Adler Grill evőeszközök - készlet

4 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12354247
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A készlet a következőkből áll:


- spatula kihegyezett élű (35,4 x 7,7 cm)


- villa (35,3 x 3,4 cm)


- 8 fogú fogó (34,5 x 4,2cm)


A 420 rozsdamentes acél egy martenzites rozsdamentes acél, mágneses tulajdonságokkal, jó korrózióállósággal és nagy keménységgel az oltott állapotban, széles körben alkalmazható a közüzemi szerszámokhoz a vágószerszámokon, megosztó szerszámokon keresztül, egészen a gőzturbina lapátokig.


nyersanyag:


- Az élelmiszerekkel érintkező részek kiváló minőségű 420 rozsdamentes acélból készültek


- fogantyú: rozsdamentes acél 410, átmérője 17 mm


A rozsdamentes acél alapanyag vastagsága: 1,5mm


Fogantyú lyukkal a felakasztáshoz


Az összes evőeszköz súlya: 377g


Kiszerelés: fekete színű cipzáras poliészter tok.



Bemutatjuk az Adler AD 6730 grillkészletet, amelyet a minőséget és kényelmet értékelő grillezők számára terveztek. Ez az elegáns kialakítású készlet tartalmazza az összes szükséges eszközt, hogy egyszerűbbé és élvezetesebbé tegye az ételkészítést a grillen. Az Adler AD 6730 grilleszköz készlet kiváló választás mindazok számára, akik kiváló minőségű grillező eszközöket keresnek. Ezzel a készlettel az ételek elkészítése és tálalása a grillen egyszerűbbé, gyorsabbá és stílusosabbá válik.

Termékjellemzők:



Szerszámkészlet: A készlet a következőket tartalmazza: egy spatula élezett éllel (35,4 x 7,7 cm) a könnyű megfordításhoz és tálaláshoz, egy villa (35,3x3,4 cm), amely tökéletesen alkalmas a húsok tartására vágás vagy forgatás közben, valamint egy 8 fogú fogó (34,5 x 4,2 cm), amely elengedhetetlen a grillezett ételek biztos fogással történő kezeléséhez.


Magas minőségű 420-as rozsdamentes acél: A szerszámok 420-as martenzites rozsdamentes acélból készülnek, amely kiváló korrózióállóságáról, edzés utáni nagy keménységéről és mágneses tulajdonságairól ismert. Ez biztosítja tartósságukat és megbízhatóságukat bármilyen körülmények között.


Ergonomikus fogantyúk: A 410 rozsdamentes acélból készült, 17 mm átmérőjű fogantyúk kényelmes használatot, tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosítanak.


Praktikus részletek: Minden szerszám fogantyúja akasztónyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű felakasztást és tárolást, így biztosítva a rendet és a könnyű hozzáférést.


Könnyű és kényelmes: A készlet súlya mindössze 377 g, így könnyű és könnyen hordozható. Ideális megoldás otthoni használatra és szabadtéri tevékenységekhez egyaránt.


Könnyű és kényelmes.


Stílusos csomagolás: A készlet egy elegáns, fekete, cipzárral ellátott poliészter tokban kerül forgalomba, amely nemcsak a tárolást és szállítást könnyíti meg, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz a készletnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 30l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓS -...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    4 700 Ft
  • Jánkmajtis
    GYEREKEK'S PLAY TUNNEL "Caterpillar" Egyszerűen össze- és szétszerelhető - a kibontás még soha nem volt ilyen egyszerű, csak vegye ki a tokból, oldja ki a kapcsokat és az alagút magától kibontakozik . Összecsukni még egyszerűbb - csak h...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Helytakarékosság: Csak pakolja be a holmiját a zacskóba. A porszívóval történő levegő kiszívása után akár 80%-kal is csökkentheti a térfogatát. Így rengeteg helyet takaríthat meg. ✅ Kiemelkedő biztonság: A tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    A nem motorizált MASTER F-02 futópad a mechanikus ellenállás elvén működik. Alkalmas kezdők számára, és alacsony helyigényének köszönhetően kisebb lakásban is jól elfér. Ez a futószalag két fokos dőlésszöggel rendelkezik. Műszaki leírás: Mechanikus m...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    48 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Tulajdonságok: Tapadásmentes bevonat: hőálló (-200 °C-tól +260 °C-ig, rövid ideig akár 300 °C-ig) és tűzálló. A tapadásmentes bevonat nagy előnye, hogy zsír nélkül süthet zöldségeket, tojást vagy húst. Többször használható: a tartós anyagból készül...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    1 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis