80W Fűtéses Forrasztópáka Hőmérséklet-Szabályozással és LCD Kijelzővel

6 300 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11833354
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
80W Fűtéses Forrasztópáka Hőmérséklet-Szabályozással és LCD Kijelzővel ????️????


???? Precizitás a Kezedben


A fűtéses forrasztópáka, más néven ellenállásos forrasztópáka, rendkívül hasznos eszköz kis elektronikai alkatrészek forrasztásához. Ezt a modern forrasztóeszközt egy fűtőelem segítségével működtetjük, ellentétben a hagyományos transzformátoros forrasztópákákkal.


????️ Pontos Hőmérséklet-Szabályozás


Intuitív "+" és "-" gombok segítségével állíthatod be az eszköz hőmérsékletét az adott feladat igényeihez. Ráadásul a beépített LCD kijelző lehetővé teszi, hogy 1°C pontossággal kövesd nyomon a beállított hőmérsékletet.


???? Ergonómikus Kialakítás és Alacsony Súly


A forrasztópáka ergonómikus kialakítása és könnyű súlya révén rendkívül kényelmesen használható, még hosszabb ideig tartó munkák esetén is. A szerszám kiválóan alkalmas mind profik, mind barkácsolók számára. Telefont javíthatsz vele, DIY projekteken dolgozhatsz, ékszereket készíthetsz, és még sok másra!


???? Aprólékos Kontroll a Forrasztási Folyamatban


A forrasztópáka kompakt mérete és finom hegye lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizd a forrasztási folyamat minden lépését, az apró részletekre is odafigyelve.


⏱️ Gyors Fűtés és Tartósság




Teljesítmény: 80 W


Hálózati feszültség: 110-230 V


Hőmérséklet-szabályozás: igen (két gombbal)


Bekapcsoló gomb: igen




???? Méretek


Forrasztópáka mérete: 20,5 cm x 2,5 cm

Hegy (hossz): 1,5 cm

Kábel hossza: 1 m

Csomagolás mérete: 31,5 cm x 8,2 cm x 4,5 cm


???? Kiváló Minőségű Kivitelezés


A forrasztópáka gyorsan felforrósodik, lehetővé téve, hogy azonnal munkához láss. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek nem csak hatékony forrasztást garantálnak, hanem hosszú távú teljesítményt is.


???? Nélkülözhetetlen Eszköz a Műhelyedben


80W-os fűtéses forrasztópákánk hőmérséklet-szabályozással és LCD kijelzővel olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy precíz és tartós elektronikai kapcsolatokat hozz létre. Kényelmes kialakítása és funkcionalitása révén teljes kontrollt nyersz a forrasztási folyamat felett, tapasztalattól függetlenül. A mellékelt műszaki paraméterek és a magas színvonalú kivitelezés teszi ezt a forrasztópákát elengedhetetlen eszközzé a műhelyedben.


???? Várjuk Megrendelését!


Ha precíz és tartós elektronikai kapcsolatokra törekszel, nem kell tovább keresned! Ez a forrasztópáka minden igényedet kielégíti. Ne hagyd ki ezt az elengedhetetlen ajánlatot!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    SUP túradeszka - a vízi sportok szerelmeseinek slágere! Tartalmazza a következőket: evező állítható hosszúságú és ergonomikus fogantyúval, biztonsági zsinór, pumpa nyomásmérővel, valamint javítókészlet ragasztóval, két javítótapasszal és egy műanyag ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    88 900 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    75 100 Ft
  • Jánkmajtis
    RUGÓFEDÉL TRAMBULIN VÉDŐ BIZTONSÁGI SZŐNYEG HABSZIVACS GALLÉR TRAMBULINHOZ 183CM 6FT Rugóvédő: 183 centiméter átmérőjű trambulinokhoz tervezték, 1,5 centiméter vastag habszivacs töltettel rendelkezik, Tartós PVC anyagból készült, Könnyű összeszerelés...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    8 700 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    84 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    96 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis