2 db kertitömlő-hosszabbító idom, 5x1,6 cm, zöld - Verk Group

300 Ft
Jánkmajtis
2 hónapja, 2 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11802512
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Gyorskapcsoló csatlakozó a kerti locsoláshoz - 5x3

Eleged van a bonyolult locsolástechnikai megoldásokból? Fedezd fel ezt a minőségi kialakítású 01953 termékkódú gyorskapcsoló csatlakozót a kerti tömlődhöz!

???? A technikai részletek, amik számítanak

Egy kerti tömlő gyorskapcsolója nagyban megkönnyíti a kert gondozását, de minden termék nem kínálja ugyanazt a minőséget és használhatóságot. Miért válaszd ezt a modellt?

???? A termék színe: zöld. Illik a kerti környezethez és a tömlődhöz is.
???? Magas minőségű kialakítás. Biztos lehetsz benne, hogy a csatlakozó nem hibásodik meg a legkevésbé sem ideális körülmények között sem.
⚙️ Gyors és egyszerű csatlakozás. Nem kell bajlódnod a hagyományos, időigényes csatlakozási módszerekkel. Ez a csatlakozó időt takarít meg a kertben, és lehetővé teszi, hogy több időt tölthess el a növényeid gondozásával.
2x kerti tömlő csatlakozó. Dupla csatlakozóval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy két tömlőt is csatlakoztass egyszerre.

???? Mit tartalmaz a csomag?

A termék új, eredeti csomagolásban érkezik, ami magában foglalja a gyorskapcsoló csatlakozót is. Szóval nincs szükséged semmi másra, csak a tömlődre és a vízre!

???? Miért válaszd ezt a gyorskapcsoló csatlakozót?

Az átlagos gyorskapcsoló csatlakozók sokszor problémákat okozhatnak, de nem ez a termék! Ez a csatlakozó kiemelkedő a piac többi termékével szemben. A magas minőségű anyagok és a gyors, egyszerű csatlakozási lehetőség garantálja, hogy kevesebb időt töltesz a csatlakoztatással, és több időd marad a kerted gondozására.

Továbbá, ki szeretné, ha a csatlakozója a hirtelen időjárási változások vagy a nagy terhelés miatt meghibásodna? Ez a csatlakozó magas minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot, és nincs szükség a folyamatos cserére.

???? Ajándékozz magadnak időt és kényelmet

Tedd a kert gondozását egyszerűvé és stresszmentessé ezzel a gyorskapcsoló csatlakozóval. Nincs több bonyolult csatlakoztatás vagy időveszteség - csak a kerted és te.

Gondolj bele, mennyivel több időd lesz a növényeidre, ha nem kell a tömlőkkel bajlódni! És milyen nagyszerű érzés lesz, amikor látod, hogy a növényeid virágzanak a gondoskodásodnak köszönhetően.

???? Vásárold meg most a Gyorskapcsoló Csatlakozót a Kerti Tömlőhöz - 5x3!

Ne hagyd, hogy a bonyolult csatlakoztatások elvegyék a kerti munka örömét! Rendeld meg most ezt a gyorskapcsoló csatlakozót, és élvezd a kényelmes, gyors és egyszerű locsolást. A növényeid hálásak lesznek!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    3 az 1-ben MOSÓ PORSZÍVÓ KAMINER 20l TIPP KÉSZLETTEL 3 az 1-ben MOSÓ PORSZÍVÓ - ez egy olyan készülék, amely a hagyományos száraz porszívózás mellett, a szennyeződések és por összegyűjtésével, lehetővé teszi a nedves tisztítást vízzel és tisztítószer...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja
    38 200 Ft
  • Jánkmajtis
    NAGY FELFÚJHATÓ/SZÁRAZ ZSEB 2 AZ 1-BEN TRIZAND BOJÁK ÉS SZÁRAZ ZSEB 2 AZ 1-BEN - egy felfújható bója száraz zseb funkcióval, amely praktikus felszerelés úszók és mindenki számára, aki időt tölt a vízen. Kombinálja a biztonsági bója és a vízálló zseb ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja
    6 800 Ft
  • Jánkmajtis
    Szereted, ha az eszközeid egy helyen vannak? A MOBILIS SZERSZÁMOSLÁDA HEAVY 3 AZ 1-BEN KISTENBERG tökéletes megoldás mindazok számára, akik a legmagasabb minőséget és funkcionalitást értékelik! A 3 az 1-ben funkció lehetővé teszi, hogy három terméket...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja
    16 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Fa gimnasztikai létra lesz a legjobb ajándék nemcsak a gyermekek, hanem minden felhasználó számára, kortól és fizikai állapottól függetlenül. A sportlétra biztosítja a gyermek fizikai fejlődését otthoni játék közben. A létra és a levehető húzódzkodó ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja
    345 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Szükséged van valamire, ami univerzális a hulladékok kidobásához és szelektálásához? Erre a feladatra tökéletes lesz a 25 L-ES SORTIBOX SZETT 4 DB SZEMETESKOSÁR SZÜRKE! 4 db 25 L-es kosár a szettben könnyű, kényelmes és egyszerű használat megoldja a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja
    15 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis