Dupla csúszásmentes tál alátét kutyáknak és macskáknak

1 000 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12504227
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dupla Alátét Tálakhoz





CSÚSZÁSMENTES - Ha tisztán szeretné tartani azt a területet, ahol kedvence eszik, minél előbb szerezzen be egy csúszásmentes alátétet a tál alá. A kutyatál alátét tökéletes megoldás minden gazdi számára, aki rendben szeretné tartani kedvence etetőhelyét. Az alátét megakadályozza a tálak csúszását is, ami tovább növeli az állat kényelmét és biztonságát étkezés közben.







VÍZÁLLÓ - Az alátét fő célja, hogy a kutya étel- és vizes tálai alá helyezzük. Ez megvédi a padlót a kiömlő víztől és ételtől. Az alátét macskaalom alátétként is használható, megakadályozva az alom szétszóródását és tisztán tartva az alom környékét. Szolgálhat kutyája játszóhelyeként is, ahol játékokat és rágcsálnivalókat helyezhet el, megakadályozva azok szétszóródását a házban. Az alátét anyaga vízálló, ami megakadályozza a nedvesség felszívódását és a penész kialakulását.







TARTÓS ANYAG - Kiváló minőségű PVC-ből készült, az alátét ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ami biztosítja tartósságát. Az alátét könnyen tisztán tartható. Csak törölje le nedves ruhával vagy öblítse le folyó víz alatt, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, étel- vagy vízmaradványokat.







DUPLA - Az alátét ovális és dupla formájú, ami tökéletesen illeszkedik a legtöbb helyre, mind a konyhában, mind a ház más részein, ahol étel- és vizes tálak találhatók a kutya számára. Az elegáns szürke szín bármilyen belső térbe illeszkedik, nem túl feltűnő, miközben finom bájt kölcsönöz. Az alátét további előnye, hogy két tálat is elfér rajta.







MŰSZAKI ADATOK - szín: szürke; anyag: PVC; felhasználás: kutyák és macskák számára; vízálló: igen; csúszásmentes: igen; hely két tál számára: igen; méretek: 45 x 26 x 0,5 cm; súly: 0,218 kg; csomagolt súly: 0,226 kg.





MŰSZAKI ADATOK:




szürke szín;


anyag: PVC;


felhasználás: kutyák és macskák számára;


vízálló: igen;


csúszásmentes: igen;


hely két tál számára: igen;


méretek: 45 x 26 x 0,5 cm;


súly: 0,218 kg;


csomagolt súly: 0,226 kg.





TARTALMAZZA:




dupla alátét

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Dupla etető- és itatótál kutyáknak és macskáknak. A tálak speciális, csúszásmentes alapon helyezkednek el. Átgondolt kialakításuk megakadályozza a víz kiömlését és az étel szétszóródását. Tartós, rozsdamentes acél tálak magas élettartammal. Tiszta me...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 21 órája
    3 300 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis