Fűrész - hosszabbítóval 4,2 m-es.

24 900 Ft
Gyöngyös
4 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9804779
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
【TARTÓS ANYAG】 - Alumíniumötvözetből készült teleszkópos rudat és mangán acél fűrészt biztosítunk, hogy könnyű és tartós legyen a használata.
【 TELESZKÓPOS RÓD】 - Termékünk 4,2 m teljes hosszával és 1,2 m és 3,6 m közötti teleszkópos hatótávolsággal ideális ágak és levelek vágására és metszésére.
【 ÉLES FŰRÉSZ】- A precíziós köszörülés és az éles fogak négy vágási szöggel rendelkeznek a gyors, tiszta és egyenletes vágás érdekében.
【 MUNKATAKARÍTÁS】- A habszivacs markolat növeli a súrlódást a vágás hatékonyságának javítása érdekében. Lengéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és növeli a kényelmet.
【 SZÉLES ALKALMAZÁS】- Ez az árucikk ideális metszéshez, lombvágáshoz erdészetben, pázsitban, kertben és más olyan helyeken, ahol az ágakat és a leveleket le kell vágni.

Metszőfűrész teleszkópos rúddal
A lista teleszkópos metszőfűrészekről szól, amelyek alumíniumötvözet rudakból és acélfűrészekből készülnek, és tökéletesek az ágak és levelek metszéséhez és vágásához. Az 1,2-3,6 m-es teleszkópos rúddal és az 1 mm vastag, 59 cm hosszú fűrészlappal a teleszkópos metszőfűrész ideális az ágak levágására magasabb pozíciókban, anélkül, hogy fel kellene mászni a létrán.
tartós anyag
teleszkópos rúd
Éles fűrész
munkamegtakarítás

Robusztus anyag
A teleszkópos rúd könnyű, professzionális minőségű alumíniumötvözetből, a fűrészlap pedig mangán acélból készült. A teleszkópos rúdfűrész könnyű, tartós és megbízható ágak és levelek nyírására.

teleszkópos rúd
A rúd alumíniumötvözet teleszkópos csőből készül, és 1,2-3,6 m (4-12 láb) teleszkópos hatótávolsága van. A teleszkópos rúdfűrész ideális az ágak magasabb pozícióban történő metszéséhez anélkül, hogy létrán kellene felmászni.

Éles fűrészlap
Ennek a könnyű teleszkópos rúdfűrésznek 59 cm hosszú, 1 mm vastag fűrészlapja van. A precíziósan köszörült és éles fogak tartós mangán acélból készülnek, és négy vágási szöggel rendelkeznek a gyors, tiszta és egyenletes vágás érdekében.

Kényelmes habszivacs markolat
A habszivacs markolat növeli a súrlódást a vágás hatékonyságának javítása érdekében, ütéselnyelést és komfortérzetet biztosít. A legjobb felhasználói élményt kínáljuk a felhasználóknak.

Kúpos profil
A kúpos profil csökkenti a légellenállást és több hasznos energiát irányít a vágóélre. Az alumíniumötvözetből készült ovális hosszabbítórudak precíz vezérlést biztosítanak, ami létfontosságú a nagy vágásokhoz.

Széles körű alkalmazások
Termékünk levélmetszésre használható erdészetben, gyepen, kertben és egyéb olyan helyeken, ahol az ágakat, leveleket le kell nyírni.

specifikációk
Teljes hossz: 4,2m
Fűrészanyag: 65 Mn acél
Fűrész hossz: 59 cm (23,23 hüvelyk)
Fűrészvastagság: 1 mm (0,04 hüvelyk)
Rúd: 3 lépcsős alumínium cső horonnyal
Pólusszakasz: 3 szakasz
Külső cső: 30,2*0,7mm
A második cső: 26,7 x 0,7 mm
A harmadik cső: 23,4 x 0,7 mm

csomag tartalma
1 X teleszkópos rúd
1 X metszőfűrész

Utánvéttel postázom.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pál Mihály

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyöngyös


Hasonló hirdetések

  • Fűrész teleszkópos 8 m-es nyéllel, acél fűrészlap + metszőollóval.
    Gyöngyös
    【KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ACÉL ANYAG】- A rúdolló fűrészlapja 1 mm vastag, nagy keménységű ötvözött acélból készül, amelyet nem könnyű meghajlítani és eltörni. Az epoxigyanta rúd könnyű, jó szigetelőképességgel, korrózióállósággal és erős teherbírással. 【 LEVÁ...
    • Otthon, Bútor, Kert - Gyöngyös
    4 napja, 15 órája
    44 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pál Mihály

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyöngyös