Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

CsÚcs telefon OlcsÓn! Ezt mindenki kiveszi a kezedből megnézni!

69 990 Ft
Hajdúszoboszló
5 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4495190
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Kérem, Tekintse MEG A TÖbbi HÍrdetÉseim is! Telefonok, Tabletek, sok hasznos kiegészítő, stb

.

- Itt a világ egyik leggyorsabb és legtöbb funkcióval rendelkező telefonja!!! 

Több százezer Ft-os készülékek is elhalványulnak mellette!!! 



- Ujjlenyomat olvasóval, mely csupán érintésre 0,1 mp. alatt nyitja a készüléket! 360 fokban tud olvasni, minden irányból! A telefon védelme a világ összes és legerősebb biztonsági szabványainak megfelel. Mit lehet elérni az ujjlenyomat olvasóval? Telefon zárolása, nyitása. Telefon működés szabályozás. Programok vezérlése, nyitása, zárása.



- Abszolút felső, prémium kategória! Prémium minőséggel! Luxus és teljes felszereltség egy helyen! 

Ez a Skyflex-SX 620 márkájú telefon! Különleges dizájnnal!



- 7mm vastag!



- Különböző fénnyel, effektusokkal jelzi, hogy sms, hívás vagy email érkezett.



- Polifonikus ICS hangzás, virtuális sztereó térhangzás növeléssel! Dolby Atmos wi-fi rendszerrel!



- Paraméterei simán verik az "Én Telefonom" és hasonló androidos telefonok legújabbjait is!



- 10 Magos! Az MTK 64 bites Helio X20 Deca Core processzor, gyakorisága eléri 2.1GHz.Snapdragon 810-es villámgyors processzor!. Alacsonyabb energiafelhasználás, mint a többi MTK processzor, mert így adja a legjobb felhasználói élményt a felhasználók számára.



- Elképesztő 3 gigabájt RAM és 64 gigabájt DDR4+ ROM memória! - Mali T 880-S extra, 3dimenziós grafikai és játék gyorsító panel! A Mali-T880-al a legerősebb GPU elérhető, minden Mediatek Soc elavult, és Gflops üti a 23.8mhz magonként, így adja a jelenlegi világ egyik leggyorsabb grafikus teljesítményét.



- Korlátlan program futhat egyszerre! 



- Elképesztő! Elől 8 megapixel, hátul 16 megapixeles Sony IMX 214/f./2.0 toló kamera rendszer. De ez nem minden! Ezek a kamerák lehetővé teszik, hogy befog minden emléket bámulatos részletességgel a gyorsabb élességállítás sebességgel és adja a legjobb színvisszaadást, vele a nagy f / 2,0 rekeszértékkel megcsinálhatja lenyűgöző fotóit még gyenge fényviszonyok között is, és ez lehetővé teszi, hogy a felvételek mélységélessége vetekszik a Bokeh a DSLR technológiával. Automata távolság fókusz! Full HD kamera felvételek! Nagy sebességű autóból is folyamatos éles, rángatás mentes, folyamatos felvétel. Mikro és makró felvételi lehetőség! Lassított kamera felvételi lehetőségek! Automata fényérzékelés! Automata nagyiteljesítményű Dupla IOS vakú! Számtalan effekt! Trükkös felvételek! Panoráma felvétel! Sorozat felvétel! 



- 2 SIM kártyás! Kártyafüggetlen! javított 4G LTE képes! Gyorsabb mint a mint az Imaginatic! 170MB/s dupla sávú internet és adatforgalom is lehetséges! 



- 5.5-es, 1920szor 1080-as Full HD felbontású Super Retina, IPS kijelző! 450 PPI fényerősség! Tüköréles kép! 85 %-os NTSC színtelítettség! 180fokos torzítás mentes betekintésű szög!

Gorilla III. mintájú karc és ütésálló üveg! 2 réteggel!! Fúró és kalapács álló gyémánt kemény, 9H szabványú, Tempereted üvegekkel. Semmivel nem lehet megkarcolni! Ujjlenyomat érzéketlen úgynevezett Anti-Drop technológiával! 



- Gyönyörű, megmunkált fém ház! Szuper erős,Magnalium és metál fémkeret!!! Nem hajlik a zsebben. Magnalium elektromágneses árnyékolás is jellemző, és ez a legjobb választás az Ön egészsége megvédésére.



- Szuper érzékeny GPS! Villámgyorsan műholdra állás! Nem kell INTERNET! Ingyenes használat! A-GPS! Kamionosoknak külön kamionos térképek! EPO technológia! Nem csak a műholdak alapján pozíciónál, hanem a mobil állomások alapján is és Ingyen. Így magas épületek közt, erősen borús időben sem veszti el a helyzetet.

- Sygic navigációs rendszer. Akár teljes világtérképekkel! 



- Beépített univerzális távirányítóval. Ugyanis beépített infra is van benne. Szinte nincs olyan TV, Video, Stb. amit ne tudna kezelni.

- Teljesen magyar, új kiadású Android 6.0-ás rendszer!



- 3000 milliamper/órás 2. generációs, Lithyum akkumulátor! Napokig tartó folyamatos használat!

Automatikus akkumulátor védelmi rendszer!



- Az ország egész területére megoldható szállítás!

Természetesen személyesen is megtekinthető és átvehető!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó P. Zoltán

  • 0670233-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló


Hasonló hirdetések

  • Kábelvédők iPhonehoz
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    6db iPhone töltő kábel védő. ⇒ Védi a kábelt a csatlakozásánál a töréstől, szakadástól. ⇒ Csak rá kell pattintani a kábelre a kis burkolatot. Ha már szakadt meg kábeled akkor tudod milyen dühítő, hogy nem hogy nem tudod tölteni a telőd, hanem még meh...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Hajdúszoboszló
    5 napja, 13 órája
    1 400 Ft
  • Micro USB - USB C átalakító
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Micro USB - USB C átalakító, konverter. ⇒ Segítségével a régebbi eszközeidet is használhatod új eszközeidhez, amelyek C típusú USB csatlakozóval rendelkeznek. ⇒ Maximális adatátviteli sebesség: 10GBit/s. Kis méretű Micro USB - USB C átalakító, konver...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Hajdúszoboszló
    5 napja, 13 órája
    390 Ft
  • 4 pontos rögzítésű biciklis telefontartó
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    360°-ban forgatható bringás telefontartó 4 pontos rögzítéssel. ⇒ Maximális védelmet nyújt a mobilodnak a bringán. ⇒ Rollerekhez, kerékpárokhoz. Ha szeretnéd bringázás közben is használni a mobilodat pl a GPS miatt akkor ezzel az eszközzel maximális b...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Hajdúszoboszló
    1 hónapja
    4 490 Ft
  • Flexibilis mobil telefontartó. Chateléshez , skype-oláshoz.
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Skype-oláshoz, chateléshez, hogy ne kelljen hosszú ideig tartani a telefont. ⇒ Minden okos telefonnal kompatibilis, és olyan szögbe állítod ahogyan neked kényelmes. ⇒ Extra erős csipeszekkel csíptetheted asztalra, szekrényre esetleg ágytámlára is. ⇒ ...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Hajdúszoboszló
    1 hónapja
    2 190 Ft
  • Távcső mobilhoz
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Profi fotókat készíthetsz a segítségével. ⇒ Mini távcsőként is használható. ⇒ Bármilyen telefonra csatlakoztatható. ⇒ A nagyítás mértéke állítható. Az Univerzális telefonhoz csatlakoztatható távcsővel feltúrbozhatod a telefonod kameráját. Az univerzá...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Hajdúszoboszló
    1 hónapja, 3 hete
    4 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó P. Zoltán

  • 0670233-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló