3D Kreatív LED Rajztábla Világítós

4 990 Ft
Fülöpszállás
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12219596
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvilágított Dekoratív Tábla és Lámpa: Kreativitás Találkozik Praktikummal


A megvilágított dekoratív lámpa és tábla egyben kreatív és praktikus kiegészítő a mindennapokhoz. Egy olyan eszköz, melyre felírhatók a teendők listája, üzenetek, ötletek vagy akár egyszerűen festhető rá. Ez a multifunkcionális tábla nemcsak a funkcionalitását tekintve nyűgöz le, hanem különleges dizájnjával is magára vonja a figyelmet.

Kényeztető Megvilágítás és Puha Fény
A lámpa kellemes és lágy fényével kiemeli a jegyzeteket, melyek így könnyen olvashatók még sötétebb környezetben is. Az enyhe világításnak köszönhetően a gyerekek is könnyen elaludhatnak mellette. Emellett romantikus és meleg hangulatot teremt, ideális választás egy kellemes esti otthoni hangulat kialakításához.

Könnyen Törölhető és Újrahasznosítható
Az írott szövegek vagy képek könnyen letörölhetők, így mindig van lehetőség új üzenetek, gondolatok megosztására. Ezzel a termékkel akár naponta változtathatod a kijelző tartalmát, hogy mindig friss és aktuális legyen.

Stílusos Kiegészítő Minden Térbe
A megvilágított tábla nemcsak otthoni használatra tökéletes választás, de kávézókban és bárokban is egyedi atmoszférát teremthet. Díszítő elemeivel és stílusos megjelenésével feldobja a belső teret, és különleges hangulatot varázsol.

Tartozékok a Csomagban
A termék csomagjában egy USB-csatlakozó is található, így könnyen és kényelmesen tudod használni. Emellett különböző színű radírozható tollak is helyet kaptak a csomagban, hogy azonnal elkezdhess kreatívkodni.

Fejlesztő és Szórakoztató
A rajzolás remekül fejleszti a gyerekek finommotorikus készségeit, és jó hatással van a kreativitásukra is. Ezzel a termékkel nem csak szórakoznak, de közben még fejlődnek is! 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lumino.hu

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Fülöpszállás


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lumino.hu

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fülöpszállás