Extol Premium Homlokcsípő fogó

1 990 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12387070
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiváló minőség! Strapabíró! Ergonomikus kialakítás! Legyen szó otthoni barkácsolásról vagy szakmai feladatokról, ez a fogó kiváló minőségével és megbízhatóságával mindig a segítségedre lesz! Az Extol Premium homlokcsípő fogó egy kompakt és megbízható eszköz, amelynek segítségével könnyedén és hatékonyan végezhet kisebb munkafolyamatokat. Ez a mini méretű fogó tökéletes választás mind otthoni, mind professzionális felhasználásra, amikor precíziós munkát kell elvégezni. A fogó hossza mindössze 115 mm, így kiválóan illeszkedik a kezebe, és könnyedén irányítható. Ez a kompakt méret lehetővé teszi, hogy szűk helyeken is dolgozzon, ahol nagyobb fogók nehezen férnének hozzá. Ideális választás finom szerelési feladatokhoz, ékszerkészítéshez, elektronikai munkákhoz és egyéb apróbb tevékenységekhez. Az Extol Premium homlokcsípő fogó TÜV/GS minősítéssel rendelkezik, amely biztosítja a megbízhatóságot és a biztonságot. Ez a minősítés garantálja, hogy az eszköz megfelel a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak, így Ön nyugodtan és magabiztosan használhatja azt. A fogó kétszínű műanyag nyéllel rendelkezik, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem kényelmes fogást is biztosít. A rugós kialakítás pedig könnyű nyitást és záródást eredményez, így könnyedén használhatja a fogót anélkül, hogy túlzott erőfeszítést kellene kifejtenie. A termék tulajdonságai: - Kompakt méret - Ergonomikus kialakítás - Csúszásgátlóval ellátott - Kiváló minőség Mit rejt a termék doboza? 1 db Extol Premium Homlokcsípő fogót.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Extol Premium Mini fogó készlet
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Kompakt! Kiváló minőség! Ergonomikus kialakítás! Precíz, megbízható munkát szeretnél végezni? Az Extol Premium mini fogó klt. 5 db eszközt tartalmaz, amelyek kiemelkedő minőségűek és megbízhatóak. Ez a készlet tökéletes választás mind a hobbi asztalo...
    • Otthon, Bútor, Kert - Hajdúszoboszló
    1 hete, 5 napja
    5 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7