Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó szántó Gyömrő, Magtár ház közelében

6 990 000 Ft
Gyömrő
3 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11889987
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 5550
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Gyömrő külterületén, csupán egy rövid földút választja el a város pezsgő életétől, egy kiváló befektetési lehetőséget kínáló 5550 négyzetméteres szántó. A terület minőségi osztálya 3 és 4 kategóriákra tagolódik, részletesen:

1569 nm - Minőségi osztály: 3
Ezen részen a földminőség kiemelkedő, minőségi osztályát tekintve a 3-as kategóriába tartozik. Ez 1569 négyzetmétert tesz ki, és ideális választás lehet szántóföldi műveléshez, kertészeti tevékenységekhez vagy egyéb agrárprojektekhez. A kataszteri területi jövedelmi fillérre (kat.t.jöv.k.fill.) 4,36, amely kedvező kilátásokat mutat a terület jövedelemtermelő képességére nézve.

3981 nm - Minőségi osztály: 4
A másik rész 3981 négyzetméter, minőségi osztályát tekintve a 4-es kategóriába tartozik. Bár kissé alacsonyabb minőségi osztállyal rendelkezik, ez a terület továbbra is kiváló lehetőségeket rejt magában. A kataszteri területi jövedelmi fillérre itt 7,6, amely a terület jövedelemtermelő képességének magas szintjét jelzi.

Mindkét rész kiválóan alkalmas mezőgazdasági vagy egyéb földhasznosítási célokra. Az elhelyezkedése közel van Gyömrő városához, így könnyen megközelíthető, és a környék infrastruktúrájához is közel helyezkedik el. Ezen kívül a terület a város kényelmét kínálja, miközben a nyugodt és természetes környezetet élvezheti. Ideális lehetőség befektetőknek vagy azoknak, akik agrárprojektet terveznek. Ha szeretné megvizsgálni a területet, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és szívesen segítek a további részletekben.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.
Babaváró, Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal.

Referencia szám: ME040870

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rusznák Zoltán

  • +363083-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyömrő


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó szántó Gyömrő, Magtár ház közelében
    Gyömrő
    Eladó Gyömrő külterületén, egy kellemes földút mellett, egy kivételes lehetőséget rejtő 12817 négyzetméteres szántó. A terület kiemelkedő minőségű, minőségi osztályát tekintve a 5-ös kategóriába tartozik, amely a legmagasabb minőségi besorolást jelen...
    • Telek - Gyömrő
    3 hónapja, 2 hete
    27 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rusznák Zoltán

  • +363083-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyömrő