Ezt a hirdetést archiválták.

Kiadó luxus családi ház Győrkisbácsa, Kisbácsa

Győr Kisbácsa
2 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kiadó Győri ingatlan, dolgozók részére
    Győr, Álmos utca
    Céges dolgozó csoportoknak munkásszállás kiadó Győrben! Minimum 10 és maximum 15 fő jelentkezését várjuk ! Kiadó Győri ingatlan, dolgozók részére Èrd. : 06 70 4263998-n info.vendeghazak@gmail.com...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Győr
    1 napja, 7 órája
    75 000 Ft
  • Győr központjában 2 szobás lakás 140.000ft kiadó
    Győr
    Győr belvárosában 2 szobás lakás 140.000ft kiadó Jó állapotú lakás kiadó. .Lakás jellemzői: 2 szoba , konyha, fürdő, wc, előtér, gardrób. 2 éve teljes körű felújításon esett át. Gyakorlatilag csak a személyes dolgaidat kell hozni. MODERN bútorokkal, ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Győr
    1 napja, 18 órája
    140 000 Ft
  • Kiadó 68 m2-es téglalakás Győr, Ady Endre utca
    Győr, Ady Endre utca
    Győr - Révfalu kedvelt, belvároshoz közeli részén Kiadó 68 m2-es, dupla erkélyes, első emeleti téglalakás!Elosztását tekintve 3 szobával, fürdőszobával és különálló WC-vel, illetve egy nagy kamrával rendelkezik. Az utcára néző kisebb szobának saját, ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Győr
    1 napja, 21 órája
    210 000 Ft
  • Kiadó 86 m2-es téglalakás Győr
    Győr
    MÚLT ÉS JELEN TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSA A BELVÁROSBAN!Győrben a Baross út egyik ikonikus épületében egy teljesen felújított és berendezett 86 m2-es lakás kiadó:Lássuk a részleteket:-Liftes társasház, kamerákkal megfigyelt lépcsőház.-Központi elhelyezkedés...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Győr
    1 napja, 21 órája
    392 920 Ft
  • Kiadó lakás, Győr
    Győr
    Győr - Révfalu kedvelt, belvároshoz közeli részén kiadó 68 m2-es, dupla erkélyes, első emeleti téglalakás! Elosztását tekintve 3 szobával, fürdőszobával és különálló WC-vel, illetve egy nagy kamrával rendelkezik. Az utcára néző kisebb szobának saját,...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Győr
    1 napja, 22 órája
    210 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7578663
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 220
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Új építésű luxus családi ház kiadó Győr zöld övezetében!

 

220 m2 alapterületű újépítésű családi ház 1 826 m2 telken helyezkedik el, Kisbácsán erdő közelében fekszik. A telek parkosított zöld övezettel (400 m2) és egy saját kis erdővel rendelkezik.

 

A ház elhelyezkedése jól kapcsolódik a fő közlekedési útvonalakhoz az M1 negyedórán belül elérhető és a belváros is csak néhány perc gépjárművel.

 

A főbejáraton keresztül egy közlekedőbe jutunk, ami teljesen bútorozott.  A vendégszoba vagy dolgozó a közlekedőből nyílik és saját fürdőszobával, illetve WC-vel rendelkezik. A közlekedő végén helyezkedik el a napfényes nappali, ami közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik és alternatív fűtési lehetőségként egy öntöttvas kandalló szolgál beépített fatárolóval. A nappaliból nyílik az étkező és a teljesen gépesített konyha. Az alábbi beépített gépek biztosítják az Ön kényelmét: elektromos főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, borhűtő, elszívó, 2 db kombinált hűtőszekrény és egy 13 terítékes beépített mosogatógép, csak Bosch és Elica gépek. A konyha is közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik, amiből egyből a füvesített kertbe lehet jutni.

 

A földszinten még egy kamra és egy vendég WC található.

A gépjárművek tárolására egy dupla beállós garázs szolgál 36 m2-en Hörmann garázskapuval, elektromos autó töltési lehetőséggel.

Gépészeti berendezések, hőszivattyú és szellőztető gép egy külön gépészeti helyiségben kerültek beépítésre.

 

Az emeleten 4 db tágas szoba van saját beépített bútorokkal. Az utcai szobákból egy 36 m2 teraszra jutunk ki.

Az emeleti fürdőszoba káddal és 170x90-es zuhanyzóval rendelkezik és hangszóróval felszerelt tükörhöz bluetooth-on keresztül kapcsolódva élvezheti kedvenc zenéjét fürdés közben. A háztartási helyiségben 1 db mosó és 1 db szárítógép került beépítésre. Külön WC lett kiépítve az emeleten.

 

Okos házunk az alábbi kényelmi szolgáltatásokat nyújtja az Ön részére:

·      A családi ház hűtése és fűtése NIBE hőszivattyús rendszerrel üzemel, padló fűtéssel és mennyezet hűtéssel, ami távoli eléréssel szabályozható.

·      Gépi szellőztetés folyamatosan biztosítja a ház friss levegő ellátását hővisszanyerő rendszerrel.

·      A teljes vízellátás vízlágyítón keresztül történik.

·      Riasztóval és biztonsági kamerákkal felszerelt ház, mind két rendszer távoli eléréssel is szabályozható és üzemeltethető.

·      A Legrand kaputelefon rendszer lehetővé teszi, hogy Ön akár a munkahelyéről vagy külföldről is beszéljen a postással vagy más látogatóval és szabályozza a bejutást a telekre.

·      Motoros zsaluziák és redőnyök biztosítják az árnyékolását és biztonságát.

·      Automata öntöző rendszer biztosítja az Ön részére a folyamatos zöld érzést a 400 m2 gyeptéglázott felületen és további zöld területeken.

 

20 cm grafitos hőszigetelés és a többrétegű üvegezéssel ellátott fa nyílászárók nyújtanak gazdaságos üzemeltetést.

 

 

 

Internet és kábel TV csatlakozási lehetőségekkel.

 

A családi ház azonnal költözhető!

 

Bérleti díj: 1.600.- Euro/hó + rezsi + 2 havi kaució


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Győr

Kisbácsa

 
Elhelyezkedés
Győr

Kisbácsa