Adler Kézi turmixgép turbó funkcióval és jégzúzással

9 500 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12354242
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Elképesztő teljesítményű turmixgép


Pörgési sebesség: 16 000 fordulat percenként


Vibrációcsökkentett motor


Egy sebességfokozat


Turbó funkció


Jégkocka zúzó funkció


Elegáns rozsdamentes acél kivitel


Rozsdamentes acél keverő tartozék


Elegáns rozsdamentes acél kivitel


Jég aprítására tervezett rozsdamentes acél pengék


Tartó ABS műanyagból készült ház


Tápkábel hossza: 1,0 m


Nominális teljesítmény: 1200W-1500W


Maximális teljesítmény: 1900W


Tápegység:


Hálózati csatlakozó típusa: C


Zajszint: 65dB


Szín: fekete és ezüst


Termék méretei: 37,6 x Ø8,52cm


Súly: 0,71kg



Fedezze fel a főzés új dimenzióját az Adler AD 4628 botmixerrel! Ezt az egyedülálló konyhai készüléket a főzés szerelmeseinek tervezték, akiknek fontos a funkcionalitás és a stílus. Fejlett funkcióival és elegáns kivitelével az AD 4628 botmixer minden konyha nélkülözhetetlen segítőjévé válik. Az Adler AD 4628 tökéletes mindazok számára, akik megbízható és sokoldalú konyhai készüléket keresnek, az Adler AD 4628 egyesíti a hatékonyságot, a stílust és a tartósságot. Akár egészséges turmixokat, krémleveseket vagy hideg koktélokat készít, ez a botmixer minden alkalommal kiváló eredményt nyújt.

Főbb jellemzők:



Nagy hatékonyság: A lenyűgöző, percenként 16 000-es fordulatszámmal ez a botmixer garantálja a kiváló keverési és turmixolási eredményeket egy szempillantás alatt.


Innovatív rezgéscsökkentő motor: Élvezze a sima és kényelmes működést felesleges rezgések nélkül, a speciálisan tervezett rezgéscsökkentő motornak köszönhetően.


Innovatív rezgéscsökkentő motor.


Egyszerű használat: Az egysebességes beállítás a “Turbo” funkcióval kombinálva biztosítja az összetevők gyors és hatékony turmixolását egyetlen érintéssel.


Egyszerű használat.


Sokoldalúság: A turmixgép jégtörő funkcióval rendelkezik, így a hideg italok és koktélok elkészítése minden eddiginél egyszerűbbé válik.


Elegáns és tartós: Az elegáns rozsdamentes acél kivitel és a tartós ABS műanyag ház biztosítja, hogy a turmixgép évekig szolgáljon, miközben stílusos kiegészítője lesz bármelyik konyhának.


Magas minőségű anyagok: A rozsdamentes acélból készült keverőfelszerelés és pengék a jég aprításához lettek igazítva, így biztosítva hosszan tartó élességüket és hatékonyságukat.


Kényelmes használat: Az 1,0 m hosszú tápkábel lehetővé teszi a turmixgép szabad, korlátozások nélküli mozgatását.



 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 30l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓS -...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    4 700 Ft
  • Jánkmajtis
    GYEREKEK'S PLAY TUNNEL "Caterpillar" Egyszerűen össze- és szétszerelhető - a kibontás még soha nem volt ilyen egyszerű, csak vegye ki a tokból, oldja ki a kapcsokat és az alagút magától kibontakozik . Összecsukni még egyszerűbb - csak h...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Helytakarékosság: Csak pakolja be a holmiját a zacskóba. A porszívóval történő levegő kiszívása után akár 80%-kal is csökkentheti a térfogatát. Így rengeteg helyet takaríthat meg. ✅ Kiemelkedő biztonság: A tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    A nem motorizált MASTER F-02 futópad a mechanikus ellenállás elvén működik. Alkalmas kezdők számára, és alacsony helyigényének köszönhetően kisebb lakásban is jól elfér. Ez a futószalag két fokos dőlésszöggel rendelkezik. Műszaki leírás: Mechanikus m...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    48 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Tulajdonságok: Tapadásmentes bevonat: hőálló (-200 °C-tól +260 °C-ig, rövid ideig akár 300 °C-ig) és tűzálló. A tapadásmentes bevonat nagy előnye, hogy zsír nélkül süthet zöldségeket, tojást vagy húst. Többször használható: a tartós anyagból készül...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 16 órája
    1 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis