Cheffinger CF-EHD1000: 1000W elektromos főzőlap - Dupla

9 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317125
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Cheffinger CF-EHD1000: 1000W elektromos főzőlap - Dupla

A főzés gyors, egyszerű és következetes a Cheffinger CF-EHD1000 elektromos főzőlappal, amely nagy teljesítményű 1000 W-os, tartós, rozsdamentes és könnyen tisztítható. Kompakt és könnyű kialakítása tökéletes szabadtéri tevékenységekhez, kis konyhákhoz, vagy akár tartalék főzési megoldásként. Az elektromos főzőlap nagy, lapos fűtőfelülettel rendelkezik, amely gyorsan és egyenletesen melegszik fel, így biztosítva, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek. A hőmérséklet egy egyszerű tárcsával állítható, így különböző ételeket készíthet az ideális hőmérsékleten. A főzőlap csúszásmentes gumi talppal is rendelkezik, hogy a helyén maradjon, még akkor is, ha keverget és főz. Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely kikapcsolja a fűtőelemet, amikor a lemez elér egy bizonyos hőmérsékletet, így biztosítva, hogy ne melegedjen túl. A hőálló fogantyúk is további biztonságot nyújtanak, így Ön nyugodtan főzhet, tudva, hogy kezei védve vannak a hőtől. Ez a főzőlap kiválóan alkalmas egy gyors reggeli, egy romantikus, két személyre szóló étkezés vagy egy vacsora parti elkészítéséhez.

Tulajdonságok:

Kiváló minőségű porszórt bevonatú acélszerkezet: Rozsdamentes és tartós, biztosítva a hosszú távú teljesítményt és a könnyű karbantartást.
Hordozható kialakítás: Könnyű és hordozható, így ideális a szabadtéri kalandokba, apró konyhákba vagy tartalék főzési megoldásként.
Nagyméretű, sík fűtőfelület: Gyorsan és egyenletesen melegít, garantálva, hogy az étel mindig pontosan megsüljön.
Hőmérsékletbeállítás: Egy egyszerű tárcsával szabályozhatja az ételének megfelelő hőmérsékletet.
Csúszásmentes alap: A csúszásmentes talp keverés és főzés közben is a helyén marad, így biztosítva a stabilitást és a biztonságot.
Automatikus kikapcsolás: Amikor a tányér eléri az előre meghatározott hőmérsékletet, a fűtőelem automatikusan kikapcsol, megakadályozva a túlmelegedést.
Hőálló fogantyúk: További biztonságot nyújt, mivel főzés közben megvédi a kezét a hőtől.
Könnyen használható kialakítás: A kialakítás egyszerűen használható, így ideális alternatíva azon személyek számára, akik kiváló ételeket szeretnének főzni a tipikus tűzhely vagy sütő fáradalmai nélkül.
Főzési lehetőségek: Alkalmas a konyhák széles skálájához, beleértve a reggelit, a vacsorát és akár egy vacsoraparty megrendezését is.
Energiahatékony: Kevesebb energiát használ, mint a hagyományos tűzhelyek vagy sütők, így pénzt takaríthat meg a közüzemi számláján.

Specifikációk:

Márkanév: Cheffinger
Anyagok: Porszórt acél
Szín: Fehér
Teljesítmény: 1000 W
Hob: 2
Vezérlés: Vezérlés: 1: Forgatható tárcsa
Méret: 48cm x 25cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis