Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Puha bébi játszószőnyeg - Niny

19 190 Ft
Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
3 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11290583
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fejlesztő játszószőnyeg. Puha és élénk színű. A játékok külön és együtt is használhatóak. Garantált szórakozás és fejlődés a gyermeknek. A termék tulajdonságai: Henger mérete: 43 cm Labda átmérő: 11 cm Szőnyeg mérete: 96 x 66 cm Anyag: plüss Ajánlott életkor: 0+ hónap Mit rejt a termék doboza? 1x játszószőnyeg 1x labda 1x henger Puha játékszőnyeg, amely stimulálja a gyermek minden érzékszervét a fejlődés elősegítés érdekében. A színes, puha szőnyeg többféle felülettel rendelkezik, amelyek eltérnek színben és tapintásilag is, ezzel is stimulálva tapintási érzékeit. A csomaghoz tartozik a szőnyegen kívül még egy labda és egy henger is. A labda puha plüssből készült, ami csörgő-zörgő hangjával és élénk színeivel foglalja le a gyermeket. A henger is több élénk színnel és különböző tapintású anyaggal lett ellátva, amely élénkíti és fejleszti a gyermek érzékeit. Minden játék használható külön-külön, de a legizgalmasabb és legnagyobb fejlődés eléréséhez a játékok együttes használata ajánlott. A játékokkal való játszás fejleszti finom-motorikus képességeit, szem koordinációját, egyensúlyérzékét és további érzékszerveit.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    K's Kids Bébi mászó alagút és játszószőnyeg
    Hajdúszoboszló, Nyugati sor 7
    ✔️ Puha anyag ✔️ Színes minták ✔️ 0 hónapos kortól használható A kicsik számára a bújócska nagy kaland, hiszen az alagútban elbújni és aztán felfedezni szuper program számukra. K's Kids Bébi mászó alagút és játszószőnyeg szuper eszköz a gyerekek szám...
    • Egyéb eladó - Hajdúszoboszló
    3 hónapja, 2 hete
    16 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthoni Cuccok webshop

  • +36-1-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Nyugati sor 7