Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Xiaomi Roidmi hordozható pumpa

15 900 Ft
Győr
1 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7524340
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Roidmi gumiabroncs-felfújó

Elégtelen gumiabroncsnyomás - ez a probléma bárkivel előfordulhat. Hosszú autóút, kerékpár- vagy motorkerékpár-utazás - mindig érdemes kéznél tartani egy megbízható kompresszort. A Roidmi márkájú eszköz nemcsak a kerék felfújását teszi lehetővé, hanem az egész folyamat időtartamát is jelentősen lerövidíti. A 2600mAh kapacitású akkumulátor azt jelenti, hogy egy töltés után sokszor használhatja. A digitális kijelző megkönnyíti a kompresszor kezelését, a beépített LED-es fény pedig éjszaka is kényelmes használatot tesz lehetővé. A termék szintén könnyű és praktikus. A készlet 3 cserélhető fúvókát tartalmaz, amelyek hasznosak lehetnek különböző alkalmazásokban.














 









Gyors pumpálás

Érdekel az idő? Nincs kedved napfényben, hóviharban vagy felhőszakadásban várni, hogy felfújja gumiabroncsát? A Roidmi gumiabroncs-felfújója igazi sláger lesz! A készülék állandó mágnessel ellátott harmadik generációs egyenáramú motorral van felszerelve, amelynek köszönhetően lenyűgöző hatékonyságával tűnik ki, és akár 7 percet is megtakaríthat egyetlen gumiabroncs felfújásakor. Nincs többé várakozás, és nem kell pazarolni az időt a legközelebbi javítóműhely keresésével!














 









Könnyű és tartós

A kompresszor tervezésénél minden részletre gondot fordítottak. A készülék kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül, ami hihetetlen könnyűséget, ugyanakkor erőt és sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. A hengeres test felületét speciális védőréteg borítja, amely nemcsak megóvja a sérülésektől, hanem kellemes tapintást is nyújt. A Roidmi minikompresszor használata így rendkívül kényelmesnek bizonyul.














 









Több gumiabroncsot egyetlen töltéssel felfúj

Nem kell minden egyes használat után újratölteni a kompresszort. A tartós 2600mAh akkumulátor akár 6 autógumi, 7 motorkerékpár- vagy 9 kerékpárgumi felfújására képes teljesen feltöltve! Készenléti állapotban a készülék akár egy évig is működik - így nem kell attól tartania, hogy egy kritikus pillanatban meghibásodik. A beépített USB-C port azt jelenti, hogy a kompresszort normál töltővel, autós töltővel vagy akár powerbankkal töltheti fel.














 









Kényelmes hozzáférést biztosít a praktikus kompresszor üzemmódokhoz

A készülék intelligens digitális érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz és funkciókhoz. Többféle inflációs mód közül választhat. Amikor a gumiabroncs nyomása eléri a beállított értéket, a kompresszor automatikusan leáll. A képernyő lehetővé teszi a gumiabroncsok nyomásának ellenőrzését is.














 









Beépített világítás az Ön biztonsága érdekében

Hogy minden utazást még könnyebbé és biztonságosabbá tegyen az Ön számára, a kompresszor beépített LED-es lámpával rendelkezik. Köszönhetően sötétedés után is kényelmesen használható. Nemcsak segédfényként, hanem figyelmeztető lámpaként is működik. Van SOS mód is - ha az úton különösen nehéz helyzetbe kerül, aktiválja azt, hogy felhívja valaki figyelmét és segítséget kapjon.














