Brazil függőszék fa merevítő rúddal, 2 párnával, fekete

11 700 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12261749
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A KERESETT BRAZIL SZÉK

- Maximális terhelés - 120 kg

- Időjárásálló anyag (pamut)

- Fa rúd a zsinórok meghúzásához

- 2 párnát tartalmaz

- Kényelmes üléspozíció

- Speciálisan fonott, tartós rögzítőelemek

- Dekoratív rojtok

- Tökéletes otthoni kertbe.

- Kertben vagy beltérben is elhelyezhető

- ModernHome márkájú termék

PIHENJÜNK

Nincs is jobb, mint a friss levegőn, a természetben pihenni. Ha egyedi relaxációs zónát szeretne létrehozni a kertjében, ne feledkezzen meg egy kényelmes függőágyról, amely lehetővé teszi a pihenést. A kényelmes pozíció és a hintázás lehetősége a brazil széket kedvenc pihenőhelyévé teszi.

JÓL MEGTERVEZETT

- A tartós huzat pamutból készült , amely kellemes tapintású és maximális légáteresztést biztosít. A huzat tökéletesen alkalmazkodik a testhez , így az egész test pihen.

- Az ülés díszítő rojtokkal van ellátva, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek neki, és a hintát mind a kertben, mind otthon nagyszerűvé teszik.

TARTÓS KONSTRUKCIÓ

- A fából készült rúd megfelelően megfeszíti a köteleket és a hinta borítását , így kényelmesen hátradőlhet és pihenhet. A rúd egyben a hinta rögzítésének eleme is, végein a hinta felakasztásához szükséges köpenyzsinórok és főkötelek találhatók. A rúd hossza: A rúd hossza: 100 cm.

- A speciálisan fonott kötelek egy szemet alkotnak, amely a hinta felakasztására szolgál. A nagy teherbírású kötelek legfeljebb 120 kg súlyt bírnak el.

OTTHON VAGY A KERTBEN

Az egypontos rögzítési mód azt jelenti, hogy nem kell olyan helyet keresnie, ahol két fa vagy két másik rögzítési pont lesz, mint a hagyományos függőágyak esetében. Ennek köszönhetően a függőszéket a kertben vagy a szobában is felszerelheti.

KÉNYELMES PÁRNÁK

A hintaszett 2 puha párnát tartalmaz, amelyek kellemesebbé teszik a pihenést. A párnák ugyanabból az anyagból készültek, mint a hinta huzata, és időjárásállóak.

A párnák méretei: 39x36 cm

MŰSZAKI ADATOK

- Anyag: pamut

- Terhelés: 120 kg

- Ülésszélesség: kb. 80 cm

- Magasság: kb. 122 cm

- A rúd hossza: 100 cm

- Gyártó kódja: Gyártó kódja: GW-918 FEKETE

- Fejlesztő: ModernHome

" />

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    SUP túradeszka - a vízi sportok szerelmeseinek slágere! Tartalmazza a következőket: evező állítható hosszúságú és ergonomikus fogantyúval, biztonsági zsinór, pumpa nyomásmérővel, valamint javítókészlet ragasztóval, két javítótapasszal és egy műanyag ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    88 900 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    75 100 Ft
  • Jánkmajtis
    RUGÓFEDÉL TRAMBULIN VÉDŐ BIZTONSÁGI SZŐNYEG HABSZIVACS GALLÉR TRAMBULINHOZ 183CM 6FT Rugóvédő: 183 centiméter átmérőjű trambulinokhoz tervezték, 1,5 centiméter vastag habszivacs töltettel rendelkezik, Tartós PVC anyagból készült, Könnyű összeszerelés...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    8 700 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    84 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    96 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis