Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ipari ingatlan Hatvanban

Hatvan Új-Hatvan Nagytelek utca
2 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 341 m2-es ipari ingatlan Hatvan, Csányi út
    Hatvan, Csányi út
    Hatvanban szélén ipari övezetben, 4809 m2-es telken eladó egy autóbuszok, kamionok, egyéb gépjárművek javítására és tárolására alkalmas, térfigyelő kamera rendszerrel védett telephely, 341 m2-es,acélvázas szerelőcsarnok teljes felszereléssel. A csarn...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Hatvan
    5 hónapja, 2 hete
    280 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10633902
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 800
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálok Hatvan, újhatvani részén 800nm alapterületű ipari ingatlant.

Elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan és egyszerűen elérhető az M3 autópálya nyugati lehajtójától. Így alkalmas továbbiakban üzemnek, raktárnak, irodaháznak vagy akár idősek otthonának.

Az érintett ingatlan 1606nm telken, 1974-ben épült vasbeton pillérvázra hőszigetelt panelekkel amelyek északi és nyugati szárnyán még további 5-10 cm közötti szigetelést kaptak. A déli és keleti homlokzat szigetelése már az új tulajdonos feladata lesz.
Az épület 2017-ben teljeskörű külső-belső felújításon esett át, ahol a nyílászárók teljeskörű cseréje megtörtént.
A tetőszerkezet vízszigetelése megfelelő, a vízelvezető homlokzati csatornarendszer cserére került (alumínium).

A két szintes elrendezés igény szerint tagolható és alakítható, így szinte bármilyen vállalkozás céljára megfelelő, ugyanis a tiszta belmagasság mindkét szint tekintetében 4 méter. Az épület belülről széles lépcsővel ellátott, viszont egy kültéri lépcső előkészítése is megtörtént, így a tömb megközelítése a föld szintről és az emeletről is több bejáraton keresztül lehetséges.

Villamosság:
Erősáram 2017-ben teljeskörű felújítás történt, az összes kábel, elosztó szekrény új. Az épület alsó és felső szintje teljesen külön választott, almérők beépítése lehetséges.
Villamos betáplálás 3 x 63 A

Gyenge áram kiépítés megtörtént. Az épülhet teljes részében számítógépes hálózattal rendelkezik, illetve belső telefonközpont is üzemel, továbbá az épület teljes lefedettségében füstjelzők, riasztó, épületen belüli és kívüli kamera rendszerrel is ellátott.
Az ingatlan rendelkezik nagy sávszélességű vezetékes internet és telefon betáplálással.

Minden helyiségben LED-es fényforrások kerültek felszerelésére, így azok üzemeltetése rendkívül gazdaságos.

Víz-szennyvíz:
DN32 látja el az épület használati vízrendszerét, illetve a DN100 rendszer táplálja a tűzivíz rendszert amely mind a földszinten, mind az emeleten megtalálható és rendszeresen karbantartott.
A használati melegvíz ellátást egy villany bojler biztosítja.
Az épület szennyvíz hálózatra rá van kötve, teljes mértékig kiépített.

Gáz:
A gázellátás biztosított és az épület fűtését 3 db modern 3x35 kW teljesítményű kondenzációs kazán látja el, amelyek kaszkád vezérlése és a három fűtési körre osztott rendszere, továbbá a helyiségek termosztátjai és a termo szelepek rendkívül gazdaságosan teszik meleggé az épületet a fűtési szezonban.

Az épület belső felújítása során az előbb felsoroltakon kívül az alsó (üzemi terület) tér epoxy - műgyanta bevonatot kapott, a közlekedők és szociális helyiségek gres lappal, az iroda helyiségek pedig nagy kopás állóságú laminált parkettával lettek burkolva.

Az épületen belül a szociális helyiségek és egyéb helyiségek lokális depressziós elszívást kaptak, valamint a többi helyiségek lokálisan is el vannak látva Split klímával, amelyek fűtésre optimalizáltak.

Az utca fronton teljesen új kerítés került kiépítésre 2 db úszó kapuval, amelyek közül az egyik (4 méteres tiszta nyílás) a belső parkoló megközelítését teszi lehetővé. A másik úszó kapu (6 méteres tiszta nyílás) lehetővé teszi az udvar felől az épület megközelítését akár egy nyerges szerelvénnyel is. Az épület nyugati homlokzatán épp ezért egy szekcionált KLING márkájú ajtó került beépítésre, amelynek tiszta nyílása 2.5 méter x 2.8 méteres.
A két úszó kapun kívül található még egy kaputelefonnal ellátott személyzeti bejárat is.

Az udvaron fedett kerékpár tároló (villamos kerékpárok, rollerek és motorok töltésére is alkalmas) is található. A belső parkoló 10 autó elhelyezésére alkalmas.

A földszinten került elhelyezésre 1 db férfi mosdó (kézmosó, piszoár, panellel elválasztott WC), továbbá egy teljesen bútorozott öltöző (20 férőhelyes), illetve itt található még külön egy kézmosó és zuhanyzó.
Az emeleten női és férfi wc is található, illetve itt került kialakításra a női öltöző is.
A konyha bútorozott, minden igényt kielégítő berendezéssel ellátott.

További információért, megtekintésért kérem, hívjon.

Elhelyezkedés
Hatvan

Új-Hatvan
Nagytelek utca

 
Elhelyezkedés
Hatvan

Új-Hatvan
Nagytelek utca