6 darabos ujjbáb készlet - család

1 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12504211
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
6 DARABOS BÁBUKÉSZLET - EMBEREK



???? KREATÍV JÁTÉK GYERMEKEKNEK – Ismertesse meg gyermekét a képzelet és kreativitás világával a 6 darabos ujjbáb készletünkkel! Ezek aranyos kis emberek, tökéletesek színházi játékhoz, mesemondáshoz, tanuláshoz és a kézügyesség fejlesztéséhez.



????‍????‍????‍???? CSALÁDI GYŰJTEMÉNY – a készlet 6 darab bábút tartalmaz, amelyek mindegyike illeszkedik az ujjakra. Használhatja őket az ujjaival való játékhoz, ami növeli a vonzerőt, érdekesebbé teszi a színházat és lehetőséget ad a történet fejlesztésére. Nagyobb csoportban is játszhat a bábukkal. A bábuk alkalmasak kisgyermekek kezére, de felnőttek kisebb ujjaira is.



???? PLÜSS ÉS SZÍNES – a kellemes tapintású anyagnak és színeknek köszönhetően a játék felkelti a gyermek figyelmét és játékra ösztönöz.



???? FEJLESZTIK A GYERMEK KÉPESSÉGEIT – a színházi játék révén fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, javítja a beszéd- és halláskészségeket, valamint a motoros és integrációs készségeket. A bábukkal egyedül, felnőttekkel vagy más gyerekekkel is játszhat nagyobb csoportban.



???? SPECIFIKÁCIÓK – anyag: poliészter, PP, pamut; szín: többszínű; téma: család; egy darab átlagos méretei: 8 x 8 cm; súly: 0,022 kg; csomagolt súly: 0,041 kg.



KÉSZLET SPECIFIKÁCIÓK:




anyag: poliészter, PP, pamut


szín: többszínű


téma: család


egy darab átlagos méretei: 8 x 8 cm


súly: 0,022 kg


csomagolt súly: 0,041 kg





TARTALMAZZA:




6 báb

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    10 DARABOS ÁLLATFIGURÁS UJJBÁB KÉSZLET ???? KREATÍV JÁTÉK GYERMEKEKNEK – Ismertesse meg gyermekét a képzelet és kreativitás világával 6 darabos ujjbáb készletünkkel! Ezek aranyos kis figurák, amelyek tökéletesek színházi játékhoz, mesemondáshoz, tanulás..
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 17 órája
    2 300 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis