Extol Light LED fejlámpa

6 590 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11143722
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Infravörös szenzor! Széles látószögű! Beépített akkumulátor! Megbízható, erős fényű fejlámpát keresel? Ismerkedjen meg az Extol Light LED fejlámpával, amely a tökéletes társ sportoláshoz és kiránduláshoz! Ez a modern és praktikus fejlámpa rendkívül sokoldalú, és számos funkcióval rendelkezik, hogy minden helyzetben optimális fényviszonyokat biztosítson Önnek. Az Extol Light fejlámpa két különböző típusú LED-del van felszerelve, ami egyaránt garantálja a széles látószögű, szórt fényt és a fókuszált világítást. A COB LED és az XPE LED kombinációja megteremti az ideális fényviszonyokat, hogy minden részletet jól lásson, legyen szó közelről vagy távoli világításról. A fejlámpa 4+1 különböző működési funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fényerő és működési idő beállítását a szükségleteknek megfelelően. A különböző beállításokkal: COB LED 100% - 350 lm, kb. 2 óra működés COB LED 50% - 175 lm, kb. 4 óra működés XPE LED 100% - 120 lm, kb. 3 óra működés XPE LED 50% - 60 lm, kb. 6 óra működés XPE+COB LED együtt 100% - 470 lm, kb. 1,2 óra működés A maximális távolság kb. 200 méter, így akár messzebb lévő objektumokat is könnyedén megvilágíthat. Az infravörös szenzor különleges funkciójának köszönhetően a fejlámpát egyszerűen kézmozdulattal is be- és kikapcsolhatja. A beépített, nem cserélhető akkumulátor 3,7 V, 1200 mAh kapacitással rendelkezik, és a töltési idő mindössze kb. 2,5 óra. A fejlámpát könnyedén töltheti USB töltőkábellel, akár számítógépről is. Az Extol Light LED fejlámpa IPX4 cseppálló minősítéssel rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy még nedves időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. Az üres tömege mindössze 74 g, így viselése kényelmes és nem okoz terhelést a fején. A termék tulajdonságai: - Széles látószögű, szórt fényű COB LED + fókuszált XPE LED - 4+1 funkció - Max. távolság kb. 200 m - Infravörös szenzor ki/be kapcsolható: bekapcsolt állapotában a kézmozgatással is kapcsolhatók a funkciók - Beépített, nem cserélhető akkumulátor, 3,7 V, 1200 mAh, töltési idő kb. 2,5 óra - USB töltőkábellel, töltőadapter nélkül (számítógépről tölthető) - Cseppálló: IPX4 - Üres tömeg: 74 g - Elsősorban sportoláshoz, kiránduláshoz ajánljuk Mit rejt a termék doboza? 1 db Extol Light LED fejlámpát tölthető akkuval.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Extol Light Többfunkciós Osram+COB LED-es fejlámpa
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Éjszakai tevékenységekhez tökéletes választás 500 lumenes fényerősség Kényelmes, levehető fejpánt 4 különböző fokozat Szeretsz esténként futni? Esetleg az éjszakai horgászat szerelmese vagy? Akkor erre a fejlámpára mindenképp szükséged van! A lámpa O...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Hajdúszoboszló
    1 hónapja, 2 hete
    11 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7