Horgász nyaraló kiadó

30 000 Ft
Gyomaendrőd Gyomaendrőd Bónom-zug
2 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4701952
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Kiadó nyaraló
  • Alapterület (m²): 138
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
HORGÁSZ NYARALÓ KIADÓ!

NTAK SZÁM: MA22033054

www.bonomzug.hupont.hu

A szálláshely a szállásminősítés által jóváhagyott keretek között működik a 2022. évtől. A fűtés szintenként klímákkal megoldott.
Az 1744 m2 nagyságú, részben fás területen helyezkedik el a két ház, mely mindig egy csoport számára van biztosítva. A ház környéke árnyas, a közelében található hatalmas kőrisfáknak köszönhetően. Parkolás az udvaron történik. A telek első része füves, fenntartva a sportolást kedvelők (tollaslabda, foci labda kapukkal biztosított) számára . A szálláshely gyermekbarát, játékok, gyerek kád, babaágy áll rendelkezésre.
A házak 128, valamint 10m2 nagyságúak.
INTERNET HOZZÁFÉRÉS ÉS MŰHOLDAS TV ÁLL KEDVES VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE.
A nagyobb ház a telek bejáratától 75 méterre helyezkedik el.
Alsó szint 64 m2 nagyságú, ahol tágas nappali-konyha, hidromasszázs kabinos nagyméretű fürdőszoba található. A víz hidroforos fúrt kútról biztosított a tisztálkodáshoz valamint mosogatáshoz a szálláshelyen. A konyha teljesen felszerelt. A konyhában grilles mikró, kávéfőző, grilles gáztűzhely, konyhai robotgép, kenyérpirító, halogén sütő, botmixer, kenyérsütő gép, elektromos pizzasütő, hűtő, fagyasztó szekrény található. A nappali nagyméretű asztala (akár tíz fő) közös étkezését képes biztosítani, de fotelek és ágyazható kanapé is található a földszinten.
Emelet 64 m2 nagyságú, két 2 ágyas, valamint egy 4 ágyas szobával, nappalival, ahol ülőgarnitúra fotelekkel került elhelyezésre a társasjátékot, beszélgetést preferálók számára.
A parton egy 10m2 nagyságú ház található ágyakkal a délutáni pihenés, valamint az éjszakai horgászat kedvelőinek nyújtva kényelmet. A ház mellet egy 4m hosszú asztal padokkal található, ahol a grillezés, gázos tárcsázás, gázos bográcsozás kellékei biztosítottak.
A város 3km távolságra van, ahol horgászbolt, élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lángosos, valamint a mindenki által kedvelt LIGET GYÓGYFÜRDŐ ÉS KEMPING található.
AJÁNLJUK VENDÉGEINK RÉSZÉRE BÉKÉS MEGYE NEVEZETESSÉGEINEK MEGTEKINTÉSÉT, MELLYEL KAPCSOLATBAN RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST FACEBOOK OLDALUNKON TALÁLNAK.
Elérhetőség: 06209287131

Kapcsolat a hirdetővel
  • Katus Ferenc

  • 0620928-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
Bónom-zug


Hasonló hirdetések

  • Gyomaendrődön, Bonom zugban vízparti nyaraló kiadó.
    Gyomaendrőd
    Szeretettel várjuk a Holt körös Bonom zugi részén a horgászat kedvelőit, barátságos nyugodt környezetben.   Elérhetőségeink:   www.bonom-zug-nyaralo.com                            bonomlak@gmail.com  MA21026386...
    • Kiadó nyaraló - Gyomaendrőd
    5 napja, 9 órája
    23 000 Ft
  • HORGÁSZAT, NYARALÁS GYOMAENDRŐDÖN
    Gyomaendrőd, Bónom zug holtág , Bónom zug holtág
    HORGÁSZAT, NYARALÁS GYOMAENDRŐDÖN ! NTAK reg.szám:MA 21027469 Ön rátalált a legalkalmasabb helyre, ahol horgászattal és pihenéssel töltheti el szabadidejét. A horgásznyaraló Gyomaendrődön a Bónom zug belső ívén, erdővel szemben, nagyon szép festői kö...
    • Kiadó nyaraló - Gyomaendrőd
    1 hete, 3 napja
    25 000 Ft
  • KIADÓ HORGÁSZNYARALÓ A BÓNOM-ZUGBAN GYOMAENDRŐDÖN
    Gyomaendrőd, Bónom-zugi holtág
    HORGÁSZAT, NYARALÁS GYOMAENDRŐDÖN ! NTAK reg. szám:MA21027469 Ön rátalált a legalkalmasabb helyre, ahol horgászattal és pihenéssel töltheti el szabadidejét. A horgásznyaraló Gyomaendrődön a Bónom zug belső ívén, erdővel szemben, nagyon szép festői kö...
    • Kiadó nyaraló - Gyomaendrőd
    1 hete, 3 napja
    25 000 Ft
  • HORGÁSZAT, NYARALÁS GYOMAENDRŐDÖN !
    Gyomaendrőd, Gyomaendrőd Bónom-zug
    HORGÁSZAT, NYARALÁS GYOMAENDRŐDÖN ! NTAK reg. szám:EG19014461 Ön rátalált a legalkalmasabb helyre, ahol horgászattal és pihenéssel töltheti el szabadidejét. A horgásznyaraló Gyomaendrődön a Bónom zug belső ívén, erdővel szemben, nagyon szép festői kö...
    • Kiadó nyaraló - Gyomaendrőd
    1 hete, 3 napja
    25 000 Ft
  • Bónom-zugi nyaraló kiadó Gyomaendrődön , a Bónom-zug belső ívén ,erdővel szemben!
    Gyomaendrőd, Bónom-zug belső íve erdővel szemben!
    Bónom-zugi Baráth nyaraló kiadó Gyomaendrődön a Bónom-zug belső ívén! Gyomaendrődön a Bónom-zug belső ívén,vízparti,erdővel szembeni új építésű ,klimatizált kétszintes gerendaház kiadó festői környezetben teljes felszereltséggel.A vízpart és környéke...
    • Kiadó nyaraló - Gyomaendrőd
    1 hete, 6 napja
    30 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Katus Ferenc

  • 0620928-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
Bónom-zug