Baseus Swan 3 az 1-ben 20W mágneses töltőtartó (fekete)

18 500 Ft
Jánkmajtis
4 napja, 7 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11997436
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Baseus Stand 3 az 1-ben 15W-os MagSafe induktív töltőA Baseus induktív töltő okos kialakításának köszönhetően akár három eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszi.
Az állvány lehetővé teszi, hogy a dőlésszöget 20° -en belül állítsa be, továbbá lehetővé teszi, hogy okostelefonját függőlegesen vagy vízszintesen töltse.
Nagy húzóerejének köszönhetően a feltöltött készülékek stabilan tartják a pozíciójukat, ráadásul többek között védve vannak a túlfeszültségtől vagy a túltöltéstől.
MultifunkcionálisA Baseus 3 az 1-ben MagSafe induktív töltővel gyorsan és biztonságosan megújíthatja iOS és Android készülékek energiáját, de kiváló állványt is készít a kisebb kiegészítők tárolására.
A termék lehetővé teszi, hogy egyszerre töltse okostelefonját, okosóráját vagy vezeték nélküli fejhallgatóját, és a 16 nagy mágnesnek köszönhetően nem kell aggódnia a feltöltött eszközök biztonsága miatt - a mágneses indukció 2800 Gs.
Hatékony működésA Baseus 3 az 1-ben induktív töltő nagy teljesítménye révén tűnik ki, így rövid idő alatt megújítja a különböző készülékek energiáját.
Egy készüléket maximum 15 wattos teljesítménnyel tölt, míg több készülék egyidejű töltése esetén a maximális teljesítmény 10 watt + 10 watt.
Így gyorsan feltöltheti a szükséges eszközöket.széles körű kompatibilitásEz a praktikus termék lehetővé teszi a legkülönbözőbb eszközök töltését - kompatibilis az Apple márkájú készülékekkel, de a Qi vezeték nélküli töltést támogató fejhallgatókkal is (maximális teljesítménye 5W).
Könnyedén feltölti az iPhone 13 Pro, 13 Pro Max, 12 mini és sok más készüléket.
Az Apple Watchy 1, 2, 3, 4, 5, 6 vagy 7 sorozatú készülékek energiáját is megújítja (maximálisan 5W-os teljesítménnyel).
Gyártó
Baseus
Modell
WXTE000101
Szín
Fekete
Kábel tartozék
Igen
Kábel hossza
100 cm
Interfész
Type-C
Bemeneti áram
9V/2A, 12V/2A
Súly
Körülbelül 263g
Kompatibilitás
A Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő készülékek
Teljesítmény
15W

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    A legkisebbeknek, már 1 éves kortól, zöld vagy kék színben. Könnyen nyitható és zárható. Kényelmes fogantyú. Tartalmaz színező eszközöket: 10 db Color'Peps Jumbo filctollat, 12 db Jumbo zsírkrétát és egy 51×33 cm-es színezhető plakátot....
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    8 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Kerti sárkonyha kiegészítőkkel, fából Gyerekeknek készült sárkonyha: fából készült - a konyha elkészítéséhez használt fa deszkákat csiszolták és impregnálással kezelték sok kiegészítő - edények, spatulák és egyéb felszerelések teszik a játékot élethű...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    40 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Összecsukható turistaágy üzleti célokra, 193 cm, fekete Összecsukható turistaágy: Az ágy összecsukása és kinyitása csak egy pillanatot vesz igénybe, így gyorsan élvezheti a kényelmes alvóhelyet. Tökéletesen alkalmas szabadtéri éjszakákra, de vészhely...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    34 000 Ft
  • Jánkmajtis
    BP26 FOOTBALL 3 kamrás hátizsák Funkcionalitás: 3 rekesz 2 oldalsó, rugalmas külső zseb akasztó a hátizsák felakasztásához 1 belső cipzáras zseb szervező kulcstartóval Kényelem és biztonság: formázott, ergonomikus és lélegző hát, extra merevítéssel p...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    16 500 Ft
  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ FELFÚJHATÓ TÁSKA SUP DESZKÁHOZ 30L Vízálló 30 literes táska: védelem a víz ellen - A dolgaid szárazak és tiszták maradnak minden körülmények között kapacitás és könnyedség - A táska mindent elfér, amire szükséged van, anélkül, hogy plusz súly...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    4 400 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis