Kalózhajó formájú homokozó

60 690 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11299472
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyermeked kint szórakozhat a szabadban. Növeli a gyermekek fantáziáját és képzelőerejét. Kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A kalózhajó külsejű homokozó új szintre emeli a kerti játékélményt a gyerekek számára. Nem csupán egy egyszerű homokozó szerepét tölti be, de külsejének köszönhetően igazi kalandot élhetnek át a gyerekek játék közben. Felülhetnek a hajó hátuljában található emelvényre, vagy valódi hajóskapitánynak érezhetik magukat a kormánykerék előtt állva. Érdekes és egyedi megjelenésének köszönhetően biztosan kerted legkülönlegesebb darabja lesz. A legtöbb gyereket ma már nagyon nehéz rávenni arra, hogy ne a szobában, hanem az udvaron, a friss levegőn foglalja el magát. Ahhoz, hogy szívesen játszanak odakint is, érdemes olyan eszközöket és játékokat beszerezni, amelyek érdekesek és egy kis képzelőerővel akár hosszú órákra elfoglalhatják magukat. Ilyen lehet például egy hajó formájú homokozó is, melyet egy hamar nem fog megunni a gyermek: hatalmas tengeri csaták helyszínévé válik majd a kert és az udvar. A termék tulajdonságai: Anyag: fa, műanyag Termék teljes mérete: 94x187 cm Homokozó rész mélysége: 20 cm Homokkal tölthető: 13 cm magasságig Termék súlya: 17,9 kg Pad magassága: 48 cm Háttámla magassága: 19 cm Alsó pad mérete: 17x13 cm Hajó orr részének magassága: 24 cm Zászlórúd magassága: 137 cm Kormánykerék átmérője: 23 cm Csomag méret:155x53,5x13,5 cm Csomag súly: 19,7 kg Mit rejt a csomag? 1 darab Kalózhajó formájú homokozó (Az összeszereléshez szükséges alkatrészeket a csomag tartalmazza!)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Kalózhajó homokozó asztal, 19 részes
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Hajóra fel! A kisfiúk kedvenc játéka lesz! 19 darabból álló szett Kisfiad imádja a homokozót? Esetleg odáig van a kalózokért? Most végre olyan játéka lehet, mely mindkettőt kombinálja! A kalózhajó homokozóasztal az idei nyár legnagyobb slágere, melyn...
    • Egyéb eladó - Hajdúszoboszló
    1 hónapja, 2 hete
    13 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7