Esztergom
    A Bixolon SRP-350V blokknyomtató adatlap (modell: SRP-350VSK) A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít a Bixolon SRP-350V blokknyomtató. A számlanyomtató (másnéven: blokknyomtató, POS nyomtató)...
    • Egyéb eladó - Esztergom
    2 napja, 2 órája
    66 205 Ft
  • Bixolon SRP-350plusV blokknyomtató
    Esztergom
    A Bixolon SRP-350plusV blokknyomtató adatlap (modell: SRP-350PLUSVK/BEG) A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít a Bixolon SRP-350plusV blokknyomtató. A számlanyomtató (másnéven: blokknyomtató...
    • Egyéb eladó - Esztergom
    2 napja, 2 órája
    77 343 Ft
  • Epson TM-T20III blokknyomtató
    Esztergom
    A Epson TM-T20III blokknyomtató adatlap (modell: C31CH51012) A Epson TM-T20III blokknyomtató a gyártó több évtizedes tapasztalatának és fejlesztéseinek köszönhetően kiváló és kompromisszummentes megoldást biztosít felhasználójának. A Epson TM-T20III ...
    • Egyéb eladó - Esztergom
    2 napja, 2 órája
    76 073 Ft
  • 105*148 mm, papír, Zebra etikett címke, Zebra Z-Perform 1000T (1127 címke/tekercs)
    Esztergom
    Zebra Z-Perform 1000T etikett címke bemutatása: Zebra Z-Perform 1000T alapanyag főbb jellemzői: A Zebra Z-Perform 1000T a gyártó legkedvezőbb áru papír alapanyaga, mely Termáltranszfer eljárással (TTR festékszalag szükséges) nyomtatható. Jellemzően s...
    • Egyéb eladó - Esztergom
    2 napja, 2 órája
    36 347 Ft
  • 148*210 mm, papír, Zebra etikett címke, Zebra Z-Perform 1000T (800 címke/tekercs)
    Esztergom
    Zebra Z-Perform 1000T etikett címke bemutatása: Zebra Z-Perform 1000T alapanyag főbb jellemzői: A Zebra Z-Perform 1000T a gyártó legkedvezőbb áru papír alapanyaga, mely Termáltranszfer eljárással (TTR festékszalag szükséges) nyomtatható. Jellemzően s...
    • Egyéb eladó - Esztergom
    2 napja, 2 órája
    52 400 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmaxx Stúdió Kft.

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom