Kiadó Társasházi lakás

44 066 Ft
Hódmezővásárhely Kertváros
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12315735
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 36
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kirepültek a gyerekek? Nincs aki rendben tartsa a családi házat? Nem akar a család terhére lenni? Unja az egyedüllétet, de nem akar másokkal egy fedél alatt élni?



Időseknek kínálunk kiváló megoldást!



Számos, különböző nagyságú és fekvésű kiadó appartmant kínálunk Hódmezővásárhely Kertvárosi részén, közvetlen a Parkerdő  (Kása erdő) szomszédságában. Ebben a lakóparkban ugyan kizárólag nyugdíjasok élhetnek életvitel-szerűen, de a nap 24 órájában meg lehet látogatni Önt, sőt akár az unoka is ottalhat alkalmanként!



Mit nyújtanak Önnek? 



- Lakhatást, épület karbantartást, 2 hetente takarítást, évente 2 nagytakarítást, 24 órás nővér jelenlétet az intézményben, 24 órás portaszolgálatot. Kiváló háziorvosi praxis működik az intézmény területén. Rendelkezésre áll tornaterem, imaterem, étkező, különböző fakultatív programok nap, mint nap. 



Mik a beköltözés feltételei?



Öregségi nyugdíjas kor. Ne legyen ingatlan tulajdon a lakó nevén. (Ezt a kritériumot az üzemeltető próbálja kiiktatni, ezért érdeklődjön személyesen, ha csak ez a feltétel hiányzik, mert bármikor változhat.)



Meddig lakhat itt valaki?



Amíg ellátja ömagát vagy amíg az ellátásához szükséges segítséget megkapja a családtól vagy fogadott ápoló segíti a lakót. A 24 órás nővérszolgálat ugyan működik, de tartós ágyban fekvő személy ápolására a fenti bérleti díjért nincs lehetőség. 



Hogy lehet elképzelni az életet a lakóparkban? 



Teljesen hasonlóan, mint egy társasházi lakásban, azzal a különbséggel, hogy van terasz, apró kertecske, amit, ha akar művel, ha nem akkor a kertész csinálja. Az épület üzemeltetése, fűvágás, ereszcsatorna tisztítás, elromlott csap javítás... nem terheli a lakót. Mindent az üzemeltető intéz. Ha ön szeret utazgatni, semmi sem akadályozza. Ha van gépjárműve, bent állhat az udvaron. Ha garázsra van szüksége, az sem akadály... Ha hétvégén eljön a család, ott alhatnak, ha férnek, vagy díj ellenében használhatnak vendégszobát. A lakók szomszédok, nem szobatársak. Mindenkinek saját lakása van, kivéve azoknak, akik közösen bérelnek appartmant (pl. házastársak). Az udvaron van lehetőség a szomszédokkal diskurálni, közös programot szervezni, ugyanakkor ezekben aki nem akar, az nem vesz részt.



Mekkora lakás, mennyibe kerül? 



Minden lakáshoz jutásnak van egy "Használatbavételi díja", ami a lakás nagyságtól függően változik: 7.062.000 Ft-tól 9.996.000 Ft-ig. 



Minden lakónak fizetnie kell személyi díjat, ami 26.500 Ft/fő/hó.



És ami még fizetendő: a rezsi. A lakások olcsó fenntartásúak, jó energetikai jellemzőkkel rendelkeznek, modern, korszerű nyílászárókkal vannak ellátva. Minden fogyasztás szerint kerül kiszámításra. 



A lakások mérete, egyszeri használatbavételi díja és havi díja, személyi díja az alábbi:



1 szobás: 36 m2, egyszeri díja: 7.062.000 Ft, bérleti díj 17.567 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó.



(1 főre: 44.067 Ft/hó+rezsi)



1 szobás: 39 m2, egyszeri díja: 7.706.000 Ft, bérleti díj 19.148 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó.



(1 főre: 45.648 Ft/hó+rezsi)



1 szobás: 48 m2, egyszeri díja: 9.440.000 Ft, bérleti díj 23.474 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó. 



(1 főre: 49.974 Ft/hó+rezsi)



1,5 szobás: 51 m2, egyszeri díja: 9.996.000 Ft, bérleti díj 24.856 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó. 



(1 főre: 51.356 Ft/hó+rezsi, 2 főre: 77.856 Ft/hó)



Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését vagy valamely idősödő családtagjának, ismerősének megoldást tudunk nyújtani lakhatásának megoldására, keresse bizalommal a FAiR-M Ingatlaniroda munkatársait! 



Falazat anyaga: Tégla

terasz, összkomfortos

Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Attila

  • +363036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hódmezővásárhely

Kertváros


Hasonló hirdetések

  • Kiadó Társasházi lakás
    Hódmezővásárhely, Belváros
    Albérletet keresel 1-2 főre? Kiadó Hódmezővásárhely újonnan létrehozott bérházában található 17 lakásos társasház több lakása (garzon, egy szobás és két szobás) 85.000 Ft/lakás áron.  A bérleti díj nem tartalmazza a rezsit, ami a víz, a villany díja ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Hódmezővásárhely
    1 hónapja, 1 hete
    85 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Attila

  • +363036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hódmezővásárhely

Kertváros