Eladó 850 m2-es telephely Fülöp, Fülöp

145 000 000 Ft
Fülöp Fülöp
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12351602
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 850
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hajdú-Bihar megye Fülöp, csendes, erdő közeli részén önálló ipari telephely eladó! Debrecentől 38 km-re fekvő ingatlan, kiválóan megfelel ipari gyártósor működtetésére, logisztikai célokra és bármilyen nagykereskedelmi tervek megvalósítására is.

FIGYELEM: Fülöpön pályázati kiírások elérhetőek, érdemes figyelni a kiírásokat, mivel 100%-os támogatást is lehet nyerni!

A telephely összesen 4362 nm-es telek, amelyen 2012-ben 3 egységből álló 850 nm (szendvicspanel) csarnoképület épült az alábbiak szerint:

Csarnokok 4,3-6m belmagassággal, targoncázható ipari padlóval.

I. Épület: szendvicspanel szerkezet, élelmiszer gyártására készült (legutoljára kutya eledel készítése zajlott benne), prémium kategóriás, Hörmann kapu, és Hörmann beltéri ajtók, nettó területe: 351 m2, fűtését: Westen gázkazán biztosítja, ipari árammal ellátva.

Elosztását tekintve: közlekedő, iroda, konyha, öltöző, zuhanyzó, WC a dolgozók részére

II/A. Épületrész: lemez szerkezet, 2 db tolóajtó segíti az áru ki és be pakolását, hasznos területe: 147 m2, szintén ipari áram és víz állás is található

II/B. Épületrész: szendvicspanel szerkezet, hasznos területe: 186 nm, fűtését gázkazán biztosítja, lapradiátoros hőleadással, ipari árammal felszerelt

Elosztását tekintve: az épületben el helyezésre került egy klímatizát iroda, külön WC-vel, illetve 2 db dolgozói zuhanyzó és WC

III. Épület: hideg raktár, lemez szerkezet, ipari árammal ellátva, hasznos területe 141 nm,
Elosztását tekintve egy kis rész leválasztva belőle külön raktározás céljából, felülről szigetelve.

A telek nagy része, illetve épületek között térkövezett út biztosítja a gépjárművek közlekedését, és az áru fuvarozását. Az ingatlan sarki elhelyezkedéséből adódóan két utcáról van bejárata. Ezen felül több gépkocsi parkolására is van lehetőség a dolgozók számára.

Az ingatlan per- és tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal, -1/1 magántulajdon. További kérdéseivel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az eladók és a vevők részére egyaránt. Kedvezményes kamatozású vállalkozói hitelek az OTP hátterével, irodánkban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Julianna Renáta

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fülöp

Fülöp


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 825 m2 ipari, keresk. épület, Fülöp
    Fülöp
    Kiadó egy összesen 825 nm alapterületű, 3 egységből álló ingatlan Debrecentől csupán 30km-re Fülöp csendes ipari övezetében. Az elmúlt években élelmiszer gyártásra volt használva az üzem. A telephelyen 3 csarnok található, ebből a 400nm-es valamint a...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Fülöp
    1 hónapja
    500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Julianna Renáta

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fülöp

Fülöp