Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 936 m2-es ipari ingatlan Foktő

98 000 000 Ft
Foktő
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10460209
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 936
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kalocsa-Foktő ipari parkban kínálok eladásra egy 936 nm-es ipari ingatlant (3 szinten), amely egy 1586 n-es telekterületen helyezkedik el.  A három szint helyiségeit az alaprajzokon tekintheti meg nm-ek feltüntetésével, melyek méretének köszönhetően több helyiségre is alakítható így még több férőhellyel indíthatja vállalkozását ha szálló létrehozásában gondolkozik.1952-ben épült, falazatát tekintve tégla. KIÉPÍTÉSRE KERÜLT RIASZTÓ- ÉS TŰZJELZŐ RENDSZER. Három szintből kettő fel lett újítva, a harmadik szint befejezése az új tulajdonosra vár. Kívülről szigetelést és színezést is kapott az ingatlan a felújítás során.Az épület a repülőtértől nem messze,  az épülő Duna-hídtól 1 km-re helyezkedik el. Elhelyezkedését tekintve logisztikai központnak is alkalmas.Befektetés szempontjából elég gyorsan megtérülő lehetőség, hiszen Paks2 kiépítése folyamán körülbelül 8000 dolgozó fog erre járni - SZÁLLÓ KIALAKÍTÁSÁBAN GONDOLKOZIK? Itt a kihagyhatatlan lehetőség. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a csodás befektetési lehetőség HÍVJON MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN! :)

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Foktő


Hasonló hirdetések

  • Eladó 936 m2-es ipari ingatlan Foktő
    Foktő
    ELADÓ Kalocsán 1952-ben épült kisméretű téglából, kívülről teljesen felújított, 3 szintes, nyílászáró cserélt, szigetelt épület. Kalocsa Foktő ipari parkban található. Korábban oktató műhelyként, parkettás tantermekkel üzemelt. Eredeti állapotában 42...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Foktő
    3 hete, 6 napja
    89 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Foktő