 









Mindig veled

Búcsúzzon a nehéz, terjedelmes kompresszoroktól. A Roidmi készülék súlya mindössze 480g, mérete és alakja pedig egy doboz kokszra emlékeztet. Szállítása nem okoz problémát - nem fog sok helyet elfoglalni az autójában, könnyen elfér a hátizsákban vagy akár a zsebében is! A praktikus fogantyú lehetővé teszi a mini kompresszor felakasztását a táska hevederére. Mindig kéznél lehet ez az egyedülálló eszköz, és ügyeljen arra, hogy a gumiabroncsokból kiszabaduló levegő ne tönkretegye a kerékpáros vagy a nyaralási autóutat. A termék biztonságos és kényelmes szállítása lehetséges a mellékelt hordtáskának köszönhetően, amely elszigeteli a hőt és megvédi a tárolt tárgyakat a kopogásoktól.














 









Sokszínű Használat

A mellékelt tartozékok megkönnyítik a kompresszor használatát, és további lehetőségeket kínálnak Önnek. A csomagban 3 cserélhető tipp található. A francia szelep adapter hasznos pl. motorkerékpárokhoz vagy autókhoz. A gáztű lehetővé teszi, hogy például röplabdában vagy kosárlabdában töltse fel a levegőt. A műanyag gázfúvóka alkalmas hegyikerékpárok és városi kerékpárok gumiabroncs-felfújására is.














 











A dobozban

Gumiabroncs-felfújó
Tároló táska
Francia szelepadapter
Gáztű
Műanyag gázfúvóka
Használati utasítás


















Leírás


Márka Roidmi
Név Mojietu Akkus sebességű légszivattyú villám
CQB01MC modell
Súly 480g
A termék méretei 70x140mm
A csomag méretei 175x135x85mm
Névleges feszültség DC 7,4 V
Névleges teljesítmény 50W
Max. nyomás 150 psi
Max. áram

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csohány Péter E.V.

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Győr


Hasonló hirdetések

  • ELADÁSRA SZÁNT ALKATRÉSZEK
    Győr, Győr-Gyárváros
    SZERVÍZTEVÉKENYSÉGBŐL FELESLEGESSÉ VÁLT ALKATRÉSZEK._1_ ÉRTÉKÜK A JELEN KERESKEDELMI ÁR ~50%-a KIZÁRÓLAG POSTAI ÚTON, MINDENKORI NAPI ÁRRAL UTÁNVÉTTEL ILLETVE UTALÁSSAL KÜLDÖM....
    • Elektronika - Győr
    3 órája, 28 perce
    1 Ft
  • Rohnson párologtató eladó Győrben
    Győr, 9011.Győr-Győrszentiván, 9011.Győr, Homoksori u. 61/A
    Rohnson tipusu 220 V-os digitális kijelzésü szobai párologtató távkapcsolóval eladó Győrben....
    • Elektronika - Győr
    4 napja
  • Győr, Lakótelep
    Televizio 70 cm átméröjü szines ,fekete dobozu tévé,teletex-es.Gombokrol müködik uj távirányito szükséges hozzá a régi minden gombja nem müködik.Minimális ráköltéssel,akár második tévének hétvégi házba,nyaraloba alkalmi használatra elado,ezért ennyi ...
    • Elektronika - Győr
    4 napja, 6 órája
    4 500 Ft
  • Vadonatúj PRIMO, a kellemes léghűsítős,vizes szobaklima!
    Győr, Szigethy Attoéa
    Vadonatúj PRIMO, a kellemes léghűsítő szobaklima! Tölts vizet, hidegvizet, akár jégkockát is a készülék víztartályába! A filteren áthaladó légáramlat lehül a viz hidege által és rendkívül kellemes, párás levegőt biztosít a nyári melegben a szobában. ...
    • Elektronika - Győr
    1 hete
    25 000 Ft
  • Mini hi-fi jó állapotban
    Győr
    Régi, de nagyon jó állapotban lévő Sony mini hi-fi eladó. Rádió, kétkazettás deck, CD lejátszó, 2 utas hangfalpár. kérem írjon, ha érdekli, győr-szabadhegy macikapuppi@gmail.com...
    • Elektronika - Győr
    3 hete
    40 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csohány Péter E.V.

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Győr