TSC MB240T címkenyomtató

447 281 Ft
Esztergom
1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11129169
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TSC MB240T címkenyomtató (modell: 99-068A001-0302)



Az etikett címkenyomtatás a modern munkafolyamatok elengedhetetlen része. A kereskedelmi, gyártói és logisztikai célokra használt tekercses címke nyomtatóknak számos követelménynek kell megfelelniük. Az autoID piac széles választékot kínál ilyen számos tekercses etikett címke nyomtatási feladatra, melyek kiváló és specifikus megoldást jelentenek az egyes iparágak ügyfélspecifikus igényeinek. A termál transzfer (TT) és direkt termál (DT) címke nyomtatási technológiát támogató TSC MB240T címkenyomtató alkalmas hőérzékeny (másnéven thermo) papír, továbbá festékszalag kombinálásával normál papír, műanyag és textil alapanyag nyomtatásra.




Költséghatékony etikett címkenyomtatás




A kiváló mérnöki munka által megtervezett TSC MB240T címkenyomtató alkalmas gyártási, kereskedelmi, logisztikai, szállítmányozási környezetre, valamint egészségügyi vagy kormányzati alkalmazásra. A TSC MB240T címkenyomtató hozzájárul az etikett címkenyomtatási folyamatok optimalizálásához, így költséghatékony megoldást biztosít a címkézési folyamatok termelékenységének növelésére és egyszerűsítése. A TSC MB240T címkenyomtató különösen precíz etikett nyomtatást tesz lehetővé, a megbízható működéshez pedig alacsony szerviz igény társul.




Direkt termál és Termál transzfer címkenyomtatási technológia




A Termál transzfer nyomtatást biztosító címkenyomtató készülékek alkalmasak festékszalag nélküli direkt thermo másnéven hőérzékeny alapanyagú etikett címkék nyomtatására is. Ha A TSC MB240T címkenyomtatóba a nyomtatóandó címkével kompatibilis típusú (WAX, WAX-RESIN, RESIN) festékszalagot helyezünk, abban az esetben termál transzfer nyomtatási technológiával papír, műanyag és textil alapanyag nyomtatására is alkalmassá válik.

A TSC MB240T címkenyomtató készülék pillanatok alatt készít öntapadó etikett címkét, mely igény szerint szabadon tartalmazhat szöveget, vonalkódot vagy logót/piktogramot. A TSC MB240T címkenyomtató kettős címkeérzékelője biztosítja, hogy kompatibilis legyen a különféle kivitelű etikett címkékkel. A 99-068A001-0302 cikkszámú nyomtató képes az etikett címke alapanyagok szinte teljes skáláját képesek kezelni - folyamatos és nem folyamatos (stancolt, perforált, stb.) nyomathordozók feldolgozása, térköz, black-mark vagy vezetőlyuk pozicionálással.




Könnyű rendszerintegrálhatóság, egyszerű telepítés




A TSC MB240T címkenyomtató konfigurálása, beüzemelése és kezelése könnyen elvégezhető, karbantartásuk és tisztításuk is a vásárolható tisztítószerekkel egyszerűen elvégezhető. A rugalmas integrálhatóság érdekében többféle interfész és nyomtatási parancsnyelv (specifikációban részletezve a 99-068A001-0302 cikkszámú modellre vonatkozó paraméterek) biztosítja az egyszerű telepítést a TSC MB240T címkenyomtató számára. A különböző specifikációval rendelkező címkenyomtató modellek pontosan az Ön által igényelt funkciókkal szerelhetők fel. A TSC MB240T címkenyomtató telepítése és üzemeltetése hasonlóan egyszerű, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtató.




Címketervezés és nyomtatás



A TSC MB240T címkenyomtatóhoz a gyártó ingyenesen biztosít Windows rendszeren futtatható szoftvert, mellyel pillanatok alatt megtervezhető a címketerv leírásokkal, vonalkóddal, egyszerű grafikával (pl. vonal, táblázat), logóval és piktogrammal. Abban az esetben, ha nem elegendő az ingyenes címketervező szoftver funkcionalitása (Pl. igény az adatbázis kezelés, stb.), az elvárások pontos ismeretében többféle gyártó (Zebra Designer PRO, Seagull Bartender, Teklnx CodeSoft, Nicelabel Designert) címketervező szoftveréből biztosan megtaláljuk a megfelelő programot.

A TSC MB240T címkenyomtató csomagjában az ingyenes címketervező program mellett Microsoft Windows driver is található – így bármilyen Windows alkalmazásból (Word, Excel, stb.) lehetőség nyílik etikett nyomtatásra, hasonlóan egyszerűen, mint egy általános tintasugaras vagy lézer nyomtatóval.




TSC MB240T címkenyomtató karbantartása, takarítása




A TSC MB240T címkenyomtató rendszeres karbantartásával és tisztításával csökkenthető az esélye a készülék idő előtti meghibásodása, sőt jelentősen növelhető az élettartama. A címkenyomtatási folyamat során a tekercsből por rakódhat le a TSC MB240T címkenyomtató alkatrészeire (gumihenger, nyomtatófej, stb.), így romlik a nyomtatási kép és könnyen a nyomtatófej meghibásodását okozhatja. Webáruházunkban a Videotárban segítséget nyújtunk, hogyan szükséges a címkenyomtatók tisztítása, mely kellékanyagok kínálatunkban megtalálhatóak.




Vásárlás és etikett címke nyomtatás



A 99-068A001-0302 cikkszámú TSC MB240T címkenyomtató dobozában minden szükséges kiegészítő helyet kapott (adatkábel, tápegység, címketervező szoftver, Windows driver, stb.). A címkenyomtatási folyamathoz így már csak megfelelő kellékanyagok (etikett címke, festékszalag) szükséges vásárolni. Webáruházunkban Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses etikett és festékszalag készletét találja, melyet raktárról másnapra szállítunk.





Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét!


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!











90 napig INGYENES HELP-DESK!



TSC MB240T címkenyomtató vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.



Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmaxx Stúdió Kft.

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • Esztergom
    TSC MB240T címkenyomtató (modell: 99-068A001-1202) Az etikett címkenyomtatás a modern munkafolyamatok elengedhetetlen része. A kereskedelmi, gyártói és logisztikai célokra használt tekercses címke nyomtatóknak számos követelménynek kell megfelelniük....
    • Vállalkozás, Ipar - Esztergom
    1 napja
    331 318 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmaxx Stúdió Kft.

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom