Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 959 m2-es építési telek Hont, Rákóczi Ferenc utca

3 400 000 Ft
Hont Rákóczi Ferenc utca
5 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10448271
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 959
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A település a 2-es főút mentén található. Szomszédai észak felől, az Ipolyon túl, Szlovákia területén Tesmag, keleten Drégelypalánk, délen a Börzsöny, nyugaton pedig Bernecebaráti. A főút végén, a Honthoz tartozó Parassapusztán határátkelőhely van Szlovákiába; közvetlenül a határátkelő előtt torkollik be a főútba a Szobtól idáig húzódó 1201-es út.A település határában található a Duna–Ipoly Nemzeti Park egy szakasza. Az északi Ipoly-szakasz mentén háborítatlanul fennmaradt a folyó árterének sajátos növényvilága: kisebb-nagyobb mocsaras, lápos területek, nedves rétek, üde nyárasok, fűz- és égerláp foltok kísérik a kis holtágakkal ékített folyót.A vizekben gyakori a vízitök és a tündérrózsa, gazdag madárvilág jellegzetességei közé tartozik a nagy kócsag, a szürke gém, a bölömbika, illetve a fekete- és fehérgólya. Az Ipoly homokos partfalán partifecskék, gyurgyalagok és jégmadarak fészkelnek. Nem ritka azonban a réti- és a parlagi sas sem. A mocsaras vidéken gyakori látvány a tarajos gőte.Itt található a Honti-szakadék Természetvédelmi Terület és tanösvény[, Barokk stílusú Mennybemenetel templom, Tsitári kápolna , Szondi alagút.A település dombos vidéken található, a telek elhelyezkedéséből adódóan panorámás, az Alacsony Tátráig el lehet látni.A közművek a telek előtti aszfaltos utcában elérhetők. Az enyhén lejtős telek az alsó déli oldalról emelkedik, a felső részén gyümölcsfák vannak.Együttműködési kapcsolatot létesítettünk a Gablok és Futura építési rendszereket forgalmazó cégekkel.Az épületeket akár 3-6 hónapon belül meg lehet építeni.A cég együttműködést keres befektetőkkel, építtetőkkel, kivitelezőkkel a technológiák alkalmazása területén.A fotók között látható néhány mintaház.Nem csak a telek vásárlásában tudunk segíteni, hanem a ház megépítésében is.Kérjen további információkat értékesítő munkatársunktól!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Unyi Gábor

  • 36 70 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hont

Rákóczi Ferenc utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 3200 m2-es építési telek Hont, Nincs utca
    Hont, Nincs utca
    Eladásra kínálok egy 3200 m2 nagyságú nyugati tájolású kihasználatlan telket.A telek közvetlen a magyar-szlovák államhatáron található, a 2. számú nemzetközi főútvonal mentén. Elhelyezkedéséből fakadóan kiválóan alkalmas telek nemzetközi vállalkozáso...
    • Telek - Hont
    2 hete
    45 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Unyi Gábor

  • 36 70 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hont

Rákóczi Ferenc utca