Adler LCD Lint eltávolító

8 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12354254
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Söprűeltávolító


Eltávolítja a szöszöket és a pattanásokat a szövetekből


LED kijelző:


-töltésjelző


-akkumulátor töltöttségi szintjelző


-munkasebességjelző


három motorfordulatszám: 6500 ford/perc, 7500 ford/perc, 8500 ford/perc


Rezsdamentes acél háló és pengék


Munkaterület: 6,5 cm


Tisztítókefével együtt


Szőrlőhenger a ruhákhoz


USB kábel (A csatlakozó és C dugó típusú)


Tölthető a számítógép USB portján keresztül , telefontöltő vagy power bank


Töltési idő 2-3 óra


Működési idő a választott motorsebességtől függően legfeljebb 2 óra


Lítium újratölthető akkumulátor 3,7V, 2000mAh


Szín: fekete-arany


ABS műanyag ház


Termék méretei: 19,5 x 10,5 x 9,0 cm


Névleges teljesítmény: 5W


Max. teljesítmény: 10W


Tápegység: USB 5V/1A



Az Adler AD 9619 egy fejlett szövetborotva, amelyet arra terveztek, hogy visszaállítsa a ruhák és más anyagok tökéletes megjelenését. A precíz pengéknek és a modern funkcióknak köszönhetően ez a kompakt készülék hatékonyan távolítja el a pillákat és a szöszöket, felfrissítve a szöveteket. A LED kijelző teljes körű vezérlést biztosít a készülék felett, a kiegészítő szöszhenger pedig még sokoldalúbb eszközzé teszi a mindennapi szövetápolásban. A borotva három sebességbeállítással rendelkezik: 6500, 7500, 8500 fordulat/perc, és nagy teljesítményű, 3,7 V-os, 2000 mAh lítium akkumulátorral van felszerelve. A borotva feltölthető számítógép'USB portján, telefontöltőn vagy power bankon keresztül. Az Adler AD 9619 textilborotvával minden szövetdarabja újjá varázsolható. Ne hagyja, hogy a pillák és a szöszök tönkretegyék kedvenc ruhái megjelenését. Válassza az Adler AD 9619-et, és élvezze minden nap a felfrissült szöveteket.

A szabályozható sebességű szövetborotva egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a különböző anyagtípusokhoz igazítsa a működési sebességet, így hatékonyan és biztonságosan eltávolíthatja a pillingeket és szennyeződéseket a ruhákból és más szövetekből. A különböző sebességek közötti választási lehetőségnek köszönhetően a borotva a legkülönbözőbb anyagokon használható, a kényesektől a vastag és kihívást jelentő anyagokig.

Első sebesség: 6500 RPM - Ez ideális a vékony és finom szövetek, például a pólók vagy az olyan puha anyagok, mint a kasmír megmunkálásához. Az alacsony fordulatszám lehetővé teszi a pilling óvatos eltávolítását anélkül, hogy a kényes szálak károsodásának veszélye fennállna. Ezáltal a ruhák tökéletesen néznek ki, ami különösen fontos a drága és igényes anyagok esetében.

Második sebesség: 7500 RPM - Ezt a közepes vastagságú szövetekhez, például pulóverekhez és melegítőkhöz tervezték. A valamivel magasabb sebesség megkönnyíti a hatékony pillingeltávolítást az ellenállóbb, de a sérülések elkerülése érdekében még mindig kíméletes bánásmódot igénylő szövetekből.

Második sebesség: 7500 RPM.

Harmadik sebesség: 8500 RPM - Az elérhető legnagyobb sebesség, amelyet vastag szövetek, például tweedkabátok, takarók, takarók, takarók és kárpitok, például kanapék megmunkálására szántak. A nagy sebesség lehetővé teszi a pilling hatékony és gyors eltávolítását a vastag és gyakran nehezen tisztítható anyagokból, amelyek karbantartása különösen igényes lehet.

Főbb jellemzők:

 



LED kijelző: Megkönnyíti a navigációt a töltésjelzővel, az akkumulátor töltöttségi szintjének és a munkasebesség jelzőjével.


Három sebességbeállítás: Lehetővé teszi az intenzitás beállítását a különböző szövettípusokhoz: 6500, 7500, 8500 fordulat/perc.


Három sebességbeállítás: Lehetővé teszi az intenzitás beállítását a különböző szövettípusokhoz: 6500, 7500, 8500 fordulat/perc.


Rezsdamentes acél háló és pengék: Biztosítja a hosszan tartó hatékonyságot és a pontos vágást.


Vágófelület átmérő: 6,5 cm - ideális a nagyobb területek gyors és hatékony szöszölésének eltávolításához.


Tisztítókefe mellékelve: Megkönnyíti a borotva tisztán tartását, így biztosítva a hosszú és problémamentes használatot.


Innovatív szöszhenger: A nyélbe integrált, visszahúzható henger tökéletes a ruhák gyors felfrissítéséhez a szösztelenítés előtt és után.


Univerzális USB töltés: A mellékelt USB kábel (A típusú csatlakozó és C típusú dugó) segítségével számítógép USB portján, telefontöltőn vagy power bankon keresztül tölthető.


Hosszú üzemidő: Egyetlen feltöltéssel akár 120 perc üzemidő (2-3 óra), a kiválasztott sebességtől függően.


Teljesítményes lítium akkumulátor: 3,7V, 2000mAh, biztosítja a megbízhatóságot és a munkára való készenlétet, amikor csak szükséged van rá.



 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ TÁSKA 30l - FEKETE WATERPROOF - a táska vízálló anyagból készült, amely hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. Termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző utazásokon vagy sportolás közben . TARTÓS -...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    4 700 Ft
  • Jánkmajtis
    GYEREKEK'S PLAY TUNNEL "Caterpillar" Egyszerűen össze- és szétszerelhető - a kibontás még soha nem volt ilyen egyszerű, csak vegye ki a tokból, oldja ki a kapcsokat és az alagút magától kibontakozik . Összecsukni még egyszerűbb - csak h...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Helytakarékosság: Csak pakolja be a holmiját a zacskóba. A porszívóval történő levegő kiszívása után akár 80%-kal is csökkentheti a térfogatát. Így rengeteg helyet takaríthat meg. ✅ Kiemelkedő biztonság: A tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    A nem motorizált MASTER F-02 futópad a mechanikus ellenállás elvén működik. Alkalmas kezdők számára, és alacsony helyigényének köszönhetően kisebb lakásban is jól elfér. Ez a futószalag két fokos dőlésszöggel rendelkezik. Műszaki leírás: Mechanikus m...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    48 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ✅ Tulajdonságok: Tapadásmentes bevonat: hőálló (-200 °C-tól +260 °C-ig, rövid ideig akár 300 °C-ig) és tűzálló. A tapadásmentes bevonat nagy előnye, hogy zsír nélkül süthet zöldségeket, tojást vagy húst. Többször használható: a tartós anyagból készül...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    1 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis