Carguard akkumulátor töltő - 4A, 12V

10 190 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
3 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11307841
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Túlterhelés, túlmelegedés, póluscsere és rövidzárlat elleni védelem! LED-es töltöttségi szint jelzés! Akár 3-4 óra alatti feltöltés! A Carguard akkumulátor töltő egy kiváló minőségű eszköz, amelyet speciálisan arra terveztek, hogy könnyedén és hatékonyan töltsd fel az autód vagy más járműved 12V-os akkumulátorát. Ez a töltő kiváló megoldást nyújt, ha szükséged van egy megbízható eszközre, amely gondoskodik az akkumulátorod optimális töltöttségéről. A Carguard akkumulátor töltő maximális töltőárama 4 amper, ami elegendő ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan töltsön fel egy átlagos méretű autó akkumulátorát. A 12V-os feszültség lehetővé teszi a széles körű kompatibilitást különböző típusú járművekkel. Ez a töltő könnyen használható és biztonságos működést biztosít. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vihesd és bármikor használd, akár otthon, garázsban, vagy utazás közben is. A Carguard akkumulátor töltőt könnyen csatlakoztathatod az autód akkumulátorához, és a beépített védelmi mechanizmusok segítségével megakadályozza az akkumulátor túltöltését vagy károsodását. Ez az akkumulátor töltő kiváló választás azoknak, akik szeretnének gondoskodni járművük akkumulátorának optimális töltöttségéről. Ne aggódj, ha hosszabb ideig parkol a járműved, vagy ha hideg időjárásban gyakran indítod az autódat. A Carguard akkumulátor töltő mindig készen áll arra, hogy segítsen az akkumulátorod frissítésében és megbízható indításában. Válaszd a Carguard akkumulátor töltőt, és élvezd az egyszerű használatát és megbízható teljesítményét, hogy mindig biztos lehess abban, hogy az autód vagy járműved akkumulátora készen áll a következő kalandra! Termék tulajdonságai: Tápellátás: 230 V / 50 Hz Töltési áramerősség: max 4 A Kimenő feszültség: 12 V Alkalmas akkumulátorok: 10 - 75 Ah Töltőkábel hossz: 150 cm Tápkábel hossz: 150 cm Méret: 160 x 90 x 180 mm Krokodilcsipesz méret: 80 x 48 x 15 mm Max. nyitási távolság: 23 mm Súly: 1,3 kg Védelem: IP20 Mit rejt a termék csomagolása? 1 darab Carguard akkumulátor töltőt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Carguard Akkumulátor töltő
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Mindenkivel előfordult már az a kellemetlen szituáció, hogy reggel beült az autójába és az akkumulátor lemerült, emiatt az autó nem indult. Ilyen problémák megelőzésére és orvoslására nyújt tökéletes megoldást ez az akkumulátortöltő. Analóg töltéserő...
    • Egyéb eladó - Hajdúszoboszló
    2 napja, 3 órája
    22 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7