Eladó 280 m2-es üzlethelyiség Hegyeshalom

85 000 000 Ft
Hegyeshalom
4 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10968735
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 280
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kedves Érdeklődők!Egy igazi különlegességet szeretnénk nektek bemutatni Hegyeshalom frekventált részén, az M1 autópálya mellett. Egy közel 300m2-es üzlethelyiséget kínálunk eladásra, amely felújításra vár.Ez az ingatlan a 90-es évek elején épült, és tökéletes helyen található ahhoz, hogy egy forgalmas és elismert üzletté váljon. A híres Paprika csárda közvetlen közelében helyezkedik el, mindössze néhány száz méterre az osztrák határtól és 8 percnyi autóútra Nickelsdorf településétől.Az üzlet egy pincéből, földszintből és egy emeletből áll. Jelenleg a földszint egy légterű, de több helység kialakítása is lehetséges. A pince jelenleg raktárként funkcionál. Az emeleten pedig egy fürdővel és mellékhelységgel ellátott iroda vagy lakás, illetve férfi és női mellékhelységek, öltöző és társalgó található.Az ingatlanban víz és villany van, így a felújítás során a közművek is érintettek lesznek.Két hatalmas félköríves ablak és a déli fekvés gondoskodik arról, hogy az üzletbe minél több természetes fény áradjon.Három bejárattal rendelkezik, kettő az utcafrontról, egy pedig a mellette fekvő üzletház felől!A pincének külön helyrajzi száma van, amely a vételár részét képezi!Az ingatlan kiváló elhelyezkedése rengeteg befektetési lehetőséget rejt magában, aminek csak a képzelet szabhat határt.Alkalmas lehet egy fogászat, vagy szabadidős egység kialakítására is!!AZ ÚJ TULAJDONOS FELADATA ÉLETRE KELTENI ÁLMAIT ÉS MEGVALÓSÍTANI CÉLJAIT!!FIGYELEM!! AZ INGATLAN PÁRATLAN m2 ÁRRAL RENDELKEZIK!!TEHERMENTES ÉS PÁR NAPON BELÜL KÖLTÖZHETŐ!!!Irodánk készséggel segít a hitelügyintézésben, legyen szó CSOK-ról, Babaváró hitelről vagy akár Felújítási hitelről.Ha felkeltette érdeklődésedet ez a hirdetés, vagy további kérdéseid vannak, keress minket bizalommal!

vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovácsné Ferencz Tímea

  • 3630736-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hegyeshalom


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 280 m2-es üzlethelyiség Hegyeshalom
    Hegyeshalom
    Megvételre kínálunk Hegyeshalomban az államhatártól 500 méterre Shoping Centerben található üzlethelyiséget, amely 280 nm területével kiválóan alkalmas üzleti célra. Az épület a 90-es években épült nagyon közel az M1 és az M15 autópályához így Szlová...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Hegyeshalom
    6 hónapja, 3 hete
    85 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovácsné Ferencz Tímea

  • 3630736-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hegyeshalom