Medencevíz tisztító csodazsák

4 990 Ft
Gyál
3 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3136804
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A hirdetésben, különböző mérető medencetisztító szűrőzsákok vásárolhatóak meg, amit legtöbben "csodazsák"-ként ismerünk.
Ha ezt a hirdetést olvasod, akkor nagyvonalakban tudod, hogy mire használható ez a remek szerkezet, de ha mégse, akkor ki is fejteném... ha viszont ismered, akkor lentebb megtalálod a vásárlással kapcsolatos dolgokat.

Tehát, akkor mire is használható :
Elsősorban, mobil medencék vizének a szűréséhez tudom ajánlani, hiszen a tisztító képessége sokkal jobb, mint a gyárilag medencékhez csomagolt papírszűrős vízkeringetőé. Hatásfoka megegyezik a homokszűrőével, csak töredékárba kerül. A szűrőzsák összevarrva, csatlakozóval és egy záróelemmel kerül átadásra.

Medencédhez kétféleképpen lehet csatlakoztatni:
1. A medencéhez csomagolt gyári keringtetőre. Ez alaphelyzetbe úgy néz ki, hogy a medence oldalán van 2 nyílás, az egyiken beszív a keringtető, a másikon pedig nyomja a vizet. Ebben az esetben, azt a csövet amelyik nyomja a vizet, lehúzzuk, a medence oldaláról a lyukat ledugózzuk, a cső végére rádugjuk a szűrőzsákot és mehet is a zsák a vízbe, felülről belelógatva, ügyelve arra, hogy a zsákot ellepje a víz.
Tipp: A keringtetőben érdemes bennehagyni a papírszűrőt, hogy esetleges faág, vagy kavics ne tudja károsítani.

Tipp: A szívó oldalt érdemes meghosszabbítani egy darab csővel és akkor a medence aljáról könnyedén össze lehet "porszívózni" a szennyeződést.

• 2. Összeköthetjük búvárszivattyúval , mégpedig ha új a szivattyú, akkor több féle átmérőjű csatlakozási lehetőség van rajta. Nekünk az 1 colosra lesz szükségünk, mivel a zsákon is akkora a csatlakozó. Semmi más dolgunk nincs, csak összekötni a zsákot és a szivattyút egy darab csővel... erre lehet használni akár a keringtetőhöz kapott csövet is, vagy lehet vásárolni méterre is.
Tipp: A csövet érdemes úgy kiválasztani, hogy a medence legnagyobb átmérőjének legalább, a fele legyen hosszra.

Tipp: A szivattyút érdemes a medence közepére elhelyezni, a zsákot meg a szélére, és akkor az áramlat szép lassan középre viszi a szennyeződést.

Tipp: A búvárszivattyúból bőven elég a legolcsóbb, amit találsz.


Még néhány információ:
Ha a keringtető csöve, nem az általában használt 1 col, akkor némi barkácsolás szükséges lehet az összekötésre.

Tisztítása egyszerű, ha már nagy a nyomás a zsákban (telítődik szennyeződéssel), kivesszük a medencéből, kifordítjuk, és slaggal lecsapatjuk a szennyeződést. Főleg, a nagyobbik zsák esetében, meg se próbáljuk a vízzel teli zsákot kiemelni! Ilyenkor engedjük ki a víz nagy részét a medencébe, evidens, hogy egy kis piszok így vissza fog menni, de a nagy része a zsák oldalán marad.

Érdemes beszerezni a csodazsákot, a medence feltöltésekor, mert így bizonyos időközönként,( pl. minden pancsolás után ,vagy elött használva ), akár egész nyáron megúszható a vízcsere.

Ha nagyon koszos a víz, ne fáraszd magad a víz tisztításával. Semmi sem lehetetlen , de nagyon sok időd rámenne a tisztításra, inkább engedj bele újat, és az előzőekben leírt módon használd a szűrőzsákot.

A szürőzsákot tilos magasnyomású mosóval, illetve mosógéppel mosni!

Klórtabletta a fertötlenítés, illetve pelyhesítő a gyorsabb tisztításért erősen ajánlott.

Fürdés közben ne használjuk, mert a szivattyú/keringtető árammal működik, és a csövekbe is bele lehet gabajodni, és sajnos az ördög soha sem alszik!

Garancia: 1 szezon.

Ezek a csodazsákok elérhetőek:

Kicsi 4990ft
Közepes 5990ft
Nagy 7490ft
+ postaköltség.
Megvásárolni a www.szurozsak.hu lehet.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Elérhetőségem:
E-mail: vpeter0020@gmail.com
Telefonszám:06 70 6141865


Személyes átvétel Gyálon, előre megbeszélt időpontban!
Gyál, Budapest környékén néha ki tudom szállítani előre egyeztetett időpontban, de pontos árat csak a cím ismeretében tudok mondani.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter

  • +367061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyál


Hasonló hirdetések

  • Gyál, Némediszőlő, 2360 Gyál Újvilág utca
    3000 nm Szántó ingatlan, Termesztésre, Állat tartásra. Ólak Istáló épitési lehetőséggel. Lakott rész közvetlen mellett. Út, Villany közelségben. Azonnal megvehető-!!...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyál
    2 napja, 3 órája
    1 500 Ft
  • Dézsa vizének tisztítása olcsón, gyorsan, egyszerűen
    Gyál
    A szűrőzsák egy különleges szövetű anyag, ami képes kiszűrni a vízben lévő szennyeződéseket. A szűrőzsák használata egyszerű, gyors és olcsó módja a dézsa vízének tisztításának. Előnyök: -Olcsó megoldás -Könnyen használható -Hatékonyan szűri ki a sze...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyál
    3 napja, 2 órája
    4 990 Ft
  • 190x75cm.es jó minőségű ,újszerű hálózsák
    Gyál, Gyál, Pest, Gyál, Pest
    Újszerű, jó minőségű 75x190cm.es hálózsák 4 ezer ft. /2db van, másik kék virágos ,együtt 7 ezer ft/...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyál
    6 napja, 2 órája
    4 000 Ft
  • Csodazsák a medencevíz tisztántartásához
    Gyál, Gyál, Gyál
    Ha olcsó medencevíz szűrési megoldást keresel próbáld ki a köznyelvben csodazsákként ismert szűrőzsákot. Használható könnyűszerkezetes medencékhez, jakuzzikhoz, fürdődézsához, kisebb kerti tavakhoz. A legtöbb könnyűszerkezetes medencéhez árusított ví...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyál
    6 napja, 3 órája
    5 990 Ft
  • Samus SM566APGS Stílus Gázpalackos Tűzhely Borgundy-Fekete 50 cm, 4 gázégős
    Gyál
    4 gázégő Gáz sütő Sütő mérete: 49 l Fekete gombok Tartozékok: 1 x grill + 1 x tálca Fém tető PB palackos használatra szerelve Szín: Fekete felső - piros test - bordó Bruttó méretek: 549 x 600 x 890 mm (SzxMxM) Nettó méretek: 498 x 555 x 860 (SzxMaxM)...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyál
    6 napja, 14 órája
    90 060 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter

  • +367061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyál