Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Reflexológia, thai lábmasszázs tanfolyam

Hajdúszoboszló
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9807749
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Reflexológia és thai lábmasszázs tanfolyam Hajdúszoboszlón!

Időpont: November 19-20

A legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik a masszázs. Gondoljunk csak bele, ha fáj valamink, mit csinálunk? Ösztönösen odanyúlunk pl. nyakunkhoz és megdörzsöljük, vagy ha beütjük lábunkat, reflexszerűen már nyomkodni is kezdjük a fájdalmas területet. E mozdulatokat tekinthetjük a masszázs alapjainak.
A talpon keresztüli gyógyítás alkalmazásának 1. bizonyítéka Egyiptomból származik, egy orvos sírkamrájában talált falfestménynek köszönhetően.
Reflexológia
A reflexológia nemcsak frissít, nyugtat, lazít, hanem a reflexpontok kezelésével az egész testet "átmasszírozza", ezen keresztül gyógyító hatást fejt ki az egész szervezetre.
Thai lábmasszázs
A thai lábmasszázs sokoldalúbban átdolgozza a lábat, lábszárat, térdet, mindezt a kéz különböző részeivel, egy kis faeszközzel, és két törölköző speciális alkalmazásával, melyek így különböző testérzetekhez juttatják a vendéget. Természetgyógyász vizsgára is felkészít a tanfolyam.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Reflexológia tanfolyam
    Hajdúszoboszló, Belváros, Debrecen
    Reflexológia tanfolyam Ideje : október 01 Helyszín : Hajdúszoboszló Oktató: Dr Molnár Csaba orvos, természetgyógyász, vizsgaelnök Szállás: igény esetén tudunk a szállásban segíteni A 1 napos oklevelet adó Thaimasszázs tanfolyam ára: 25 ezer Ft. Oklev...
    • Egyéb tanfolyam - Hajdúszoboszló
    1 éve, 7 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló