A6 wifi termosztát fekete

28 000 Ft
Hosszúvölgy
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6717208
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Típus: Termosztát Felhasználás: elektromos padló, mennyezet, fal - fűtési rendszerekhez Beépítés jellege: Falba süllyeszthető Feszültség: 230 V Külső méret: 85 x 85 mm Beépítési méret: 65mm-es süllyesztett doboz Programozható: igen Teljesítmény / Watt: 3600 Watt Teljesítmény / Amper: 16 A Levegő érzékelő: igen beépített Külső érzékelő szonda: igen tartozék 2.5 méter Manuális termosztát: nem Digitális termosztát: igen Érintő képernyős: igen Wifi termosztát: igen Garancia: 1 év Ha az igazi kényelem és a lehető legnagyobb kontroll mellett teszi le a voksát, akkor Önnek az A6 wifi/termosztát kell. Az A6 wifi termosztát digitális, programozható, padló- és levegőérzékelő szondával van ellátva, és elektromos padló-, mennyezet-, valamint falfűtési rendszerekhez alkalmazható. Fűtőfilmhez, sötétsugárzóhoz, infrapaneles megoldásokhoz is javasolt. Wifi kapcsolat segítségével, IOS vagy Android eszközre telepíthető applikációval szabályozható, és napszakonként, a hét napjainak megfelelően többféle program is beállítható rajta. Tehát távoli programozás is elérhető rajta, így gyerekzárat vagy készülékzárat alkalmazhat (pl. szálláshelyeken praktikus lehet). Az applikáció további előnye a gyors felprogramozás és készülék-felismerés a telefonon. (Ez kb. 20 másodpercig tart.) A készülék és az applikáció kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. A készülék kijelzője fekete alapon kék háttérvilágítással jelenik meg.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Elektrofűtés

  • 0620-59-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Hosszúvölgy


Hasonló hirdetések

  • A6 wifi termosztát fehér
    Hosszúvölgy
    Típus: Termosztát Felhasználás: elektromos padló, mennyezet, fal - fűtési rendszerekhez Beépítés jellege: Falba süllyeszthető Feszültség: 230 V Külső méret: 85 x 85 mm Beépítési méret: 65mm-es süllyesztett doboz Programozható: igen Teljesítmény / Wat...
    • Vállalkozás, Ipar - Hosszúvölgy
    1 hónapja, 2 hete
    28 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Elektrofűtés

  • 0620-59-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hosszúvölgy