Kézi medence porszívófej

6 503 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12334256
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiváló minőségű! Könnyen használható! Elbír a makacsabb szennyeződésekkel is! Kiváló minőségű, esztétikus fehér-sárga oldalsörtés porszívófej, mely teleszkópos rúdhoz illetve 32 és 38 mm átmérőjű medence porszívó gégecsőhöz is csatlakoztatható. Kézi medenceporszívó tartozék a hatékony medencetisztításért. Egy fárasztó nap után megfürödnél és megpihennél a medencédben, de meg kell tisztítani? Erre készült ez a kiváló minőségi proszívófej. A kefét könnyen csatlakoztathatod a legtöbb teleszkópos rúdhoz. Klasszikus mechanikus kefeként is használhatod, egy porszívócső csatlakoztatása után az így létrejövő vákuum felszívja a fellazított szennyeződéseket, és medenceporszívó funkciót is kínál. Minden típusú medencéhez használható. Megkönnyíti a medence fenekének illtve az oldak kefinek köszönhetően sarkainak és nehezen hozzáférhető részeinek megtisztítását a szennyeződésektől és algáktól anélkül, hogy nagy erőfeszítést igényelne. Egyedülálló porszívó alsó és oldalsó sörtékkel a hatékonyabb tisztításért. A terméket a meglévő vízforgató szívattyúnk szívó ágába kell csatlakoztatni! A porszívófej használatához szükség lesz a külön megvásárolható teleszkópos aluminium nyélre is és a 32 vagy 38mm-es gégecsőre is. A porszívózáshoz minimum 2 m³/h teljesítményű, míg a hatékonyabb porszívózáshoz legalább 3.8m³/h - 6m³/h teljesítményű vízforgató szivattyú ajánlott! Főbb jellemzői: - Kiváló minőségű, esztétikus fehér-sárga oldalsörtés porszívófej, mely teleszkópos rúdhoz illetve 32 és 38 mm átmérőjű medence porszívó gégecsőhöz is csatlakoztatható. -A porszívófej alsó és oldalsó kefél is rendelkezik, hogy a makacsabb és nehezen elérhető helyekről (pl: sarkokból) a szennyeződéseket eltudjuk távolítani. -A legtöbb teleszkópos nyélre csatlakoztatható. Műszaki adatok: Nyél csatlakozás: 30 mm Cső csatlakozás: 32 vagy 38 mm Mérete: 35 x 20 x 10 cm Mit rejt a termék doboza? 1 darab kézi medence porszívófejet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Kézi medence porszívófej, zsákos, 120 cm alumínium nyéllel
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    Kiváló minőség Hatékony medence tisztítás Kisebb kerti medencékhez Egyszerű és gyors megoldás a kerti medence tisztításához. Képes tökéletesen felszívni a törmeléket a medence fenekéről, ami segít megszabadítani a sártól és a lerakódásoktól medencéjé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Hajdúszoboszló
    1 hónapja, 2 hete
    7 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7