Adler Hajformázó - 1200W - 2 tartozékkal

7 300 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12354207
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
2 hőmérsékleti beállítás


Cool shot


2 cserélhető tartozék:


- 21 mm átmérőjű kerek kefe


- kerek kefe 38mm átmérővel


2 cserélhető tartozék:


Gubancolódásmentes nylon nylon nylon


Gecsomómentes nylon sörték


Kerámia bevonattal ellátott tartozékok


Eltávolítható szűrő


Túlmelegedés elleni védelem


Elforgatható tápkábel


Függőhurok


Tápkábel hossza: 1,8 méter


Tápkábel színe: fekete


Készülék mérete (tartozékok nélkül): hossza 20 cm x szélessége 6,4 cm (a legszélesebb ponton)


Szakasz csatlakozó típusa: C


Teljesítmény: 1200W


Tápegység:


Készülék színe: fekete, arany rózsaszín



Engedje szabadjára kreativitását, és formázza haját könnyedén az Adler AD 2026 göndörítőkefével és hajszárítóval. Ez a 2 az 1-ben eszköz ötvözi a hajszárító funkcionalitását a göndörítőkefe formázási pontosságával, így otthonod kényelméből szalonminőségű eredményeket érhetsz el. Akár a sima, egyenes megjelenésre, akár a göndör fürtökre törekszik, az Adler AD 2026 az Ön stílusmegoldása. Az Adler AD 2026 tökéletes azok számára, akik egyetlen eszközzel többféle frizurát szeretnének rugalmasan elkészíteni. A szárítástól a formázásig, ez a készülék mindenre kiterjed. A cool shot funkció és az állítható hőmérséklet-beállítások révén minden hajtípushoz alkalmas, minimalizálja a hőkárosodást, és biztosítja, hogy a hajad egészséges és élénk maradjon.

Főbb jellemzők:







2 hőmérséklet-beállítás: Testre szabhatja a hajformázási élményt a hajtípusának és a kívánt stílusnak megfelelően, így biztosítva a kíméletes és hatékony szárítást és formázást.


Cool Shot: A hideg levegő gyors fújása segít a frizura beállításában a hosszabb ideig tartó eredmények és a hozzáadott fényesség érdekében.


2 cserélhető tartozék: Tartalmaz egy 21 mm-es kerek kefét a szorosabb fürtökhöz és egy 38 mm-es kerek kefét a lazább hullámokhoz és a volumenhez, sokoldalú formázási lehetőségeket kínálva.


Nylon sörtés kefe: Úgy tervezték, hogy gyengéden kibogozza és kisimítsa a hajat, csökkentve a göndörödést és fokozva a fényt.


Eltávolítható szűrő: Könnyen tisztítható, segít fenntartani a készülék teljesítményét és hosszú élettartamát.


Túlmelegedés elleni védelem: Megvédi az eszközt és a hajadat a túlzott hőtől, így minden alkalommal biztonságos használatot biztosít.


Pörgős zsinór: Rugalmasságot és könnyű használatot biztosít, lehetővé téve, hogy különböző szögekből formázza haját anélkül, hogy a zsinór összegabalyodna.


Hanging Loop: Kényelmes a tároláshoz, így rendezett marad a formázási helyed.


Zsinórhossz: 1,8 méter, amely bőséges hatótávolságot biztosít a kényelmes formázáshoz, függetlenül attól, hogy hol található a konnektorod.







 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Tulajdonságok: Könnyű és strapabíró: Alumínium vázszerkezete egyszerre biztosítja a könnyű szállíthatóságot és a stabilitást. Tartós és könnyen tisztítható asztallap: A strapabíró műanyag asztallap könnyedén tisztítható, így nem kell aggódnia a folto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 11 órája
    10 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Fényvisszaverő matricák autója vagy motorkerékpárja kerekeire. Javítják a láthatóságot és a biztonságot az úton, miközben elképesztő hatást keltenek, különösen éjszaka.MEGJEGYZÉS: A matricák nem illeszkednek a kerékpár kerekére/felnijére! A termék je...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 11 órája
    400 Ft
  • Jánkmajtis
    183 centiméter átmérőjű kerti trambulin. A masszív szerkezet és a rugók jó párnázottságot biztosítanak, ami biztonságos ugrálást eredményez. A trambulin védőhálóval és rugófedéllel van felszerelve. Cipzáras bejárattal rendelkezik. Egy saját trambulin...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 11 órája
    43 800 Ft
  • Jánkmajtis
    Mini masszírozó pisztoly - Erőteljes masszázs, hordozható + 4 fej Tulajdonságai: Lazítsa meg izmait és pihenjen testét egy fárasztó nap után! Mini masszírozó pisztolyunk négy különböző fejével olyan érzésben lesz része, mintha profi masszázsszalonban...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 11 órája
    8 700 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Macskagyerek Ágy Alvó Párnával, Kaparó Oszloppal és Játékudvarral - Közepes Méret, Termékkód: 19354 ???? Végre itt egy ágy, ami minden macskatartó álmát valóra váltja! Az egyedülálló design, a tartósság és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Szí
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 11 órája
    5 100 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis