Safe laser - Gyógylézer - Lágylézer - idő - teljesítmény - töltés funkció -CE minősítés - 340 mw.-os

229 000 Ft
Gyöngyös
4 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10914663
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Leírás - Medical Laser
Ember és állatgyógyászati lézer. Hideg lézer. Új!
Nagy teljesítményű, négy fokozatállítás!
ÚJ 650 nm és 808 nm-es alacsony szintű lézeres vörös fényterápiás készülék hideg lézeres ízületi gyulladás fizikoterápiás berendezés fájdalomcsillapító egészségügyi kezelésre.
Ez egy hordozható közeli infravörös és vörös fényterápiás speciálisan kiválasztott frekvenciákkal az optimális kezelés érdekében.

Funkció
1. Továbbfejlesztett vörös fényterápia: 14 db x 650 nm és 3 db x 808 nm. További lámpák kerültek hozzáadásra a használat hatékonyságának növelése érdekében. Szabja testre saját üzemmódját: 5/10/15/20 perces időzítő. Energiaszintek L1, L2, L3, L4 számára. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Be/Ki gombot a bekapcsoláshoz.
MEGJEGYZÉS: A három 808 NM-es lézer nyaláb láthatatlan.

2. Optimális választás a wellness számára: 650 nm-es és 808 nm-es kézi vörös fényterápia a test számára; A 650 nm-es vörös fény elősegíti a vérkeringést, a 808 nm-es közeli infravörös fény a legmélyebbre hatolva enyhíti az ízületi és izomfájdalmakat.

3. Felgyorsítja a teljesítményt és a sérülés utáni felépülést: Javasoljuk, hogy naponta 2-3 alkalommal 20 percig használja a térd-, váll-, hátízületi és izomfájdalmak, ízületi fájdalmak enyhítésére, valamint a ficam vagy súlyos esés utáni felépülés megkönnyítésére. .

4. Segítség és gondozás háziállatainak: Az infravörös fényterápiás készülék segít az állatoknak csökkenteni a fájdalmat és a bőrproblémákat! Adja meg a bolyhosnak a megérdemelt életminőséget ugyanazzal a nagyszerű eszközzel, amelyet saját maga is használ! Alkalmas professzionális, személyes és állati használatra, mint például macskák, kutyák, lovak és így tovább.

5. Ergonomikus kialakítás: Áramvonalas kialakításának és rendkívül könnyű, súlyának köszönhetően ez a fájdalomcsillapító eszköz biztonságos és hordozható, ha otthon vagy utazás közben.

A 808nm*3PCS*90MW, az infravörös lézer 5-7 cm-ig képes áthatolni a bőrön, közvetlenül a fájdalompontot célozza meg a mély területen.
650nm*14PCS*5MW, a vörös lézer 2-3 cm-ig képes áthatolni a bőrön, javítja a vérkeringést, gyulladást csökkenti a fájdalompont környékét.
Tehát a 808 nm + 650 nm együtt jobb gyógyító hatást fejt ki a testfájdalmak enyhítésére.

Leírás
• HATÉKONY FÁJDALOMMENTESÍTÉS - A jobb keringés gyorsan csökkenti a gyulladást, segít a fájdalom csillapításában és felgyorsítja a szövetek helyreállítását. Napok alatt felgyorsítja a fájdalomcsillapítást 3-15 perces használattal.
• BIZONYÍTOTT, SEGÍT KÜLÖNBÖZŐ GYULLADÁSI SZENVEDÉSEN - Enyhíti a NYAK, HÁT, KAR, VÁL, TÉRD, LÁB fájdalmait. Alkalmas a nyaki ízületi gyulladáshoz, reumás ízületi gyulladáshoz, atlétikai rendszersérülésekhez, lágyszöveti sérülésekhez, sportsérülésekhez és rándulás kezelésére, prosztatagyulladáshoz, isiászhoz, kéztőalagút szindrómához, íngyulladáshoz vagy sípcsonthoz kapcsolódó fájdalomra.
• SZEMÉLYES OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZVE - Rendkívül egyszerű a használata. Hordozható méret és kényelmes utazáshoz. Nincs fájdalom vagy mellékhatás. Újratölthető elemek. Utazási csomaggal.
• INTELLIGENS ÉS MODERN TERÁPIÁS VÖRÖS FÉNYTERÁPIA - Korszerű kompakt készülék valós, alacsony intenzitású lézeres alkalmazással. Modern háztartási fizioterápiás készülék Infravörös. Könnyű háztartási használat, a sejtekbe történő fényelnyelési folyamaton alapul, tudományosan fotobioterápiaként ismert.

A LÉZERTERÁPIÁRÓL
A lézerterápia bevált és professzionálisan alkalmazott az orvostudományban a normál sejtműködés helyreállítására. Természetes, mellékhatások keresztfertőzések nélkül.
A lézerterápiát a vérkeringés javítására, a szövetek helyreállításának felgyorsítására és a fájdalom enyhítésére használják. Növeli a hagyományos fizioterápia és a hagyományos kezelés hatékonyságát.

