Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

NexStar5SE (125/1250 Celestron SC) NexStar mechanikán Csillagászati távcső.

150 000 Ft
Gyál Széchenyi u. 30.
4 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5215771
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Sürgősen eladó!
NexStar5SE (125/1250 Celestron SC) NexStar mechanikán

Csillagászati távcső. ATávcső centrumból került beszerzésre.NexStar 5SE (125/1250 Celestron Schmidt-Cassegrain) kis NexStar mechanikán, acélháromlábon, 25mm Pl okulárral (50x), StarPointerrel, Software-rel

A termék részletes leírása

A NexStar modell félkarú azimutális NexStar GoTo állványon foglal helyet. Ezek gyors felállítást és kényelmes használatot garantálnak. A kézivezérlőbe közel 40 000 objektum adatbázisát tették, így néhány gombnyomással bármelyikre rááll a távcső, nem nekünk kell az objektumokat megkeresnünk és beállítanunk.



A NexStar 5 hüvelykes modell már Schmidt Cassegrain típusú távcső melyek F/10-es nyílásviszonyúak, így kisebb nagyításokat könnyebben ér el velük az ember. Legnagyobb előnyük, hogy átmérőjükhöz és teljesítményükhöz képest nagyon kompakt méretű távcsövek, így könnyen hordozható műszerek. Kiválóak általános vizuális megfigyelésre, akár a bolygók, a Hold, vagy a kompaktabb mély-ég objektumokról van szó.

WiFi kapcsolaton keresztül kábelmentesen irányíthatunk a Skyportal nevű appon keresztül Androidos vagy iOS operációs rendszerrel működő eszközökön. Ha nincs okostelefonunk vagy tabletünk, a hagyományos NexStar+ kézivezérlőt is használhatjuk. A Nexstar Evolution beépített, tölthető lítium-ion akkumulátorokkal rendelkezik, így teljesen kábelmentesen működtethető. Négy különálló porttal rendelkezik, amelyekbe csatlakoztatva pl. a StarSense AutoAlign vagy a SkySync GPS eszközt illeszthetjük. A nagyméretű, ergonómiailag tervezett fogantyúk, Alt-Az rögzítők könnyen használhatók, még kesztyűben is.



A szerkezet sértetlen állapotú , kifogástalan működésű. Az ajánlat 2020. 05.07- ig tart. A gyárin kívül tartozik hozzá 2 objektív (Hyperion 8mm;21mm) + felajánlok hozzá egy jó minőségű gurulós bőröndöt (American tourister)és ugyancsak újszerű nyomtatót( Epson- m1120)festékpatronokkal együtt. A teljes ár : 150 000 ft.Az ajánlat 2020. 05.07- ig tart. Az érdeklődőket várom az alábbi elérhetőségeken:
06706671380
reich.peti@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Reich Péter

  • 0670667-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyál

Széchenyi u. 30.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Reich Péter

  • 0670667-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyál

Széchenyi u. 30.