Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Klasszikusan elegáns, nagypolgári luxus családi ház eladó Alsógöd csendes mellékutcájában!

449 000 000 Ft
Göd Alsógöd
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11396700
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 371
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

MINDEN LUXUS IGÉNYT KILELÉGÍTŐ NAGYPOLGÁRI ÁLOM CSALÁDI HÁZ ELADÓ ALSÓGÖDÖN!

 

Mesébe illő álom család házat kínálok olyan vevők részére, akik az örök és időtálló, klasszikus eleganciát és magas minőséget keresik a gyorsan múló trendek helyett.

 

Ez az 1998-ban épült, háromszintes, összesen 371 nm területű ház megfelel a modern energetikai követelményeknek, az idei évben hőszivattyú és napelem került telepítésre, így fenntartása igen kedvező lesz. A tetőn négy éve teljes zsindely csere történt, valamint elektromos árnyékoló került beépítésre.

A háznak van légcserélő rendszere, amellyel központilag lehet hűteni és fűteni is. Minden helyiség ablakos, és további 8 hűtő-fűtő klíma is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, de a kazánra kötött hőszivattyú (16 kw) automatikusan bekapcsol a fűtéshez szükség esetén.

 

Az árnyékolást és sötétítést, valamint a biztonságot is szolgálja, hogy mindenhol elektromos aluredőny van, a szuterén szintjén pedig biztonsági rácsok védik a nyílászárókat. Emellett a ház teljesen körbe van kamerázva, amely felvételt is rögzít.

 

Az elegáns, nagypolgári stílusnak megfelelően az étkezőben legalább 12 főre teríthetünk, és a konyha külön, elválasztva került elhelyezésre, azonban átadó ablakon keresztül biztosított az egyszerű tálalás.

A ház az 1508 nm-es telek központi részén helyezkedik el teljesen zárt, intim kerttel körülvéve, amire sehonnan nem lehet rálátni.

 

A földszinten elegáns előtér, egy extra belmagasságú fogadótér (szalon) fogadja az érkezőket, innen nyílik a világos, déli fekvésű nappali, az étkező és a konyha, egy hálószoba és fürdőszoba, egy vendég WC és a dolgozószoba. Az emeleten tágas gardrób, fürdőszoba, két külön nyíló szoba valamint egy biliárd-és könyvtárszoba kerültek kialakításra, és további beépítésre is lehetőség van a tetőtérben.

 

A terasz a hátsó kert felé tájolt, az igényes kert pedig tavaly került újratelepítésre dísznövényekkel (babérmeggy és leylandi ciprus sövények, ginko biloba és magyalok stb.), mindenhol csepegtetővel és öntözőrendszerrel ellátva.

 

A teraszról a hátsó kerten át a közel tíz méteres, ellenáramoltatóval felszerelt medencéhez jutunk, amit polikarbonát tető borít. A medence köré egy teljes kinti birodalom épült hatalmas társasági életnek adva lehetőséget, vagy teljes nyugalomnak. Felszerelt konyhát, fürdőszobát, kemencét és kerti sütögetőt, grillt találunk a nagy belmagasságú, fedett kerti étkezőben, ahol 18 főre tudunk kényelmesen teríteni.

Ugyanitt kapott helyet egy óriási tároló, a dupla garázs és még egy galéria is, ami igény esetén beépíthető.

 

A wellnessről rossz idő esetén sem kell lemondani, mert a ház szuterén szintjén szauna, pezsgőfürdő és kondiszoba kapott helyet szoláriummal. A jacuzzi fölött nyitható üvegtető van, így a forró vízben pezsegve élvezhetjük a csillagos ég látványát.

 

További extra, hogy a kert egyes részei elegáns kerítéssel vannak elválasztva, így a kisgyermekek elől elzárható a medence környéke, a háziállatok pedig szintén könnyen elkülöníthetőek a vendégektől, vagy a kert egyes részeitől.

 

Ha felkeltette érdeklődését ez a csodálatos ház, szeretettel várom megkeresését bármikor, az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, tehermentes és tiszta a tulajdoni lapja.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Göd

Alsógöd


Hasonló hirdetések

  • Gödön újszerű 3 szobás, teraszos lakás eladó!
    Göd, Felsőgöd
    Felsőgödön, kiváló közlekedésnél, csendes utcában, 2022-ben épült, dryvit szigetelésű, négylakásos házban, földszinti, közvetlen terasz kapcsolatos, világos, napfényes, jó elosztású, korszerű, geotermikus, hőszivattyús fűtésrendszerű, 59 nm-es, ameri...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 9 órája
    57 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Göd
    Göd, Pacsirta utca
    Eladó családi ház Gödön a Pacsirta utcában!Az ingatlan paraméterei tekintélyt parancsolóak, a 2313 nm-es dupla telken 548 nm-es ház épült 2007-ben, az akkori legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. A ~100 nm-es amerikai konyhás nappali mel...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 13 órája
    325 000 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd, József Attila utca
    Megvételre kínálok egy barátságos hangulatú családi házat 547 nm-es telken Alsógöd csendes utcájában A nappali és 3 hálószobás, két szintes épület 2018-ban újult meg:10cm-es szigetelést kapott, cserélve lett a gáz kazán, vakamint a tető és nyílászáró...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 16 órája
    106 900 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd, Rezeda utca
    Gödön, csendes mellékutcában eladó rendezett, összközműves telken álló, tömör téglából épült, önálló, körbejárható, 5 cm-es hőszigeteléssel szigetelt családi ház, akár két generáció részére is. Az utca igazi kertváros hangulatát idézi, a szomszédok k...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 16 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Göd, Felsőgöd, 260nm, 173000000 Ft
    Göd, Felsőgöd
    Duna parti városkában, Göd- felsőn eladó városközpont közeli, családi házas,kellemes és biztonságos környezetben, kiváló lokációval , több épületet magában foglaló ingatlan. A nagyobbik ház a ’80-as években épült, szuterén-földszint-tetőtér beépítésű...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 19 órája
    173 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Göd

Alsógöd