ALKALMAZÁS
Javasoljuk, hogy konzultáljon egy terápiás szakemberrel a lézerterápia adagolásával és a legjobb lézerrel, közvetlenül a kezelendő pontra mutatva. Tartsa a lézert 2-5 cm távolságra a bőr kezelési felület felett.
Bőrfelszíni kezelésre 7-15min. az alkalmazás elegendő.
Mélyszövet- és csontkezeléshez alkalmazza 15-30 percig. Alkalmazza 7-10 napig, majd tartson 3-5 nap szünetet. Ezután ismételje meg a kezelési ciklust, ameddig szükségesnek érzi.
A lézerterápia számos alkalmazási területen hatékony, mint például:
• Fájdalomcsillapítás
• Sebgyógyulás
• Sportsérülések
• Csontjavítás
• Rehabilitációs terápia
• Bőrgyógyászat
• Ideg regeneráció
• Lézeres akupunktúra
• Prosztatagyulladás
• Aranyér
• Bütyök
• Állatgyógyászat

Gyorsabb sebgyógyulás: A hideg lézerfotonok serkentik a fibroblasztok fejlődését és felgyorsítják a kollagén szintézisét a sérült szövetekben.

Fájdalomcsillapítás: Szinte minden rendszer rendelkezik olyan üzemmóddal, amelyet kifejezetten a fájdalom csökkentésére terveztek.

Gyulladáscsökkentő hatás: A lézerfotonok csökkentik az ízületi zúzódások vagy gyulladások okozta duzzanatot, ami fokozott ízületi mobilitást eredményez.

Csökkentett rostos szövetképződés: A lézerfotonok csökkentik a hegszövet képződését a vágások, karcolások, égési sérülések vagy műtét utáni szövetkárosodás után.

Leírás
Típus: Fizioterápiás lézer 808 lézeres fájdalom terapy isiász fájdalom lézer a mélyszöveti fájdalom csillapítására
Anyaga: alumínium ötvözet + ABS
Feszültség: 5V
Kimeneti teljesítmény: 340mW
Teljesítmény beállítás: 4 fokozat a beállításhoz
Kijelző: LCD kijelző
Akkumulátor kapacitása: 2400 mAh (kb. 240 perc üzemidő)
Lézer hullámhossz: 808nm±10nm és 650nm±10nm
Lámpagyöngy laser: 17 DB
Terminál lézer kimenet:
3 lézersugár 808 nm-rel, mindegyik lézersugár 90 mw, láthatatlan kimenet
14 lézersugár 650 nm-rel, mindegyik lézersugár 5 mW, látható kimenet
Időbeállítás: 5/10/15/20 perces időzítő
Mérete: 222*61*41,3mm
Súly: 400g
Safe Laser - Safe lézer - Medical lézer
CE minősítés - engedélyezett

Tartalom:
Gyógylézer
Töltő EU
Töltőkábel
Lézerszemüveg

Új készülék.
Utánvéttel ingyenes szállítás.
Rendelés: gyogylezerrendeles@gmail.com
Tel: +36 70 2 450 813

A készülék a gyógylézer kategóriában a legerősebb besorolásba tartozik!
Lézerberendezések osztályba sorolása
Class 3B (3B osztály)

Ezen lézergyártmányok nyalábjába történő közvetlen belenézése, továbbá a tükröző visszaverődés vagy a szórt sugárzás nézése mindig veszélyes a szemre. Fényük közvetlenül a szembe jutva látáskárosodást okoz. Ide soroljuk a következő lézergyártmányokat: Olyan folytonos üzemű lézergyártmányok, amelyek teljesítménye 5mW és 500 mW között van. 0,25 s-os impulzus üzemű lézerforrások közül azok tartoznak ide, amelyek kevesebb, mint 10J/cm2 energiasűrűségű nyalábot bocsátanak ki. Védőszemüveg használata kötelező!

Maxapró

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyöngyös


Hasonló hirdetések

  • Safe Laser 500 - gyógylézer - lágylézer
    Gyöngyös
    Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalo...
    • Egészség, Szépség - Gyöngyös
    5 órája, 13 perce
    350 000 Ft
  • Gyógylézer - Safe Laser - Lágylézer! Nagy teljesítményű 880 mw.-os új!. Medical Laser
    Gyöngyös
    Ember és állatgyógyászati gyógylézer. Nagy teljesítményű! Hideglézeres fizioterápiás készülék. Leírás - Safe Laser Más kis teljesítményű lézerterápiás készülékekkel összehasonlítva ez a modell erősebb, gyorsabban hat akut és krónikus fájdalmak, gyull...
    • Egészség, Szépség - Gyöngyös
    5 órája, 14 perce
    320 000 Ft
  • Safe Laser 1800 - gyógylézer - lágylézer - Professzionális felhasználóknak
    Gyöngyös
    SAFE LASER 1800 Infra Sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké, biológiai hatása akár 10 cm mélységben is érvényesül. Kiválóan használható mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hat...
    • Egészség, Szépség - Gyöngyös
    5 órája, 14 perce
    850 000 Ft
  • Safe laser 150 - Gyógylézer - lágylézer
    Gyöngyös
    Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe. A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer kés...
    • Egészség, Szépség - Gyöngyös
    5 órája, 14 perce
    249 000 Ft
  • Lakkszárító Esperanza EBN010 Fehér 36 W MOST 10062 HELYETT 6176 Ft-ért!
    Gyöngyös
    Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Lakkszárító Esperanza EBN010 Fehér 36 W! Típus: LakkszárítóA fény típusa: LEDUltraibolya fényBeépíthető termék: IgenDugó típus: EU csatlakozóSzín: FehérTu...
    • Egészség, Szépség - Gyöngyös
    1 napja, 22 órája
    6 176 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyöngyös