Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) Szalag 3,4W/m IP20 RGB+3CCT (240 lumen/m) 5M

17 490 Ft
Fülöpszállás
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12116038
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az eszköz fényereje szabályozható, (dimmelhető) de csak ,,Tuya Smart" alkalmazás használatával!

Színét okostelefonoddal változtathatod, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az LED-szalaghoz. Neked csak annyi a dolgod, hogy letöltsd a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével párosítsd a készülékkel, regisztrálj, és már irányíthatod is kedved szerint a LED szalag színét! Azonban ez az okos LED szalag ennél többet is tud! A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudod irányítani a LED izzót, elő sem kell hozzá venned a telefonodat. Ráadásul családtagjaiddal, vagy barátaiddal is megoszthatod ezt a szuper élményt, hiszen egy okos fényforrás több készülékről is lehet irányítani a „megosztás” funkcióval.

Ha több Tuya fényforrással is rendelkezel, az applikáció segítségével egyszerre is tudod őket irányítani. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az fényforrásokat, amelyeket együtt szeretnél irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

További hihetetlenül hasznos funkcióval is rendelkeznek ezek a szuper izzók. Ütemezhető működésüknek köszönhetően a megfelelő bioritmus és alvásciklus kialakításában is a segítségedre lesznek, továbbá arra is képesek, hogy a zene ritmusára változtassák a fényüket.

De beszéljünk kicsit az egyéb tulajdonságairól is!

Ez az 5 méter hosszúságú LED szalag méterenként 240 lumen fényárammal rendelkezik, vagyis az teljes szalag képes akár 1200 lumen fényárammal világítani. Ez 12 V-os feszültséggel méterenként 3,4 W fogyasztást jelent, ami a teljes tekercsre vonatkozóan 17W. Élettartama 15.000 óra, így megvásárlása után még hosszú ideig élvezhető hangulatos fénye. A CRI értéke 80, ami kiváló színvisszaadási tulajdonságáról árulkodik. A Modee okos LED szalagot egy 24W teljesítményű tápegységgel csatlakoztathatjuk az csatlakozóba.

IP20 jelzésű védettsége arra mutat rá, hogy a közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett, viszont nem vízálló, így csak és kizárólag beltéri használatra alkalmas.

A szalag hátoldala kiváló minőségű 3M öntapadós ragasztóval van ellátva, amivel a felhelyezése egyszerűen megoldható.

Tulajdonságok:

5 m hosszú, 10 mm széles
12 V feszültségű, méterenként 3,4 W fogyasztás (a teljes tekercs 24 W)
Méterenként 240 lumen fényárammal (összesen 1200 lumen fényáram)
Szabályozható fényerővel, színhőmérséklettel és színnel
Wifi (2,4 GHz) segítségével működtethető okostelefonon, vagy tableten keresztül, de saját kapcsolóval is rendelkezik
IP20
Öntapadós hátoldal az egyszerű felhelyezésre 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lumino.hu

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Fülöpszállás


Hasonló hirdetések

  • Mennyezeti lámpa 36W négyzet felszerelhető led panel keret nélküli 6500K
    Fülöpszállás
     ...
    • Elektronika - Fülöpszállás
    1 napja, 16 órája
    6 990 Ft
  • Modee LED Izzó G9 Aluminium 4W 4000K természetes fehér
    Fülöpszállás
    Ezen G9 foglalatú lámpa igen magas fényhasznosítási értékkel rendelekzik, szám szerint 100 lumen/watt, vagyis az energia nagy részéből fény keletkezik és nem hő. Képes azonnali vibrálásmentes fényt biztosítani akár 50000 órás élettartam mellett. Töké...
    • Elektronika - Fülöpszállás
    1 napja, 16 órája
    991 Ft
  • Zelux Led napelemes akkumulátoros reflektor, 1000lm,  CCT (3000K-4000K-6500K)
    Fülöpszállás
    A Zelux LED napelemes akkumulátoros reflektor egy modern és környezetbarát megoldás világítási igényeidre. A 1000 lumen fényerejű reflektorral könnyedén megvilágíthatod kerted, teraszod vagy akár az udvarodat is. A reflektor színárnyalatai között vál...
    • Elektronika - Fülöpszállás
    1 napja, 16 órája
    8 990 Ft
  • Napelemes LED lámpa - Láng imitációval
    Fülöpszállás
    A feltüntetett ár 1 db lámpa ára.   Tegye különlegessé kertjét LED-es szolár lámpával. Egyszerű, stílusos megjelenésének és a lángokat imitáló hangulatfényének köszönhetően dísze lehet bármilyen kertnek. Nincs szükség kábelekre vagy elemekre, nappal ...
    • Elektronika - Fülöpszállás
    1 napja, 16 órája
    1 490 Ft
  • LED panel 45W 2in1 595 x 595 4000K falon kívüli / beépíthető (természetes fehér)
    Fülöpszállás
    Egységes fényelosztás - ideális terek és felületek megvilágítására. 2IN1 kialakításnak köszönhetően azonnal mennyezetre szerelhető. Fehér matt üvegfelülete kellemesen teríti a fényt. Biztonságos, mert kevés hőt termel A hagyományos izzókhoz képest ak...
    • Elektronika - Fülöpszállás
    1 napja, 16 órája
    11 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lumino.hu

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fülöpszállás