Eladó 119 m2-es kereskedelmi és ipari ingatlan Fertőd, Fertőd

51 500 000 Ft
Fertőd Fertőd
4 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11518052
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 119
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ritka jó kombináció, egy ritka jó helyen! Fejlett kisváros, központi helyén valósíthatja meg álmait, vállalkozását!

INGATLAN JELLEMZŐI
A külsőleg is jó benyomást keltő ingatlan 3 szintből tevődik össze. A földszinten egy világos, csábítóan nagy üvegfelületekkel rendelkező 40 m2- es üzlethelyiséget találunk, mely 2 nagyobb teremből, fürdőszobából és külön wc-ből áll. A 25 m2- es, kiváló állapotú alagsorba egy lépcsőn keresztül jutunk le.
Az üzlet felett található bruttó 54 m2- es lakás külön bejáratról nyílik. A konyha,- nappali mellett, egy hálószobát, kisebb dolgozó szóbát és fürdőszobát találunk.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
Az épület fűtését gázkazán szolgáltatja. Az üzlethelyiség nyílászárói műanyag szerkezetűek 2 rétegű üvegezéssel. A lakórész nyílászárói fa szerkezetűek. Az üzlethelyiségbe az ipari áram is bevezetésre került.

HASZNOSÍTÁS/ LEHETŐSÉGEK
Kiskereskedelmi üzletként, irodaként, bemutató teremként, raktárként, szervizként, logisztikai,- egészségügyi,- oktatási központként, szolgáltatási helyként egyaránt remekül hasznosítható.
Tökéletesen lehet párosítani a lakhatással és befektetésként is optimális. Amennyiben az igény úgy hozza, az ingatlan bármelyik része, bérbe is adható.

PARKOLÁS
Közvetlenül az ingatlan előtt, de a környékén is számos lehetőség van a díjmentes parkolásra.

LOKÁCIÓ
A város Győr és Sopron között fekszik, az osztrák–magyar államhatártól mintegy 7, Kapuvártól 16, Soprontól 25 kilométerre. A számos kulturális program mellett, a rengeteg látnivaló és a kikapcsolódási lehetőség a környéken nagy számban vonzza a turistákat is . (Esterházy-kastély, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Family Park, termálfürdők, kulturális örökségek és a Fertő tavat körbe ölelő bicikli út)
Az ingatlan szomszédságában számos bolt, intézmény és szolgáltató egység található, mely szintén nagy értékbefolyásoló tényező az ingatlan tekintetében.
A városban bölcsőde, óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár, bank, kereskedelmi és szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatóak.

KÖZLEKEDÉS
A távolsági buszmegálló 100 méterre található. Fertődöt közvetlen vasútvonal köti össze ausztriával. Budapest, vagy Sopron irányába való utazás alkalmával a 3 km- re lévő fertőszentmiklósi állomást vehetjük igénybe.

Várom hívását, és nézzük meg a helyszínen az ingatlanban lévő lehetőségeket!



Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

csatorna, gáz, villany, víz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bolla László

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fertőd

Fertőd


Hasonló hirdetések

  • Eladó 2500 m2-es üzlethelyiség Fertőd
    Fertőd
    A FERTŐDI-ESZTERHÁZY KASTÉLY KÖZELÉBEN ELADÓ EGY FEJLESZTÉSI TERÜLET, ÉPÜLETTEL! FERTŐD-PAMHAGEN Szolgáltató- és Üzletház Fertőd város határában 6679 m2-es telken 1220 m2 bruttó alapterülettel épül, zöldmezős beruházásként, figyelemfelkeltő építészet...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Fertőd
    1 napja, 5 órája
    472 200 000 Ft
  • Régen frissült
    Fertődön központi helyen üzlethelyiség kiadó
    Fertőd
    Fertődön központi helyen Bruttó 62 nm Nettó:49 nm-es belső kétszintes üzlethelyiség 7 nm-es terasszal  hosszú távra kiadó.Az ingatlan alkalmas,iroda,üzlet,szépségszalon kialakítására .A parkolás az üzlet előtt ingyenes! Hivatkozási szám: Ü/44-468a2...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Fertőd
    1 éve, 3 hónapja
    120 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bolla László

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fertőd

Fertőd