Ötletek szülinapi zsúrra

Győr
4 éve, 5 hónapja

Minden szülő szeretné, ha a gyermeke legszebb napja az évben a szülinapja lenne. Ezért mindenféle vakmerő ötletekkel próbálja meglepni csemetéjét.

Az manapság már nem számít luxusnak, hogy a torta extra kinézetű és ízű legyen. Emellett még rengeteg ötlettel fel lehet dobni egy bulit. A legfontosabb hogy a gyermek igényeit vegyük alapul, ne pedig önmegvalósítani akarjunk. Abban biztosak lehetünk, ha egy csapat gyerek van nálunk, mindenképp le kell őket foglalni valamilyen tevékenységgel.


Ha nem szeretnénk vagyonokat költeni a zsúrra, akkor érdemes jól körbe nézni a piacon, átgondolni a programot. Persze ez mind idő- és energiaigényes, de olykor megéri a fáradságot. Ám ha nem akarunk teljesen kikészülni már a buli előtt, akkor talán mégis megéri külsős segítséget kérni.

Megkönnyítheti a szervezést, ha alkalmazunk egy profi rendezvényszervezőt. A hivatásos szervezőknek általában vannak szerződött partnerei, akik kedvezményes áron biztosítják a helyszínt, az italokat és a beszerzendő árukat.


Összeszedtünk pár ötletet, amivel különlegessé varázsolhatjuk a nagy napot.


Bohócműsor

A legtöbb gyerek szereti a bohócokat, ezért izgalmas lehet számára egy bohócműsor. A bohócok mindig vidám és vicces előadásokat tartanak, feldobhatják a napot.


Bohócműsor gyerekeknek


Animátor

Egy animátor az egész buli alatt leköti a gyerekeket, különböző játékokat talál ki, melyeket le is vezényel, ezzel átvéve tőled a gyerekek szórakoztatását.


Bűvész

A bűvész szó szerint elvarázsolja a gyerekeket, igazi élmény lehet számukra a műsora. 


Arcfestés

Az arcfestést nem csak a lányok élvezik, egy művész, ha elég kreatív, számtalan maszkot tud készíteni, azzá válhatnak, akik csak szeretnének.


Sport

Az is remek időtöltés lehet, ha sportos programokat találunk ki. Mint például az asztalitenisz, egy-egy szett összehozhatja a társaságot, közösség kovácsoló ereje van. De egy labdajáték is szuper időtöltésnek bizonyulhat.


Népi játékok

A népi játékok nagyon népszerűek a nyári rendezvényeken, a hagyományőrző játszótéren a gyerekek kipróbálhatják a régmúlt elfeledett játékait, amikkel a nagyszüleink és dédszüleink játszhattak,

Népi játékok gyerekeknek

 



 
Elhelyezkedés
Győr