Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Elektromos Roller, Robogó Kugoo G-Booster V5 55 Km/h 23AH 85km

499 900 Ft
Győr
1 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7810451
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A KUGOO G Booster a városba és a terepre tartozó elektromos robogók ragadozója. Csendes kettős kefe nélküli motorok, 2X800 W teljesítményfelvétellel és erős lítium-ion akkumulátorral teszik lehetővé a G Booster számára, hogy nagy távolságokat tegyen meg és elérje az 55 km/h sebességet.

A 30 kg tömegével és az 25×6 cm-es abroncsokkal a funkcionalitás és a stílus érdekében a G Booster könnyedén összecsukható a gyors szállítás érdekében. Ez a kategóriájában a legjobb elektromos robogó gumiabroncsokkal, ideális terepjáró és városi kalandokhoz. A karosszéria kiváló minőségű alumíniumból készül. A hátsó és az első tárcsafékek magabiztos vezetést és biztonságérzetet tesznek lehetővé.

KUGOO G Booster gyönyörűen megtervezett elektronikus gázpedállal és LCD kijelzővel rendelkezik, amely információt nyújt a sebességről, a távolságról, az akkumulátor pontos állapotáról és egyéb információkról.



Részletek

Max sebesség: 55 KM/H

Max hatótáv feltöltés után:85 KM

Teherbírás:120KG

Feltöltési idő: 10 óra

Kereke: 25 cm csúszásmentes gumiabronccsal

Tömeg: 30 KG

Méretek (Ho x Sz x Ma):1200 x 260 x 1180 mm



Tartozékok:



Teljes értékű felszerelhető kényelmes ülés



Töltő Adapter



Szerelő toolkit imbuszkulcs készlet



Elektromos roller ( kormány, és a csuklás csavar házilag szerelendő )



Első használat előtt:



1, Teljesen feltöltetni: kb 7 óra a gyári töltöttségről, ( 10-11 óra teljesen lemerült állapotról, teljesen soha ne merítsük le )



2, Összes csavart ellenőrizni, meghúzni, viszonylag feszesre, nem megszakítva



3, Beállítási videót a kijelzőpanel használatához megnézni



4, fékeket le kell csavarozni ( féknyereg) és a tárcsa közepére állítani, adott estben lecsavarozni teljesen, és a betéteken állítani, hogy nem nyomja el a tárcsát ez gyárilag nincs beállítva ebből eredő baleseteket meg kell előzni



5, Keréknyomást ellenőrizni (3-4 bar mehet bele ) valószínűleg pumpálni kell bele



A Rollerre semmilyen garancia nem vonatkozik, kiküldés előtt minden funkciót, és tartozékot ellenőrzünk! az első használttól kezdve minden gyártási probléma, hiba, defekt, fékhatás, hatótáv, kopás garancia stb.. semmire nem vállalunk garanciát, kivéve az első használatba vételt működő garanciát. Tehát, bekapcsol, tölt, megy. Az első út után már nincs garancia.Ennek érdekében az alábbi nagyon fontos. Természetesen nem hagyjuk cserben a vásárlóinkat.



Az első kibontást követően, a szállítási címkével együtt jól láthatóan videót képeket kell készíteni a rollerről, ahogy az összeszerelésről is, címkékről a dobozon stb.. legyen meg!  Ezek hiányában nem tudunk segíteni, a nem rendeltetés szerű használat, és összeszerelés bizonyításáról, ha első alkalommal nem működik, akkor tudunk tovább menni, ( tehát a gumik porszárazak, és nem láttak még utat, max az otthoni nyomokat próbáláshoz, de mint említettük ezt mi ellenőrizzük kiküldés előtt, mivel egy 40kg os csomagról van szó nem könnyű ezeknek a logisztikája ) ehhez szükségesek a videók, képek. Ha nem kapcsol be, nem működik, akkor ne szerelgessük, ne vegyük elő a mérnöki tudásunkat, keressenek minket. És vissza szállítjuk a rollert, majd ha megérkezett az új újra küldjük. Pénzvisszafizetés semmilyen formában nem lehetséges. Adott apró hibákat a legközelebb eső roller szervizben javíttassák meg, és a számlát a nevünkre kérve mi kifizetjük.



Minden egyéb garanciális eljárás alá tartozó kérdést a gyártóval konzultálunk le és asszerint a gyártó vállalja a garanciát. ( alkatrész ellátás, a szerelést mi nem végezzük el ) a Fentiek kizárólag a mi jogkörünket érinti.



Mi amit garantálunk: Erdeti, gyárból érkező, hiánytalan, ellenőrzött terméket szállítunk ki. Megrendelésével ön kifejezetten utasítást adott nekünk, a termék beszerzésére, mivel valószínüleg nincs saját készletünkön, így elállási joggal sem élhet.



A Szállítás: 5 munkanap alatt történik,és erre a termékre ingyenes ( az ár tartalmazza, 12.000 ft ért viszi ki a futár a 40kg os csomagot, így beépítettük a végösszegbe,  az alap szállítási költségen felül, ami 1900 ft )

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csohány Péter E.V.

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Győr


Hasonló hirdetések

  • ELADÁSRA SZÁNT ALKATRÉSZEK
    Győr, Győr-Gyárváros
    SZERVÍZTEVÉKENYSÉGBŐL FELESLEGESSÉ VÁLT ALKATRÉSZEK._1_ ÉRTÉKÜK A JELEN KERESKEDELMI ÁR ~50%-a KIZÁRÓLAG POSTAI ÚTON, MINDENKORI NAPI ÁRRAL UTÁNVÉTTEL ILLETVE UTALÁSSAL KÜLDÖM....
    • Elektronika - Győr
    2 napja, 5 órája
    1 Ft
  • Győr, Lakótelep
    Televizio 70 cm átméröjü szines ,fekete dobozu tévé,teletex-es.Gombokrol müködik uj távirányito szükséges hozzá a régi minden gombja nem müködik.Minimális ráköltéssel,akár második tévének hétvégi házba,nyaraloba alkalmi használatra elado,ezért ennyi ...
    • Elektronika - Győr
    5 napja, 16 órája
    4 500 Ft
  • Rohnson párologtató eladó Győrben
    Győr, 9011.Győr-Győrszentiván, 9011.Győr, Homoksori u. 61/A
    Rohnson tipusu 220 V-os digitális kijelzésü szobai párologtató távkapcsolóval eladó Győrben....
    • Elektronika - Győr
    6 napja, 17 órája
  • Vadonatúj PRIMO, a kellemes léghűsítős,vizes szobaklima!
    Győr, Szigethy Attoéa
    Vadonatúj PRIMO, a kellemes léghűsítő szobaklima! Tölts vizet, hidegvizet, akár jégkockát is a készülék víztartályába! A filteren áthaladó légáramlat lehül a viz hidege által és rendkívül kellemes, párás levegőt biztosít a nyári melegben a szobában. ...
    • Elektronika - Győr
    1 hete, 3 napja
    25 000 Ft
  • Mini hi-fi jó állapotban
    Győr
    Régi, de nagyon jó állapotban lévő Sony mini hi-fi eladó. Rádió, kétkazettás deck, CD lejátszó, 2 utas hangfalpár. kérem írjon, ha érdekli, győr-szabadhegy macikapuppi@gmail.com...
    • Elektronika - Győr
    1 hónapja
    40 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csohány Péter E.V.

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Győr