Adler SUPERSPEED hajszárító

26 400 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12354211
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hajszárító


Brushless motor


110.000 fordulat percenként


3 légsebesség beállítás


3 hőmérséklet-beállítás


Hűvös levegő beállítások


Változtatható hőmérsékleti üzemmód


Ionizációs funkció kapcsolóval


Gyors hajszárítás


Színes LED kijelző


Túlmelegedés elleni védelem


Halk működés


Mágneses légsűrítő


Mágneses diffúzor


Mozgatható légkoncentrátor


Eltávolítható légszűrő mágneses kupakkal


Tápkábel hossza: 1,8 m


Teljesítmény: 1600W


Tápegység: 220-240V ~50/60Hz



Fedezze fel a hajápolás új dimenzióját az Adler AD 2270 SUPERSPEED hajszárítóval. Ez nem egy közönséges hajszárító, hanem egy igazi játékváltó a mindennapi hajformázási rutinban. Az innovatív technológiákkal felszerelt AD 2270 hajszárító professzionális szárítási eredményeket biztosít otthonod kényelmében. Az Adler AD 2270 SUPERSPEED hajszárító minden fürdőszoba felszerelésének elengedhetetlen darabja. Akár munkába készül, akár egy fontos kirándulásra, vagy csak a lehető legjobb ápolást szeretné biztosítani hajának, az AD 2270 kiváló választás. Frissítse fel hajápolási rutinját még ma!

Főbb jellemzők:



Felfejlett kefe nélküli motor: A percenkénti 110.000 fordulatos teljesítményével a hajszárító páratlan hatékonyságot kínál, lehetővé téve a gyors hajszárítást anélkül, hogy a haj szerkezete károsodna.


Változatos vezérlés: A 3 fúvóerősség- és 3 hőmérséklet-beállítással, valamint egy további hideglevegő-beállítással az AD 2270 minden hajtípushoz pontos beállítást tesz lehetővé.


Változatos vezérlés.


Változó hőmérsékletű üzemmód: Az innovatív hideg/meleg hőmérsékletű változó üzemmód lehetővé teszi a légáram dinamikus váltakozását, ami kulcsfontosságú a haj túlmelegedéstől való megóvásához.


Ionizációs funkció: A beépített kapcsolóval ellátott ionizációs funkció csökkenti a statikus feltöltődést, simaságot és fényt biztosít a hajnak, miközben minimalizálja a göndörödést.


Ionizációs funkció.


Intuitív színes LED kijelző: Megkönnyíti a navigációt a szárító beállításai között, biztosítva a könnyű használatot és a szárítási folyamat ellenőrzését.


Intuitív LED kijelző.


Biztonság a használat során: A túlmelegedés elleni védelem gondoskodik a biztonságról, megvédve mind a szárítót, mind a hajat a károsodástól.


Biztonság a használatban.


Halk működés: Az optimalizált kialakításnak köszönhetően a hajszárító halkan működik, így használata kellemesebbé válik mind az Ön, mind a környezetében lévők számára.


Mágneses tartozékok: A mágneses légsűrítő és a diffúzor könnyen fel- és levehető, így rugalmasan alakítható és a különböző igényekhez igazítható.


Praktikus légszűrő: A mágneses fedéllel ellátott, kivehető szűrő megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást, és hosszú távú teljesítményt biztosít.


Kényelmes használat: A hosszú, 1,8 méteres zsinór biztosítja a mozgás szabadságát a hajformázás során, és könnyű hozzáférést biztosít a fej minden részéhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Hajszárító Brushless motor 110.000 fordulat percenként 3 légsebesség beállítás 3 hőmérséklet-beállítás Hűvös levegő beállítások Változtatható hőmérsékleti üzemmód Ionizációs funkció kapcsolóval Gyors hajszárítás Színes LED kijelző Túlmelegedés elleni...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 hete, 3 napja
    26 400 Ft
  • Jánkmajtis
    Adler SUPERSPEED – Hajszárító (AD 2272) Ismerje meg az Adler SUPERSPEED hajszárítót (AD 2272), amely a legújabb technológiát ötvözi a kivételes hatékonysággal, hogy gyors és hatékony hajszárítást biztosítson, miközben megőrzi hajának egészséges megje...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 hónapja
    25 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis